Piata de eCommerce in Romania creste de la an la an, de la zi, la zi. Doar in 2020, romanii au facut cumparaturi online in valoare de peste 15 milioane de euro pe zi. Iar aceasta suma creste in continuare.

Vrei sa vinzi si tu online? O solutie este sa ceri direct un magazin la cheie.

Iti doresti un magazin online la cheie?

Cauti o solutie eCommerce care sa iti ofere un business online la cheie – si sa te scape de toate grijile tehnice?

Poate ai un magazin fizic si vrei un site de vanzari rapid si simplu, fara batai de cap?

Pentru ca, daca raspunzi cu da, ai ajuns in locul potrivit.

La Gomag iti putem oferi un magazin online la cheie.

  1. Cat costa un magazin online la cheie
  2. Ce este un magazin online la cheie
  3. De ce sa alegi platforma Gomag
  4. Ce inseamna un magazin online la cheie pe Gomag
  5. Vezi care sunt beneficiile tale

Platforma Gomag e atat de usor de folosit incat cei mai multi dintre clientii nostri isi creeaza singuri magazinul online in perioada de test gratuita.

Avem insa in portofoliu si cateva magazine online complete, livrate la cheie, pe care le-am realizat pentru clientii care au ales cea mai comoda optiune. Sau pentru cei care pur si simplu nu aveau timp sa se ocupe personal.

Cat costa un magazin online la cheie pe Gomag?

Cere-ne o oferta pentru un magazin virtual la cheie, spune-ne cateva lucruri despre ceea ce iti doresti de la afacerea ta. iar noi revenim in cel mai scurt timp cu pretul magazinului online, personalizat pentru nevoile tale.

preturi-abonamente-gomag

Pentru ca niciun antreprenor si niciun business nu este la fel. Iar daca tot incepem sa colaboram, noi zicem sa incepem cu dreptul si cu focusul indreptat pe specificul afacerii si a cererilor tale.

Asadar, daca vrei un magazin online gata de lansare, complet echipat cu tot ce trebuie, incepand de la datele firmei si pana la integrarile cu firme de curierat, procesatori de plati, facturare sau marketing, articolul de astazi este pentru tine.

Iti voi arata in detaliu ce presupune crearea unui magazin online la cheie pe Gomag, care sunt avantajele tale ca proprietar al acestui magazin si cum te ajutam sa vinzi online inca din prima zi de lansare.

 

 

 

 

Ce este un magazin online la cheie

Acum, probabil stii deja ce presupune fiecare tip de platforma de comert online: open-source, SaaS sau custom.

Nu mai e nicio noutate faptul ca recomand platformele de inchiriat oricand in detrimentul open-source sau custom – si asta nu doar pentru ca am creat una, ci si pentru ca vine la pachet cu avantaje greu de egalat de restul platformelor.

Vezi tu, in cazul solutiilor open-source poate dura si 4-5 luni pana incepi sa scoti profit. Uneori, si mai mult. Ca sa intelegi mai clar, spune-mi, care dintre cele doua variante iti suna mai bine?

  • Investesti bani, dar si incepi sa faci bani din prima zi
  • Nu cheltui nimic, dar pierzi luni de zile sa iti aranjezi magazinul, timp in care nu vinzi si nu faci bani

Ei bine, cred ca stim cu totii ca prima varianta e castigatoare. Chiar daca ai ceva cunostinte de programare, tot ai nevoie de TIMP sa iti faci magazinul. Timp in care nu produci bani.

In schimb, cu un magazin la cheie, complet, sau un SaaS in care iti adaugi doar datele fara sa te mai preocupi de cod, iti lansezi site-ul in cateva zile sau o saptamana si poti sa incepi sa vinzi chiar din prima zi.

Suma investita initial e amortizata rapid datorita vanzarilor, chiar mai repede de 3 luni de zile daca stii sa vinzi si sa iti promovezi corect magazinul.

exemplu comenzi gomag

Ei bine, exact asta presupune un magazin online la cheie.

Tu nu ai absolut nicio treaba cu partea tehnica iar timpul tau pretios poate fi investit in aspecte esentiale de business (cum ar fi planul de afacere, analiza publicului tinta si a competitorilor, alegerea produselor si serviciilor vedeta, planul de marketing etc.).

Practic, iti comanzi magazinul online ca pe un produs obisnuit, iar odata ce iti este livrat, il poti folosi la capacitate maxima din prima zi – sa faci vanzari online, sa faci bani, sa ajuti oamenii care au nevoie de produsele tale sau orice altceva ti-ai propus.

Oricat de ciudat ar suna, faptul ca platesti pentru un magazin virtual la cheie inseamna in sine economie de bani.

Investitia se amortizeaza incredibil de repede, mai ales daca folosesti timpul economisit pentru a cladi intreaga strategie de marketing si sa pregatesti din vreme o armata de clienti dornici sa cumpere.

Citeste si: Cum Sa Alegi Platforma eCommerce Potrivita Pentru Magazinul Tau Online

De ce sa alegi Gomag pentru constructia unui magazin virtual la cheie?

La o simpla cautare pe Google dupa “magazin online la cheie” gasesti pagini intregi de rezultate cu oferte peste oferte pentru crearea unui asemenea shop.

Ok”, ai putea sa ma intrebi, “si de ce sa aleg Gomag cand pot alege oricare dintre optiunile de care mi-ai spus?”.

Corect. Ei bine, ti-am pregatit doar cateva dintre motivele pentru care merita sa te lasi pe mana noastra:

  • Magazinul tau este creat pe o platforma autohtona, 100% romaneasca, securizata complet. In schimb, marea majoritate a optiunilor pe care le gasesti pe Google dezvolta pe platforme open-source precum WordPress, Magento, Prestashop etc., platforme in care isi poate baga nasul oricine, ce presupun riscuri mai crescute de securitate.
  • Gomag include module unice, pe care nu le gasesti in alte platforme decat in cazul in care faci integrari cu terte parti (care, la randul lor, costa timp si bani). De exemplu: modul nativ de creare landing page / pagini, modul nativ pop-up-uri, GoBotii pentru automatizare, butonul de cumparaturi etc. – toate user friendly, usor de setat din cateva click-uri.
  • Nu percepem taxe pentru instalarea de aplicatii – Gomag Apps include peste 120 de aplicatii si integrari pe care le poti folosi gratuit pentru a-ti dezvolta magazinul si a creste vanzarile accelerat.
  • Ai un CRM gratuit, nativ in platforma ce reprezinta o adevarata mina de informatii legate de clientii tai – pe masura ce vinzi si iti faci un istoric, datele clientilor tai sunt organizate automat in CRM fara sa mai fie nevoie de integrari cu terte parti. Ai toate datele clientilor tai, inclusiv date cu caracter personal, structurate si ordonate de la prima lor interactiune cu tine si pana la ultima.

crm gomag

    • Punem accent maxim pe educarea pietei si in special pe cresterea sanselor clientilor nostri – in acest scop, ai nativ in platforma un modul Academia in care gasesti resurse de marketing, promovare, analiza si growth hacking in diferite formate (video-uri, ghiduri si fise de lucru), la un click distanta.
    • Ai acces exclusiv la materialele din Academia de eCommerce, hub-ul nostru cu resurse premium, ce include cursuri intensive imediat aplicabile impreuna cu platforma Gomag, astfel incat sa iti duci magazinul in top cat ai zice… comert electronic.
    • Sustinem comunitatea formata in jurul platformei si cu grupul de pe Facebook “eCommerce cu Gomag in care primesti raspunsuri la orice intrebare legata de magazinul tau, promovare, pareri etc. si doza zilnica de inspiratie.
    • Organizam regulat intalniri cu clientii si partenerii nostri in cadrul evenimentelor Gomag MeetUp – te poti consulta cu acestia si cu noi, poti cere raspunsuri, sfaturi si opinii, poti identifica noi oportunitati pe baza carora sa iti cresti vanzarile.

Acolo unde altii vin doar cu tehnologia, noi venim cu pachetul complet.

Pentru ca o platforma eCommerce este doar un instrument – poate fi folosit sau nu. Mai important este sa ai un partener de incredere pe care te poti baza ca te va ajuta sa cresti, sa te dezvolti si sa iti atingi obiectivele.

Noi asta facem la Gomag. Te ajutam sa vinzi online si sa atingi acel succes pe care ti l-ai propus, in fiecare pas al calatoriei tale.

Citeste si: Gomag MeetUp Bucuresti pentru Business-uri de Succes

Ce inseamna crearea unui magazin online la cheie pe Gomag?

Bun, acum ca ti-am prezentat motivele pentru care sa ne alegi, e momentul sa iti spun si ce presupune crearea unul magazin online la cheie pe platforma noastra. Pentru ca, pana la urma, de asta esti interesat, nu-i asa? 🙂

Mai intai, daca vrei sa ne ceri o oferta pentru un magazin la cheie, va trebui sa te gandesti si pe ce tip de abonament vrei sa mergi. Business-ul la cheie presupune acelasi proces, indiferent ca alegi pachetul Start, Plus sau Pro.

Indiferent daca vrei sa vinzi 500, 5.000 sau 10.000 de produse.

Insa, in functie de cerintele tale, si numarul de produse pe care vrei sa le vinzi, magazinul tau la cheie va functiona excelent doar daca alegi unul dintre cele 4 abonamente pe care ti le punem la dispozitie.

Te-ai gandit la un abonament? Perfect. Uite ce presupune procesul pe care il punem in aplicare pentru crearea magazinului tau online la cheie:

  • Mai intai, ne ceri o oferta iar consultantii nostri revin in cel mai scurt timp cu un telefon. In acest moment, te vom intreba despre ce iti doresti de la business-ul tau pentru a putea stabili un cost personalizat pe nevoile tale. Daca esti de acord cu oferta primita, ti se va emite o factura.
  • Dupa ce achiti factura, colegii de la tehnic vor reveni cu un email si un formular pe care sa il completezi cu datele tale – pe care doar tu le stii si de care avem nevoie pentru a incepe lucrul. In formular stabilesti, de exemplu, tema magazinului, ne dai logo-ul tau, informatii pentru bannere, informatiile generale ale business-ului tau, date de contact, date de acces in conturi cu care vrei integrari etc.
  • Odata ce ne dai datele tale, integrarile dorite etc., raspunsurile la formular sunt analizate de catre colegii de la tehnic care vor incepe sa le puna in aplicare.
  • Iti facem setup-ul initial – setam datele companiei tale, datele de contact in puncte strategice de pe site, configuram aplicatiile pentru furnizori de transport – cum ar fi Fan Courier, Urgent Cargus, EasyPost, GLS, NemoExpress, TNT, Dragon Star, procesatori de plati – de exemplu MobilPay, PayU, EuPlatesc, ING, LibraPay, PayPal, servicii de facturare – Smart Bill, Saga etc.
  • Optional, contra cost, putem sa facem importul initial de produse, fisiere de la furnizor si aplicam paginile de confidentialitate si cookies automat, pe baza setarilor initiale realizate anterior. Trebuie sa stii ca in platforma Gomag, tot ce tine de partea tehnica pentru GDPR este aplicat automat pe baza datelor tale (deci ai scapat de grija crearii de pagini sau instalarea de aplicatii pentru GDPR)
  • Ne ocupam de design-ul magazinului tau, strict la nivel de culori, fonturi si bannere – alegem culorile specifice brandului tau si le imbinam cat mai armonios, configurarea cromatica a graficii, configuram fonturile si iti cream setul initial de bannere de care ai nevoie. Nici nu iti dai seama cat conteaza un set de bannere profesionale si alinierea temei la culorile brandului! Daca vrei sa personalizezi tema mai avansat ne putem ocupa de asta, contra cost.

