logo gomag


Câștigă 20% comision recurent 
pentru fiecare vânzare pe care o faci!

Devino unul dintre partenerii platformei GoMag
și câștigă 20% comision recurent, în fiecare lună, atât timp cât clientul tău vinde pe Gomag!


De ce să devii partener GoMag?

  • Ai posibilitatea de a câștiga comisioane recurente de 20%


Fiecare abonament încheiat îți aduce un comision super avantajos, în funcție de tipul abonamentului pe care reușești să îl vinzi. Practic, ai posibilitatea să targetezi orice tip de afacere online, începând de la start-up-uri și afaceri mici până la business-uri cu volume mari, de la antreprenori aspiranți și până la oameni de afaceri cu ani de experiență în spate.

Poate fi vorba de un vecin sau un coleg, un simplu participant la unul dintre evenimentele pe care le frecventezi sau un membru al comunității tale de pe Facebook.
Începe să promovezi platforma chiar astăzi și vezi de unde ai șansa să faci bani.


  • Îți sunt puse la dispoziție o mulțime de resurse de informație care îți vor simplifica misiunea


Blogul Gomag este actualizat constant cu articole educative pentru potențialii și actualii clienți, designerii noștri realizează regulat infografice pe care le poți prelua și promova și, mai mult, ai acces exclusiv la materialele din cadrul Academiei de eCommere precum și webinariile pe care le organizăm.

Îți furnizăm informație la foc continuu cu dublu avantaj: pe de o parte, te ajutăm să vinzi mai ușor abonamentele platformei Gomag iar pe de cealaltă, ai oportunitatea de a-ți crește accelerat afacerea, magazinul online, blogul sau pagina de Social Media.

  • Promovezi un produs de încredere pe piață, folosit cu succes de peste 750 de afaceri online


Știm cât de dificil poate fi să promovezi un produs cu totul nou pe piață, un produs necunoscut. Din fericire, platforma Gomag nu a aparut ieri ci, în timp, s-a transformat    într-un nume cu credibilitate și o imagine pozitivă pe piața de comerț online din România. Drept dovadă stau numele a peste 750 de afaceri online care au ales să se lanseze și să crească pe platforma noastră.

Portofoliul platformei îți va fi un ajutor de nădejde atunci când vrei să câștigi încrederea persoanelor din jurul tău, pentru a le convinge să cumpere.Ce faci ca partener GoMag?

Promovezi platforma eCommerce Gomag

precum și informațiile și serviciile noastre în fața persoanelor interesate din jurul tău. Ne ocupăm noi de ce e mai greu și îți punem la îndemână toate datele de care ai nevoie pentru a te bucura de beneficiile pe care ți le oferim.

Mediul în care alegi să promovezi

platforma rămâne în totalitate la alegerea ta: poti scrie articole pe blog, poți vorbi despre produsul nostru la evenimente, la diverse întâlniri, pe Facebook, Twitter, LinkedIn, pe email etc.


Cum poti deveni partener GoMag?

Ai un magazin online sau site de prezentare

Indiferent că ai un magazin online sau un site de prezentare pentru o afacere locală/națională, statutul îți permite să te învârți într-un cerc de oameni interesați de online, cu afaceri mici și mari sau antreprenori aspiranți. Practic, pentru tine va fi extrem de ușor să vinzi mai multe abonamente Gomag și să câștigi mai mult.

Esti blogger / publisher

Dacă vrei să îți monetizezi traficul de pe blog, acum ai ocazia. Îți punem la dispoziție resurse de informație în diverse formate, pe care le poți prelua în site, le poți trimite în newslettere și promova în Social Media. Pe lânga comisioane, îți îmbogățești cunoștințele de marketing și vânzare și îți poți crește site-ul.

Ești specialist de marketing / designer / developer

Dacă interacționezi cu oameni care au sau își doresc diverse site-uri, misiunea de partener ți se potriveste perfect. Începe să câștigi comisioane promovând platforma eCommerce prin cel mai convingator canal de marketing posibil: discuțiile personale.

Ești administratorul unui forum / grup pe Social Media

Dacă te consideri un lider de opinie iar vocea ta are forță în cadrul unei comunități de oameni interesați să vândă online, profită chiar acum de beneficiile programului nostru de parteneriat și devino partener Gomag cu drepturi și câștiguri depline.

Lista potențialilor parteneri Gomag nu se termină aici

Dacă participi la diverse evenimente din domeniul comerțului online, știi pe cineva care vinde sau vrea să vândă online,
ești liber să folosești resursele Gomag pentru a câștiga un comision cât mai avantajos.


Îți vine să crezi că nu ne oprim aici?

Ai întotdeauna un loc rezervat, exclusiv pentru tine, la toate edițiile Gomag MeetUp!

gomag meetup bucuresti 1
gomag meetup cluj 1
gomag meetup bucuresti 2
gomag meetup cluj 2
gomag meetup bucuresti 3
gomag meetup cluj 1
meetup bucuresti ianuarie
gomag meetup cluj
gomag meetup bucuresti

Cât de mult crezi că îți poți crește șansele de câștig fiind inconjurat de 750+ oameni de afaceri, pionieri în business și specialiști consacrați de marketing?

Enorm. Pentru că relațiile într-un business, la fel ca în viață, fac magia să se întâmple… Noi îți oferim șansa să vorbești cu acești oameni, să îi cunoști personal și să te folosești de propriile lor date pentru a obține mai multe și mai multe comisioane! 


Iar pe lângă evenimentele Gomag MeetUp, ce se întâmplă în diverse orașe, ai acces la Gomag Virtual Summit și alte evenimente locale pe care le organizăm.

Ce spun partenerii Gomag?

Am colaborat multi ani la rand cu Gomag, ca si client, asa ca pentru mine a fost natural sa fac pasul urmator - sa devin partener. E o placere sa recomand un produs atat de interesant: platforma e usor de folosit, te ajuta sa vinzi, sa iti gestionezi munca si chiar sa o simplifici, iar preturile sunt ok pentru orice buget. Cel mai mare avantaj? In Programul Partener Gomag primesc toate materialele de care am nevoie sa ii promovez, sa fac bani si sa imi cresc propriul business in acelasi timp.

Nicolae Ontiu

Business Manager - One IT

Primul meu contact cu GoMag a fost de pe vremea cand platforma avea acelas nume ca al agentie, SilkWeb. Ulterior l-am cunoscut pe Cosmin si am inteles ca in spatele platformei exista o echipa de profesionisti, care sunt dedicati 100% pentru clientii lor. Datorita acestor aspecte am avut increderea de a-i recomanda atat prietenilor cat si clientilor iar ei nu m-au dezamagit, au livrat peste asteptari. Ma bucur in continuare sa-i recomand de fiecare data cand am ocazia si sper ca niciodata sa nu faca rabat de la calitatea serviciilor oferite. As vrea de asemenea sa mai adaug ca platforma GoMag este una complexa cu multe functionalitati ce usureaza munca antreprenorilor si vine sa-i ajute in procesele lor.

Robert Preda

E-commerce Specialist at RobertPreda.ro

Devino partener Gomag și câștigă 20% comision recurent

Ai întrebări sau nelămuriri? Dacă vrei să afli mai multe despre platforma Gomag, abonamente sau functionalități, contactează-ne!

pentruanimale
autohut
atutech
mindblower
clinica sante
eboda
borealy
mc music