gomag-logo

Discutii Podcast Day

Am invitat 6 podcasteri de business din Romania care sa ne spuna secretele din spatele proiectelor lor si cum reusesc sa transforme podcasturile in surse de inspiratie pentru tine.

Importanta creatorilor de continut in mediul de business din Romania - Daniel Tanase

Finante FM, un audioshow gazduit de Daniel Tănase, antreprenor, consultant de afaceri, autor si public speaker.

În acest podcast vei gasi un mix de finante personale, finante în afaceri, antreprenoriat si social media.

Vei putea asculta episoade cu invitati în care dezbatem si oferim solutii practice, interviuri, înregistrari de la evenimente, precum si episoade în care vorbesc din experienta si perspectiva proprie.

Despre fenomenul si provocarile unui podcast in Romania - Florin Rosoga

Antreprenori Care Inspira este unul dintre cele mai longevive si ascultate podcasturi romanesti. In fiecare saptamana publicam interviuri cu antreprenori, traineri, autori si personalitati din diverse domenii pentru a invata din experienta lor.

Efectul continutului si modul in care conecteaza oamenii - Robert Katai

Katai Podcast, produs de Robert Katai - digital marketer si content strategist.

In acest podcast vei gasi un mix de interviuri, prezentari si alte idei despre marketing si viata care te vor motiva sa-ti gasesti inspiratia sau echilibrul in viata personala sau profesionala.

Impactul scrisului in antreprenoriat si business - Sabina Varga

Pasionata de scris si am background de jurnalism, publicitate si marketing. Zest este un podcast despre scris, cu oameni care nu s-ar putea opri din asta nici daca ar vrea. Invitati sunt scriitori, jurnalisti, copywriteri si bloggeri, iar misiunea podcastului este sa dea scrisul jos de pe piedestal si sa-l faca mai accesibil.

Aspecte legale pentru continut, business si podcast - Ana-Maria Udriste

Podcastul platformei Avocatoo.ro, top trei cele mai cunoscute platforme din România pe segmentul juridic.

Fiecare episod aduce sfaturi si informatii juridice noi atât pentru cei din domeniu, cât si pentru antreprenori. Gazda este Ana-Maria Udriste, fondatorul Avocatoo.ro.

Branding si brand content pentru afaceri in podcasturi - Marian Hurducas

Podcastul lui Marian Hurducas, marketing & communication strategy consultant, trainer, antreprenor si fost jurnalist de radio.

Se discuta despre comunicare, marketing, presa, business, succes si mai ales esec. Invitatii sunt din toate domeniile, insa cu siguranta vei avea idei noi de retinut si chiar de pus în practica. Nu toti cei pe care-i auzi aici sunt vedete consacrate. 

De unii poate n-ai auzit niciodata, dar sunt oameni care au facut ceva notabil în domeniul lor de activitate sau pentru comunitate, si care iti pot aduce un plus de cunostinte. Play si follow.

podcast doza de ecommerce

"Asculta Doza de eCommerce"


Vrei sa auzi povestile veteranilor in comertul online din Romania, interviuri cu experti de marketing sau sa primesti “pastile” de super informatii, in timp ce faci orice altceva?

Gomag @ 2020