In mai putin de 2 saptamani, pe 5 si 6 iulie, are loc cea de-a 27-a editie organizata de Business Days, la Cluj, Liberty Technology Park si Impact Hub.

Evenimentul, dedicat cresterii mediului de afaceri regional, va reuni peste 100 de speakeri atat din Romania cat si din strainatate, in jurul a 40 de manifestari si programe, special pentru start-up-uri.

Ce te asteapta la Business Days?

  • 10 sesiuni plenare cu un total de 60 de prezentari pe durata celor 2 zile de eveniment, in care vei descoperi trenduri, analize, povesti de succes ce te vor inspira, sinteze si oportunitati de afaceri
  • 16 workshop-uri interactive axate pe invatare prin schimb de experienta, studii de caz intrebari si raspunsuri, bune practici si interviuri pe scena
  • 14 sesiuni avansate de masterclass concentrate pe dezvoltarea afacerilor, dedicata factorilor de decizie din organizatii
  • Sesiuni de networking, formale si informale, pentru generarea de afaceri si proiecte intre participanti.

Cluj Business Days 2017 este locul potrivit pentru antreprenori, CEO, directori generali, directori de vanzari, marketing, resurse umane, dezvoltare, directori comerciali dar si pentru toti cei care sunt interesati sa isi dezvolte afacerile, sa se dezvolte personal sau sunt interesati de management.

Vrei inca un motiv pentru care sa participi la Cluj Business Days?

Ma vei intalni la aceasta editie ca si speaker, in cadrul a doua workshop-uri avansate dedicate dezvoltarii de afaceri.

In 5 iulie avem ocazia sa discutam la rece despre cum generezi performanta in business folosind intregul arsenal pus la dispozitie de platformele Social Media iar in 7 iulie, schimbam experiente si bune practici despre cum sa te promovezi eficient si sa vinzi cu impact prin email.

Esti curios ce iti rezerva participarea la Cluj Business Days? Vrei sa discutam si sa imi pui intrebarile care te macina de mult timp, precum si sa profiti de experienta a peste 100 de speakeri?

Vino la Cluj Business Days 2017 in 5 si 6 iulie, pregatit sa descoperi raspunsurile pe care le cauti de mult timp!

Ce vei invata la Cluj Business Days 2017?

Programul si temele acestei editii au fost stabilite pe baza unei cercetari regionale ample, pentru a raspunde cat mai bine provocarilor, problemelor si nevoilor mediului de afaceri local in acest moment.

Despre ce este vorba?

In perioada 5 mai – 5 iunie, echipa BD a realizat cercetarea pe un esantion de 221 manageri si antreprenori din judetele Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud, Mures, Sibiu, Alba, Brasov, Maramures, Satu Mare, Covasna si Harghita.

lansare magazin online

Vrei sa iti deschizi un magazin online?

Descarca GRATIS ghidul oferit de Gomag

Afla cum sa faci primi pasi spre vanzarile online. Vezi ce inseamna un magazin online si cum poti sa incepi o afacere pe internet.

Rezultatele acestuia au facut mai multa lumina asupra diferentei de abordare intre departamentele de HR, Comercial si Management si cele de PR, Marketing si Comunicare.

Practic, reprezentantii primei tabere isi focuseaza atentia pe managementul oamenilor din subordine si gestionarea resurselor umane, in timp ce reprezentantii celei de a doua, se concentreaza pe comunicarea catre clienti si potentiali clienti.

Lipsa unei comunicari eficiente intre cele doua tabere duce la carente si probleme in gestionarea afacerii si a abordarii per total, lucru vizibil in lipsa de preocupare pentru cresterea brandului de angajator.

Angajatii ar trebui sa fie pentru management, la fel de importanti ca si clientii – acesta este si trendul actual la nivel global.

In general, managerii de resurse umane isi doresc de la liderii organizatiilor eforturi mai mari catre dezvoltarea personala si consolidarea brandului profesional, iar metoda preferata de invatare sunt training-urile la locul de munca, in interiorul companiilor.

In contrast, managerii de marketing incurajeaza invatarea prin schimb de experienta, participarea la webinarii si sesiuni online.

Daca te uiti atent la structura programului Cluj Business Days, tinand cont de rezultatele acestui studiu vei descoperi ca echipa din spatele evenimentului a reusit sa includa sute sau chiar mii de raspunsuri pentru problemele si nevoile identificate.

Citeste si: Romanii Si Cumparaturile Online In Cifre (Mai 2017)

De ce sa participi si tu la Cluj Business Days 2017?

  • Pentru ca aici ai ocazia sa acumulezi informatii si idei, raspunsuri si rezolvari pentru o varietate de teme, incepand de la vanzare, marketing, gestionarea resurselor umane si pana la dezvoltare personala, leadership, branding si pozitionare pe piata, finantare, parteneriat, simulare de business, strategii de crestere si exit etc.
  • Deoarece vei descoperi raspunsurile pe care le cauti participand la sesiuni in forma ta preferata de invatare: prezentare, workshop, masterclass, sesiune de intrebari si raspunsuri, networking, povesti de succes etc.
  • Si pentru ca ai diferite tipuri de acces la eveniment, astfel incat investesti exact in sesiunile de care esti cel mai interesat: Business Trends, Professional Development sau Business Development, ba chiar mai mult poti alege daca vrei sa participi in ambele zile sau doar intr-una dintre acestea.

Inca un motiv sa participi?

La eveniment sunt asteptati peste 600 de participanti, un public numeros format din antreprenori, manageri, angajati ai companiilor online si offline, specialisti in vanzari, marketing, HR, dezvoltare personala, branding etc. Iti dai seama ce oportunitati ai?

Poti sa vorbesti direct cu fiecare dintre acestia, poti sa inchei parteneriate sau sa faci schimb de experienta astfel incat sa iti cresti propriul business si sa te dezvolti personal.

Participarea la evenimentele din domeniul tau nu inseamna doar bifatul altui task din agenda ci o adevarata sursa de oportunitati pentru tine si afacerea ta. Nimic nu se compara cu atmosfera si discutiile intre sute de persoane interesate de aceleasi lucruri si care au, poate, ani buni de experienta in spate.

Daca vrei sa inveti in mod real si sa descoperi raspunsurile specialistilor dedicate strict pentru problema sau nevoia ta, inscrie-te chiar azi la Cluj Business Days 2017.

Intra pe pagina de inscriere si alege tipul de acces preferat precum si perioada pentru care te inscrii la eveniment.

Cauti raspunsuri pentru provocarile business-ului tau? Vrei sa inveti direct de la oameni cu experienta in domeniul tau?

Atunci rezerva-ti locul la Cluj Business Days 2017! https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Inscriere

De asemenea, daca ai intrebari sau doresti sa afli cum poti face performanta in business cu ajutorul Social Media si email marketing, pregateste-ti lista cu intrebari de pe acum!

Alaturi de alti colegi cu experienta, sunt gata sa iti raspund si sa iti prezint cele mai bune tactici de dezvoltare a afacerii tale.

Vrei sa ne intalnim la Cluj Business Days 2017? Inscrie-te la eveniment si hai sa discutam despre ceea ce te intereseaza!

Follow me

Cosmin Daraban

CEO at Gomag
17 ani experienta online
Sunt cofondator SilkWEB & Gomag din 2005.
Scriu din experienta despre marketing in eCommerce,
optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX)
Implicat in lansarea si dezvoltarea a peste 300 de magazine online din nise diferite.
Follow me