Pentru cine ?

web design ecommerce

Am creat platforma Gomag pentru toti cei care vor sa vanda online, dar si pentru cei care vor sa ii ajute pe acestia.

  • Retaileri si magazine online – platforma Gomag este creata special pentru cei care vor sa vanda online, pentru cei care cunosc business-ul de vanzari (comertul clasic) si vor sa isi extinda vanzarile si in online. In acelasi timp, cei care deja vand online si vor sa treaca la un alt nivel in ecommerce sau vor sa isi schimbe platforma actuala, noi ii putem ajuta in acest sens.
  • Sisteme ERP & CRM – care vor sa ofere clientilor noi canale de vanzari spre B2B sau B2C.
  • Startup-uri – pentru cei care cred in ideea lor, pentru cei care stiu ca online-ul reprezinta viitorul in vanzari si vor sa investeasca in aceasta directie.
  • Agentii de marketing si branding – stim ca performanta actiunilor de marketing au legatura directa atat cu oferta comerciala, cu brand-ul magazinului, dar si cu design-ul si functionalitatea acestuia. Platforma Gomag vine direct pregatita pentru orice tip de campanii, fie ca este vorba de PPC, social media, SEO sau email marketing. Daca in marketing si creativitate se spune ca „limita e cerul”, adevarul este ca in majoritatea cazurilor, limita este data de structura platformelor clientilor. Cu siguranta, pe o platforma corect construita in acest sens, rezultatele campaniilor vor fi 100% mai bune, generand astfel mai multe vanzari.
  • Agentii de web design – fiind o platforma 100% dezvoltata de noi, practic suporta integrarea oricarui design corect realizat.
  • Consultanti – mai nou, sunt multe magazine care aleg sa lucreze cu un consultant inca de la inceputul proiectului. Acesti consultanti sunt persoane cu experienta in domeniul vanzarilor online, care cunosc majoritatea solutiilor din piata, care cunosc nevoia clientului si care poate asigura buna comunicare dintre client si platforma. Pentru ca am mai avut astfel de colaborari, pentru ca am mai avut astfel de cereri, pentru ca avem incredere in platforma dezvoltata de noi, cei interesati ne pot contacta in acest sens.
  • Firme de hosting – daca gazduirea web poate fi o problema pentru unele agentii online, cu peste 150 de magazine in portofoliu, unul dintre ele cu peste 4.000.000 de produse, am reusit sa optimizam la maxim baza de date si intreg scriptul pentru a reduce la minim consumul de resurse al unui server.
  • Noi colaboratori care vor sa promoveze si sa vanda platforma Gomag.

4 Comentarii

  1. Bogdan Bonea

    Buna ziua, exista si un sediu in Bucuresti? M-ar interesa o discutie cu unul dintre consultantii Dvs., dar as prefera mai degraba o discutie fata in fata uneia pe net.
    Multumesc, Bogdan Bonea

    Răspuns
    • Cosmin Daraban

      Avem sediu doar in Baia Mare.

      De 13 ani faci clientii ne contacteaza online, inclusiv cei din Bucuresti.

      Răspuns
  2. Alex

    Buna Cosmin, am urmarit mare parte din materialele tale si totusi am ramas putin nelamurit. 🙂 Imi poti explica te rog care sunt pasii de inceput? Care este primul pas… Imi poti spune exact ce face Gomag pentru mine ca vanzator?(promovati site-ul, ma ajutati cu vanzarile, optimizati site-ul, ma „indrumati”, campanii ppc, 🙂 etc).
    In curand doresc sa lansez un magazin online si as dori sa apelez la serviciile voastre.
    Astept cu interes un raspuns, multumesc.

    Răspuns
    • Cosmin Daraban

      Salut Alex, Gomag este o platforma de ecommerce, la noi pe site, pe blog si in academia de eCommerce gasesti toate informatiile necesare.
      Noi te ajutam cu platforma, restul controlezi tu 😉

      Vezi pana la capat acest webinar https://www.gomag.ro/blog/webinar-cum-faci-magazin-online si gasesti mai multe raspunsuri.

      Răspuns

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *