gomag logo

Victor Urda gestioneaza 6 magazine online pe platforma Gomag


Victor Urda

De la alte platforme open source - chiar si cu programator intern - la Gomag e ca si cum ai trece de la amatori la profesionisti

In 2015, clientul nostru, Victor Urda, a adus involuntar un model de business unic pe piata de fashion din Romania iar de un an si jumatate a ales sa migreze magazinul pe platforma Gomag. 

Astazi, Victor gestioneaza in total 6 magazine online pe platforma noastra, 3 dintre acestea fiind magazine ale clientilor sai pe publicitate.

Intr-un weekend s-a intamplat tot. Am primit accesul vineri, sambata si duminica am adaugat produsele, luni deja am pornit campania si am avut vanzari foarte bune”. 

Pe langa usurinta in folosirea platformei, Victor ne-a povestit despre aplicatiile lui preferate din Gomag Apps - comenzi rapide, modulul galerie, toate aplicatiile gratuite pe care le foloseste in fiecare zi, dar si despre cat de utile sunt explicatiile si ajutorul colegelor noastre de la asistenta clienti.

Victor recomanda Gomag si din punctul de vedere al omului de publicitate, pe partea de marketing si analytics. Pe mine ma ajuta foarte mult daca un client este in platforma Gomag. Am avut un client pe o alta platforma cu 3 pixeli pusi pe site, o nebunie.

Dupa aproape 5 ani in aceasta industrie, Victor are alaturi o echipa de oameni pregatiti. Ce parere au acestia despre platforma si cat de usor s-au adaptat?

E ca un fel de Facebook- e ceea ce a afirmat un fost angajat in momentul in care si-a predat sarcinile celui care urma sa il inlocuiasca. 

Urmareste video-ul si descopera mai multe detalii din spatele magazinelor sale, care sunt provocarile prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si planuri si asteptari in colaborarea cu platforma Gomag.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag.

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 15 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2000 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.

[i]
[i]
[index]
[index]
[i]
[i]
[index]
[index]
[i]
[i]
[i]
[i]
[index]
[index]