gomag-logo

Descopera despre ce este vorba in acest podcast

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Cauti noutati si idei de marketing sau eCommerce?

Vrei sa auzi povestile veteranilor in comertul online din Romania, interviuri cu experti de marketing sau sa primesti “pastile” de super informatii, in timp ce faci orice altceva?

Eu sunt Cosmin Daraban si, cu Doza de eCommerce, am intentia sa iti ofer exact ceea ce cauti.

Vezi lista episoadelor publicate pana acum si aboneaza-te in formularul de mai jos, te anunt pe email de fiecare data cand public un nou episod!

Esti un om ocupat. Stiu asta.

Poate ai o afacere online. Sau poate lucrezi in marketing si vanzari. Sau poate visul tau este acela sa devii antreprenor si incerci sa gasesti o oportunitate de la care sa pornesti.

Indiferent in ce categorie te regasesti, timpul tau este extraordinar de pretios.

De acum inainte, Doza de eCommerce by Gomag te va ajuta sa ramai la curent cu ultimele noutati legat de piata de eCommerce, strategii de marketing online multichannel, mini lectii de vanzari online, gandire antreprenoriala si campanii testate, pe care trebuie doar sa le mulezi pe specificul si bunurile afacerii tale.

Vorbesc despre aceste subiecte din experienta personala, din cea a expertilor invitati la interviuri, precum si din activitatea pentru cei peste 1100 de clienti Gomag - alaturi de colegii mei, am creat una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania.

“Ia-ti” si tu Doza de eCommerce si bucura-te de un continut care te va ajuta pe bune!

Citeste cateva articole interesante din podcast

Afla primul cand apare noul episod

© 2020 Toate drepturile rezervate @ Gomag