academia de ecommerce

Strategia ta de crestere pentru 2023


[Webinar] Joi, 15 decembrie, de la ora 19:00.

Pregateste palaria de petrecere si tine degetele antrenate sa dea click pe ecran - aniversam 5 ani de Academia eCommerce Gomag!

Iar pentru ca avem o comunitate extraordinara, cu peste 16.000 de membri la ultima numaratoare, am decis sa transformam tortul aniversar intr-un webinar special de ziua noastra.

Te invitam alaturi de noi, cu informatii de top doar pentru participanti, dar si cateva surprize pe care le vom dezvalui
joi, 15 decembrie, de la ora 19:00.

Rezerva-ti locul la webinar de pe acum si hai sa ne vedem!

Inregistrarea sesiunii va fi disponibila apoi doar cu plata! Detalii in cadrul webinarului.

cosmin daraban

Gazda:

Cosmin Daraban

CEO Gomag

Ce pregatim la Webinarul Aniversar 5 ani de Academia Gomag?

  • Curs gratuit Strategia ta de crestere pentru 2023
    Nu lasam niciun webinar fara un pachet bine indesat de informatii utile pentru comunitatea noastra. Asa ca iti pregatim o prezentare de zile mari, cu trucuri, sfaturi si idei pentru 2023, unde ne concentram in special pe mindsetul de antreprenor.

    Pentru ca de acolo porneste succesul tau. Din mintea ta si din atitudinea pe care o adopti. Nu vrem sa stricam surpriza, dar iti promitem ca timpul pe care ni-l acorzi sigur va merita!
  • Oferte extra-mega-reduse, doar pentru participanti
    In premiera pe 15 decembrie iti pregatim un material nou-nout in format checklist, pe sistemul 365/20. Adica, daca acorzi 20 de minute in fiecare zi pentru cele 365 de ponturi primite, iti garantam ca viata si afacerea ta se va schimba.

    La webinarul aniversar il poti accesa cu o extra-reducere, valabila doar pentru scurt timp!

  • Sneak Peek pentru ce pregatim la anul                                                                                    Adevarul e ca nu ne-am definitivat planurile pentru 2023, insa exista cateva repere pe care vrem sa le atingem si pe care ti le vom impartasi la webinar.

    Vrem, de asemenea, sa ne spui cum ti se par, astfel incat sa ramanem in continua legatura si sa iti oferim in permanenta solutiile de care ai nevoie.
  • Ne vedem live in:

    06
    Zile
    04
    Ore
    06
    Minute
    31
    Secunde

    Inscrie-te la webinarul aniversar de joi, 15 decembrie, de la ora 19:00, si sarbatoreste alaturi de noi!

    2024 Toate drepturile rezervate @ Gomag