Teme noi de design in platforma Gomag

    • Ne ocupam de setarile initiale de marketing online pentru magazinul tau online la cheie – integrarea magazinului cu conturile existente de Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Google Ads, setarea Facebook Pixel, date Social Media, activare Hello Bar, abonare la newsletter etc.
    • Contra cost, colegii de la tehnic iti vor instala un certificat SSL – astazi esti obligat sa ai un astfel de certificat si sa asiguri securitatea datelor transferate prin intermediul site-ului tau.
    • Odata ce ne-am asigurat ca magazinul are tot ceea ce ai cerut, are toate sansele sa fie indexat rapid in motoarele de cautare si se incarca usor atat pe desktop cat si pe mobil si este functional, capabil sa vanda din prima zi, magazinul iti este livrat, iar tu poti incepe sa il folosesti cu incredere.
  • Prin orice abonament ales ai la dispozitie un serviciu de asistenta competent si suport tehnic, prin tichete, email sau telefon (in functie de pachet) iar noi ne ocupam de mentenanta magazinului tau pentru ca tu sa vinzi fara griji.

Esti curios in cat timp primesti magazinul? Termenul de livrare este de 14 zile (lucrurile depind in primul rand de volumul de cereri pe care le primim).

Asadar, in 2 saptamani poti avea propriul tau magazin online de succes, iar incepand cu a doua zi, poti incepe sa iti amortizezi investitia si sa faci bani.

Care sunt beneficiile tale?

Adevarul e ca pe tot parcursul articolului am incercat sa iti arat avantajele unui business online la cheie, insa vreau sa fiu sigur ca le-ai inteles:

  • Magazinul online la cheie Gomag este cea mai comoda solutie pe care ai putea sa o alegi daca vrei sa iti faci propria afacere. Singurul efort pe care trebuie sa il faci este sa creezi un document cu datele pe care le vrei afisate pe site si sa ni-l trimiti. In rest, de setari, configurari si absolut toata partea tehnica, ne ocupam noi.
  • Faci o economie serioasa de resurse pretioase pe care le poti investi in lucruri mai importante – timp, bani, energie, nervi, oameni etc. Sa creezi tu magazinul inseamna ca platesti cu timpul tau. Sa desemnezi un angajat sa se ocupe de asta, insemna ca platesti si cu timp, si cu bani, si cu o resursa umana. Alegand in schimb magazinul online la cheie, toata aceasta cheltuiala de resurse ne-o transferi noua. Dupa 7 zile in care iti poti structura planul de atac, iti ramane doar sa il pui in aplicare pentru ca magazinul tau este deja gata.
  • E o strategie isteata prin care eviti sa fac greseli costisitoare. Vezi tu, poate esti incepator sau inca nu ai o idee foarte clara asupra a ceea ce vor de fapt clientii tai de la magazinul online. Dupa 15 ani in industrie, noi insa suntem la secunda cu ultimele analize de uzabilitate (inclusiv propriile teste realizate pe o multime de nise din Romania). Stim ce isi doresc clientii tai. Stim si cum sa le oferim experienta de care au nevoie si care ii convinge sa cumpere. Si suntem dispusi sa punem la bataie toate cunostintele noastre pentru a-ti crea un magazin online la cheie, profitabil din prima zi – un magazin optimizat care nu repeta greselile concurentilor tai ci iti aduce de 2x investitia initiala, din primul an.
  • Ai propria ta afacere online, chiar daca lucrezi full-time in acelasi timp. Daca asteptai momentul potrivit in care sa iti dai demisia pentru a-ti urma visul antreprenorial, nu mai astepta. Cu un magazin online la cheie poti incepe rapid, fara sa te pui noaptea in pat epuizat, cu frustrarea ca nu mai ai timp sa faci nimic altceva decat lucru, lucru si iar lucru. Lasa-ne pe noi sa ducem greul 🙂 .

Misiunea noastra este succesul tau. Iar daca te uiti atent in pagina cu antreprenori de succes pe Gomag, pe blog si la evenimentele noastre, vei vedea ca nu vorbim degeaba cand spunem asta.

Suntem mandri de clientii nostri – tocmai de aceea vrem sa le facem povestile cat mai vizibile si punem la bataie cele mai tari resurse pe care le avem pentru a-i ajuta sa isi duca business-urile online in top.

Asadar, trimite-ne un mesaj si hai sa discutam despre cum vrei sa arate magazinul tau online la cheie!

Vezi platforma Gomag VS alte platforme de eCommerce

Cosmin Daraban