gomag-logo

Cum incepi sa vinzi online

Fara sa investesti Mii de Euro
[Curs Gratuit + BONUS pe email]

Peste 4000 de afaceri vand zilnic cu Gomag.

Vrei si tu? Participa GRATUIT la curs si afla cum sa iti deschizi un magazin online profitabil, cu vanzari in si din Moldova!

Ne vedem live in 21 februarie, ora 20:00 

Acum este cel mai bun moment sa vinzi online!

Vrei sa iti deschizi propria afacere? Sa faci bani din ceea ce iti place?

Un magazin online iti deschide in fata un drum plin de oportunitati. Nici macar nu trebuie sa investesti mii de euro ca sa il deschizi. Vrei sa stii cum?


Participa la cursul LIVE si afla, pas cu pas, cum sa pornesti in aventura vietii tale!
 

Ne vedem live in:

14
Zile
07
Ore
51
Minute
06
Secunde
carte-ecommerce-no-bullshit
summit-gomag

Uite cateva lucruri pe care o sa le afli din curs

1

Cum sa iti deschizi un magazin online profitabil

Cand cunosti reteta exacta pentru a crea si a creste o afacere setata pe modul SUCCES din start, e floare la ureche. Nu iti vom spune secrete pe care nu le stie nimeni altcineva, insa iti garantam ca sunt lucruri care chiar aduc rezultate, imediat ce le pui in aplicare. Chiar poti avea propriul tau magazin online, rapid, simplu de facut si care vinde constant.

2

Cum sa vinzi haine online, produse pentru copii, mobila, IT&C sau orice vrei

Tu ce iti doresti sa vinzi online? Indiferent ca ai o pasiune sau un hobby pe baza caruia pornesti afacerea, sau iti place un anumit tip de produse si esti in cautarea unui furnizor de incredere, iti voi arata tehnici practice care sa te propulseze spre succes. Vinde online ce iti doresti: fashion, home&deco, cosmetice, unelte, piese auto sau orice altceva.

3

Cum gasesti clientii ideali pentru business-ul tau

Stii proverbul cu para malaiata? Ei bine, exact la fel se intampla lucrurile si in magazinul online. Clientii nu o sa vina in site pentru ca acesta exista. Trebuie sa ii gasesti tu si sa ii atragi spre produsele tale. Iti voi arata cum sa cauti si sa gasesti cei mai profitabili clienti, aceia care au si interesul, dar si puterea sa cumpere. Si sa cumpere in repetate randuri.

4

Planul de promovare pentru magazinul tau

Trecem pe rand prin cele mai populare canale si tehnici pentru clientii tai:

  • - Cum sa atragi clienti din Google in magazinul tau
  • - Pagina de Facebook - de la pagina, la comunitate
  • - Idei de postari si sfaturi de marketing pentru Social Media
  • - Cum incepi sa folosesti Google Ads

Asa ca fii pregatit sa iei notite si sa pui intrebari. Vei primi raspunsurile pe care le cauti de mult timp.

5

Vinde pe eMag Marketplace - fii acolo unde te cauta clientii

Mai exact, iti voi arata cum sa vinzi online in afara site-ului tau, inclusiv prin listarea produselor in cel mai popular marketplace din Romania. Vezi cum sa iti scalezi business-ul si sa cresti numarul vanzarilor.

Ai timp sa pui si intrebari - daca exista nelamuriri, vrei detalii sau explicatii pentru ideea ta de afacerea, acum e momentul sa le adresezi cuiva care are multi ani de experienta in marketing si eCommerce.

Fa cunostinta cu trainerii tai!

Cosmin Daraban - CEO & Co-founder Gomag

A lansat primul magazin online in 2006, iar de atunci a ajutat la lansarea si cresterea a peste 3500 de afaceri online, pe platforma eCommerce Gomag, creata de el si echipa sa de la 0.
Este considerat un expert in marketing si comert online, optimizarea ratei de conversie, precum si strategii de crestere pentru trafic si vanzari. Materialele lui - articole, video-uri si podcast - sunt urmarite de peste 1 milion de romani, anual.

Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii autohtone de eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel - primul joc de societate pentru antreprenori din Romania, platforma de educare pentru antreprenori Academia de eCommerce, podcast-ul Doza de eCommerce, Gomag Virtual Summit, primul summit online pentru comert online din Romania si cartea eCommerce Nobull$!T lansata in 2019.

Ion Gutu - Founder Rivosmart

"Am reusit, timp de un an, sa testez platforma GoMag si pot afirma cu certitudine ca este una dintre cele mai bune pentru e-commerce. Ai tot ce-ti trebuie pentru a avea un magazin online sanatos, cu sisteme de vanzare bine setate, de marketing, feed-uri de produse si conexiuni cu diferite platforme. Cel mai important, exista o echipa de suport pregatita sa ajute oricand!"

Ion Gutu este consultant in promovarea magazinelor online si marketing digital cu o experienta de 10 ani.

Uite ce spun cei care au interactionat pana acum cu Gomag.

Ennifer Marinescu

(personallyme.ro)


Platforma GoMag ne ofera tot ce avem nevoie pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii, totul este facil si intuitiv si, nu in ultimul rand, experienta clientilor pe site este optima.


Traim vremuri in care toata lumea promite, marketingul pe care il fac iti iau ochii, dar in momentul colaborarii realizezi ca sunt doar amatori. Nu este cazul echipei extraordinare de la GoMag. Sunt profesionisti, implicati, dedicati si cu siguranta ii recomand fara nicio rezerva.
La cat mai multi ani impreuna, multumesc GoMag!

Sorin moldovan

(aqualine.ro)


Credeam ca toate solutiile de a vinde online costa mii sau zeci de mii de euro. (...) M-a incantat faptul ca plateam o singura data, lucru care nu era tocmai adevarat. Trebuia sa cumpar tot felul de teme, module, implementari.

Trebuia sa suni dezvoltatorul temei, el zicea ca e de vina cine a facut instalarea, iar cel care a facut instalarea dadea vina pe cel de la modul. Te plimbai cu telefoane si emailuri de la unul la altul fara sa rezolvi problema”


Pe partea de suport, chiar am fost uimit. Eram obisnuit sa sun de 3 - 4 ori pe zi pentru aceeasi problema, sa insist, sa ma rog. Pe Gomag lucrurile se rezolva prin trimiterea unui simplu email spre suport.”

Valeria Galea

(Photosetup.ro)


Noi am instalat cu mari emotii Gomag de aprox. 3 saptamani. Cu emotii pentru ca aveam deja un istoric de clienti si comenzi de ordinul zecilor de mii, cu puncte bonus si multe tool-uri de pe vechea plaforma care avea deja un istoric adunat in cei peste 9 ani de cand am deschis online-ul, iar un transfer al bazei de date, iti aduce inevitabil schimbari sau bug-uri.

Pana acum pot sa spun doar ca sunt fascinata de Gomag cu totul, de platforma, de echipa, de suport, de modul cum au solutionat toate probleme ivite si de acuratea cu care au transferat informatiile. Inca mai avem mult de lucru la content si la design, dar totul functioneaza perfect.

Fii alaturi de noi miercuri, 21 februarie, de la ora 20:00. 

Iti aratam cum sa iti duci vanzarile la superlativ, pas cu pas. Inscrie-te gratuit!