gomag logo

1500 de comenzi lunar de la migrarea pe Gomag
- Poveste de succes CasaIdea.ro


Descopera povestea de succes a CasaIdea.ro, magazin online prezent pe platforma Gomag de peste 1 an si jumatate, care a ajuns la un volum constant de aproximativ 1500 de comenzi pe luna.

Alexandru Lungu - CasaIdea.ro

Ideea de afacere a lui Alexandru Lungu, proprietarul CasaIdea.ro, a pornit de la dorinta de a oferi clientilor tot ceea ce au nevoie pe langa casa. Astazi, a restrans portofoliul de produse la peste 5000 de optiuni de scule.

“Noi am inceput in 2016, destul de usor, a fost mai mult un an de tatonare. Din 2017 am inceput din plin. In trecut lucram cu o alta platforma. Am observat in timp ca intampinam tot felul de dificultati si nu reuseam sa ajungem la niciun numitor comun, ne miscam destul de greu.

Platforma respectiva nu era din tara si ne-am dat seama ca avem nevoie de cineva din Romania cu care sa comunicam mai repede si cu care sa putem rezolva problemele mult mai repede”.

Provocarile CasaIdea.ro tineau foarte mult de partea tehnica - aveau o crestere ce nu era sustinuta de vechea platforma. De asemenea, o alta provocare tine de promovarea celor 3 branduri proprii, pe langa produsele importate.

Cum arata o zi la CasaIdea.ro?

Alexandru spune ca niciodata nu expediaza colete fara confirmare telefonica din doua motive: pe de o parte, pentru a fi siguri ca produsul va fi ridicat, iar pe de alta parte pentru a mari valoarea cosului: “pe partea de scule tot timpul ai nevoie sa mai adaugi cate ceva, produsul respectiv poate functioneaza cu ceva accesorii”.

CasaIdea.ro vinde pe platforma Gomag de 1 an si jumatate. “S-a facut migrare. Ati facut ce trebuia facut astfel incat sa nu pierdem, a fost destul de dificila perioada aia intrucat era o platforma noua, trebuia sa ne obisnuim, trebuia sa facem noi o gramada de modificari.”

“Ca platforma este foarte, foarte simplu de utilizat - numai ca a trebuit noi sa venim cu alte informatii pe care trebuia sa le avem. Partea dificila a fost la noi, nu la operarea de platforma. E chiar printre cele mai simple platforme pe care le-am vazut pana acum, din punct de vedere al utilizarii. E foarte user-friendly.”

Pe viitor, magazinul CasaIdea.ro isi propune sa se extinda, sa creasca si sa devina cat mai vizibil, ramanand aproape de fiecare client prin consultanta.

“Imediat dupa ce am renuntat la vechea platforma, cu adevarat s-a observat [o crestere]. Si sincer chiar daca nu este cresterea pe care ne-am dorit-o noi, a fost cel putin dubla. Din punct de vedere al vanzarilor si al functionalitatilor a fost cel putin dubla.

Pentru ca, in momentul in care am inceput sa lucram cu voi, am putut sa implementam toate modulele, am putut sa lucram cu tot ce ne-au oferit operatorii din Romania: comparatoare de preturi, alte platforme - am putut sa fin conectati cu toata lumea.”

De la migrarea pe Gomag, Alexandru spune ca magazinul lui se mentine la peste 1500 de comenzi lunar, cu o medie a cosului de peste 200 de lei. Isi doresc un volum mai mare de comenzi si cos, atat cu clienti noi cat si clienti recurenti.


Urmareste povestea CasaIdea.ro, cum a inceput colaborarea cu platforma Gomag, care sunt planurile de viitor precum si alte detalii din viata de zi cu zi a unui business in plin proces de crestere.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 16 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.