gomag-logo

Cum sa ai in afacerea ta propriul

Sistem de Succes
[Curs Gratuit + BONUSURI]

Preia controlul asupra perspectivei tale de business si vezi cum iti organizezi afacerea intr-un sistem care functioneaza pe bune pentru ca tu sa iti atingi obiectivele de succes.

Ne vedem live in 7 martie, ora 20:00 

De la obiective si valori, la succes pe termen lung

Cei mai multi oameni alearga toata viata dupa solutii secrete pentru succes.

Insa ceea ce am invatat in peste 18 ani de business, e ca lucrul consecvent si sistemul afacerii - personalizat in functie de stadiul in care te afli - sunt singurele 2 mari secrete.

Daca in privinta orelor de munca pe care le investesti te putem ajuta doar cu motivatie, despre sistemul pentru succes iti putem oferi cateva idei si lucruri concrete pe care sa le incerci in afacerea ta.


Participa la cursul LIVE si afla cum sa iti propulsezi afacerea online!


 

Ne vedem live in:

13
Zile
10
Ore
48
Minute
48
Secunde
carte-ecommerce-no-bullshit
summit-gomag

Uite cateva lucruri pe care o sa le afli din curs

1

Cele 4 stadii de evolutie a unei afaceri

Ca antreprenori, suntem entuziasmati sa incercam tot felul de tactici - cu cat mai inovatoare si mai sofisticate, cu atat mai bine. Insa, cateodata, acestea fac mai mult rau decat bine, in special cand nu se potrivesc stadiului de evolutie in care se afla afacerea ta. Incepem cursul cu o perspectiva completa asupra celor 4 stadii, astfel incat sa identifici etapa in care te afli si sa iti formezi baza pentru a lua cele mai bune decizii posibil pentru afacerea ta.

2

Crestere vs. scalare: de unde incepi procesul

Succesul nu inseamna niciodata doar banii pe care ii castigi. Inseamna o altfel de implinire - pentru fiecare dintre noi, e altceva. Asadar, in cadrul sistemului pentru succes va trebui sa gandim pe termen lung, luand in calcul diferenta intre crestere si scalare, motivele pentru care avem nevoie de amandoua si care sunt procesele din spatele acestora... sau, in acest moment, cel putin modul in care sa incepem.

3

Exemple pentru sistematizarea fluxurilor

Sistemul inseamna organizare si eficienta, asadar un aspect pe care il vom discuta la curs este procedurarea si sistematizarea fluxurilor de lucru intr-o afacere online. Primesti exemple de fluxuri, precum si sfaturi punctuale pentru fiecare, astfel incat sa iti fie mai usor sa pui in practica informatiile castigate in acest curs.

4

The GOLD Formula si cum o aplici in magazinul tau

Lectia numarul 4 a acestui curs se concentreaza pe aspectele primare de optimizat pentru ca afacerea ta sa atraga clienti profitabili, sa obtina vanzari constante si o comunitate loiala de ambasadori in jurul brandului. 

5

Cum iti formezi un sistem repetabil si predictibil

Daca vrei sa vinzi online cu succes si sa iti formezi, caramida cu caramida, un business solid si de viitor, sistemul tau trebuie sa detina cateva componente de baza. Acestea sunt aceleasi pentru toate afacerile, insa difera prin substanta si le confera unicitate. Descopera in cadrul cursului cum sa iti formezi sistemul astfel incat sa-ti vina manusa, sa fie repetabil si predictibil de folosit pentru tine, in fiecare zi. 

Fa cunostinta cu trainerul tau!

Cosmin Daraban - CEO & Co-founder Gomag

A lansat primul magazin online in 2006, iar de atunci a ajutat la lansarea si cresterea a peste 3500 de afaceri online, pe platforma eCommerce Gomag, creata de el si echipa sa de la 0.
Este considerat un expert in marketing si comert online, optimizarea ratei de conversie, precum si strategii de crestere pentru trafic si vanzari. Materialele lui - articole, video-uri si podcast - sunt urmarite de peste 1 milion de romani, anual.

Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii autohtone de eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel - primul joc de societate pentru antreprenori din Romania, platforma de educare pentru antreprenori Academia de eCommerce, podcast-ul Doza de eCommerce, Gomag Virtual Summit, primul summit online pentru comert online din Romania si cartea eCommerce Nobull$!T lansata in 2019.

Uite ce spun cei care au interactionat pana acum cu Gomag.

Ennifer Marinescu

(personallyme.ro)


Platforma GoMag ne ofera tot ce avem nevoie pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii, totul este facil si intuitiv si, nu in ultimul rand, experienta clientilor pe site este optima.


Traim vremuri in care toata lumea promite, marketingul pe care il fac iti iau ochii, dar in momentul colaborarii realizezi ca sunt doar amatori. Nu este cazul echipei extraordinare de la GoMag. Sunt profesionisti, implicati, dedicati si cu siguranta ii recomand fara nicio rezerva.
La cat mai multi ani impreuna, multumesc GoMag!

Sorin moldovan

(aqualine.ro)


Credeam ca toate solutiile de a vinde online costa mii sau zeci de mii de euro. (...) M-a incantat faptul ca plateam o singura data, lucru care nu era tocmai adevarat. Trebuia sa cumpar tot felul de teme, module, implementari.

Trebuia sa suni dezvoltatorul temei, el zicea ca e de vina cine a facut instalarea, iar cel care a facut instalarea dadea vina pe cel de la modul. Te plimbai cu telefoane si emailuri de la unul la altul fara sa rezolvi problema”


Pe partea de suport, chiar am fost uimit. Eram obisnuit sa sun de 3 - 4 ori pe zi pentru aceeasi problema, sa insist, sa ma rog. Pe Gomag lucrurile se rezolva prin trimiterea unui simplu email spre suport.”

Valeria Galea

(Photosetup.ro)


Noi am instalat cu mari emotii Gomag de aprox. 3 saptamani. Cu emotii pentru ca aveam deja un istoric de clienti si comenzi de ordinul zecilor de mii, cu puncte bonus si multe tool-uri de pe vechea plaforma care avea deja un istoric adunat in cei peste 9 ani de cand am deschis online-ul, iar un transfer al bazei de date, iti aduce inevitabil schimbari sau bug-uri.

Pana acum pot sa spun doar ca sunt fascinata de Gomag cu totul, de platforma, de echipa, de suport, de modul cum au solutionat toate probleme ivite si de acuratea cu care au transferat informatiile. Inca mai avem mult de lucru la content si la design, dar totul functioneaza perfect.

Fii alaturi de noi joi, 7 martie, de la ora 20:00. 

Iti aratam cum sa iti formezi propriul tau sistem de succes in business. Inscrie-te gratuit!