gomag logo

Debonaire a ajuns la peste 50.000 RON/comanda pe Gomag

Razvan Dorin Miron - debonaire.ro

Am observat ca, de fapt, cheltuielile pe care eu le aveam cu mentenanta si promovarea pe cele 3 platforme incercate erau niste preturi extraordinar de mari in comparatie cu ce am gasit la Gomag, pe servicii mult mai ok.

Razvan Dorin Miron este clientul nostru la Gomag de aproximativ 2 ani, moment in care a ales sa migreze site-ul Debonaire, business-ul sau de cadouri corporate, pe platforma noastra.

Razvan a lansat afacerea acum aproape 10 ani, la inceput ca afacere fizica iar de 6-7 ani, ca magazin online. Prima selectie de produse in formatul pe care il au si astazi a fost de Paste 2010 cand a vandut 2000 de cadouri - apoi, firme din ce in ce mai mari au inceput sa ii contacteze.

Insa experienta lui Razvan nu a fost doar lapte si miere - a trecut prin 3 platforme inainte de a alege Gomag. A trecut de la WordPress, la o platforma custom, s-a intors apoi pe WooCommerce la care a renuntat de asemenea, datorita costurilor mari de mentenanta si promovare.

In 2017, dupa ce a trecut la Gomag, Razvan si echipa sa au vandut aproape 25.000 de cadouri iar in acest an si-au propus sa creasca numarul acestora cu 50%. Debonaire are un model de business diferit din moment ce se adreseaza doar companiilor iar vanzarile sunt afectate in cea mai mare proportie de sezon.

Cum stau lucrurile, in acest context?

Vanzarea este sezoniera dar noi muncim in fiecare zi a anului de la 9:30-10:00 dimineata pana la 18:00, unii poate si mai mult. Cand nu sunt vanzari cautam sa aducem noutati, care trebuie sa indeplineasca anumite criterii: sa fie cu ingrediente cat mai naturale, sa aiba o traditie, de la firme cunoscute si recunoscute la nivel international.

Razvan ne-a explicat si cum procedeaza pentru a-si mentine echipa unita iar angajatii concentrati exclusiv pe ceea ce au de facut la lucru.

Noi de 8 ani de zile lucram cu aceiasi oameni. Si noi la randul nostru am fost angajati in companii din Romania si nu ne-a placut cum am fost tratati. Si am spus - daca eu nu m-am simtit bine, nu vreau sa fac cum au facut angajatorii mei.

Business-ul lui Razvan se bazeaza in proportie de 50% pe clientii existenti, din cauza feedback-urilor de la cei care au primit cadourile Debonaire si pentru relatia transparenta si calitativa pe care o asigura.

O caracteristica a acestui tip de afacere este ca au mai mult vanzari asistate dar se intampla si comenzi care ies din tipar. “S-a intamplat sa avem o comanda online de 500 si ceva de milioane la care se lucreaza chiar acum, se graveaza unul dintre produsele componente ale cadoului. O parte din marfa a venit astazi pentru ei.

Care e reteta succesului pentru Razvan?Noi n-am vandut niciodata ieftin. Dar nu pentru ca avem noi preturi mari, ci pentru ca ne dorim ca clientii nostri sa aiba produse de calitate - iar calitatea se plateste.

Urmareste video-ul si descopera intreaga discutie cu Razvan de la Debonaire, cateva povesti din spatele cortinei dar si sfaturile pe care le are acesta pentru cei care isi doresc acum un business online in Romania.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag


Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 15 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2000 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.

[i]
[i]
[index]
[index]
[i]
[i]
[index]
[index]
[i]
[i]
[i]
[i]
[index]
[index]