gomag-logo

Formula succesului

Ecommerce pe TikTok

[Curs Gratuit]

Vrei sa iti promovezi afacerea pe TikTok si sa atragi clienti profitabili? Vino la curs si afla cum sa iti optimizezi strategia pentru a amplifica rezultatele tale pe aceasta platforma.

Ne vedem live in 13 iunie, ora 19:00 

Maximizeaza impactul strategiei tale pe TikTok

Acceseaza audienta de pe TikTok la potentialul maxim pentru afacerea ta online, cu sfaturi, cifre si idei personalizate. Vezi cum incepi sa folosesti TikTok sau cum sa iti aliniezi planul actual de actiune, astfel incat reteaua sa devina o sursa importanta de clienti pentru tine.


Discutam pe indelete despre acest subiect la curs, de la strategia potrivita pentru afaceri, pana la procesul de creare a continutului care vinde pe TikTok.


Participa la cursul LIVE si afla cum sa iti propulsezi afacerea online cu TikTok!


 

Ne vedem live in:

03
Zile
09
Ore
47
Minute
17
Secunde
Cosmin Daraban, Gomag
evenimente-gomag
sesiuni-gomag-summit

Uite cateva lucruri pe care o sa le afli din curs

1

Fenomenul #TiktokMadeMeBuyIt si de ce afacerile de eCommerce au succes pe TikTok

Arunca o privire in spatele cortinei si afla ce face atat de persuasiv continutul pe TikTok pentru segmente diferite de clienti. De la dezvoltarea unor adevarate fenomene ce influenteaza vanzarea, pana la scopul de la care sa pornesti cand te apuci de crearea materialelor pentru contul tau, in cadrul cursului online vei afla raspunsuri concrete pe care te poti baza pentru a maximiza strategia ta pe aceasta retea.

2

Cum sa creezi continut care sa vanda pe TikTok

Descopera intreaga paleta de produse TikTok ce iti ofera oportunitati variate pentru a-ti promova produsele / serviciile si magazinul online pe aceasta platforma. Vezi cum functioneaza fiecare tip de continut, si primeste o doza buna de inspiratie pentru propriul tau plan de publicare.

3

Strategia potrivita pentru afacerea ta pe TikTok

Afla bune practici si elemente de care sa tii cont atunci cand creezi campanii pe TikTok, inclusiv cu o planificare pentru urmatoarea perioada. Primesti, in plus, ponturi concrete pentru creativele tale pe aceasta retea, dar si instrumente utile gata de folosit.

4

Studiu de caz & cifre de retinut pentru a lua decizia potrivita

Participa la cursul online si pune-te la curent cu cele mai noi trenduri, pe baza cifrelor si a statisticilor. De asemenea, ti se pregateste un studiu de caz care sa te inspire pentru a incepe sa folosesti si tu TikTok in business, astfel incat sa iti mentii audienta atenta la mesajele tale, cu pofta de cumparaturi!

Fa cunostinta cu trainerii tai!

Iulia Dumitrescu - Account Manager TikTok Romania

Cu o experienta de 3 ani in TikTok Marketing si cunostinte profunde a tot ce inseamna crearea de continut video, Iulia este o persoana creativa, care crede cu tarie ca un brand autentic cu un mesaj si misiune clara va avea de castigat in spatiul online.

Cosmin Dărăban - CEO & Co-founder Gomag

A lansat primul magazin online in 2006, iar de atunci a ajutat la lansarea si cresterea a peste 4200 de afaceri online, pe platforma eCommerce Gomag, creata de el si echipa sa de la 0.


Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, cea mai mare platforma de eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel - primul joc de societate pentru antreprenori din Romania, platforma de educare pentru antreprenori Academia de eCommerce, podcast-ul Doza de eCommerce, Gomag Virtual Summit, primul summit online pentru comert online din Romania si cartea eCommerce Nobull$#!T lansata in 2019.

Uite ce spun cei care au interactionat pana acum cu Gomag.

Ennifer Marinescu

(personallyme.ro)


Platforma GoMag ne ofera tot ce avem nevoie pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii, totul este facil si intuitiv si, nu in ultimul rand, experienta clientilor pe site este optima.


Traim vremuri in care toata lumea promite, marketingul pe care il fac iti iau ochii, dar in momentul colaborarii realizezi ca sunt doar amatori. Nu este cazul echipei extraordinare de la GoMag. Sunt profesionisti, implicati, dedicati si cu siguranta ii recomand fara nicio rezerva.
La cat mai multi ani impreuna, multumesc GoMag!

Sorin moldovan

(aqualine.ro)


Credeam ca toate solutiile de a vinde online costa mii sau zeci de mii de euro. (...) M-a incantat faptul ca plateam o singura data, lucru care nu era tocmai adevarat. Trebuia sa cumpar tot felul de teme, module, implementari.

Trebuia sa suni dezvoltatorul temei, el zicea ca e de vina cine a facut instalarea, iar cel care a facut instalarea dadea vina pe cel de la modul. Te plimbai cu telefoane si emailuri de la unul la altul fara sa rezolvi problema”


Pe partea de suport, chiar am fost uimit. Eram obisnuit sa sun de 3 - 4 ori pe zi pentru aceeasi problema, sa insist, sa ma rog. Pe Gomag lucrurile se rezolva prin trimiterea unui simplu email spre suport.”

Valeria Galea

(Photosetup.ro)


Noi am instalat cu mari emotii Gomag. Cu emotii pentru ca aveam deja un istoric de clienti si comenzi de ordinul zecilor de mii, cu puncte bonus si multe tool-uri de pe vechea plaforma care avea deja un istoric adunat in cei peste 9 ani de cand am deschis online-ul, iar un transfer al bazei de date, iti aduce inevitabil schimbari sau bug-uri.

Pana acum pot sa spun doar ca sunt fascinata de Gomag cu totul, de platforma, de echipa, de suport, de modul cum au solutionat toate probleme ivite si de acuratea cu care au transferat informatiile. Inca mai avem mult de lucru la content si la design, dar totul functioneaza perfect.

Fii alaturi de noi joi, 13 iunie, de la ora 19:00. 

Iti aratam cum sa pui bazele strategiei tale pe TikTok si cum sa o optimizezi pentru a construi o comunitate profitabila pentru afacerea ta. Inscrie-te gratuit!