gomag logo

Afla totul despre protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

Vezi informatii importante pentru proprietarii de afaceri online


Inregistrarea este disponibila pentru scurt timp, dupa care doar clientii SilkWEB & Gomag au acces la ea

Noul GDPR afecteaza institutii publice si companii, din toate domeniile de activitate, care prelucreaza date cu caracter personal, iar pana la data de 25 mai 2018 toate aceste entitati vor trebui sa isi ia masurile necesare in vederea implementarii unor solutii de administrare astfel incat sa asigure protectie maxima datelor personale.

Din cuprins - prezentare WEBINAR Gomag & TRUSTED.ro - Bogdan Manolea



De aceea, securitatea acestor date in contextul digitizarii si extinderii activitatilor in mediul online devine subiect principal de abordat de catre toti cei care prelucreaza date personale.

Reprezentantii institutiilor publice, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) au prezentat cele mai importante noutati aduse de noua reglementare europeana si au reliefat accentul care se pune pe protejarea persoanele fizice si pe responsabilizarea activitatii operatorilor.

"Definitia datelor personale acopera in momentul de fata o serie mai larga de domenii, pe langa datele personale, acum fiind incluse si fotografiile sau continutul de pe social media. Provocari suplimentare sunt cele din jurul dreptului de a fi uitat si capacitatea cetatenilor de a solicita accesul la datele lor", a precizat Ilya Gershanov - Senior Consultant, Informatica Inc, reprezentat in Romania de compania Relational.



Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 11 ani de experienta in ecommerce, Gomag este deja folosit de peste 150 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.

Urmareste-ne in social media, pentru a afla mereu noutatile: