Povesti de succes cu super clientii platformei gomag

Parerea clientilor Gomag

Vezi cateva interviuri video cu proprietarii magazinelor online care folosesc platforma Gomag. 

Fie ca au vanzari de milioane de euro anual sau sunt la inceput de drum, aceste povesti merita toata atentia ta.

Peste 1.000 de Comenzi Lunare de Ambalaje si Folie Cu Bule – povestea ambalaje24h.ro

Online, poti vinde o multime de tipuri de produse, catre o multime de tipuri de audienta. Un astfel de exemplu este sa te axezi in principal pe publicul B2B, prin valorificarea avantajelor pe care ti le ofera platforma eCommerce.

 

Te invitam azi sa urmaresti evolutia lui Marius Ionita, antreprenorul din spatele Ambalaje24h.ro. Vezi cum a ajuns la 1000 de comenzi lunare, in mai putin de 2 ani, cu Gomag si inspira-te din povestea sa de succes, pentru a-ti creste propriul proiect.

Cum vinde Fionna.ro 5.000 de comenzi lunar cu platforma Gomag

Uneori, pasiunea transformata in business duce la cifre impresionante, prin perseverenta si incredere in valorile pe care le urmezi.

Este si exemplul clientei noastre, Anca Florescu, de la Fionna.ro. Urmareste parcursul magazinului Fionna, de la 0 la 5000 de comenzi in luna noiembrie a anului trecut. Vezi video-ul si descopera o doza proaspata de inspiratie pentru evolutia propriului tau proiect!

De la angajat, la proprietar de magazin online – povestea Safemag

Cu o viziune solida pe termen lung si motivatia de a munci activ pentru indeplinirea visului tau, iti poti schimba viata. Acesta e si exemplul pe care ni-l ofera, zi de zi, clientii Gomag cu care ne mandrim.

Te invitam sa urmaresti o noua poveste de succes in antreprenoriat cu George Tilici, omul din spatele Safemag.ro. Descopera parcursul lui in antreprenoriat, activitatile obisnuite intr-o zi la Safemag, precum si sfaturi pentru tinerii intreprinzatori. Urmareste video-ul!

Cum vinde Shoplandia.ro intre 500-800 comenzi lunar cu Gomag

Shoplandia.ro este un magazin online care, utilizand platforma Gomag, reuseste sa obtina intre 500 si 800 de comenzi/ luna.

Urmareste materialul si afla parcursul magazinului ShopLandia, precum si al antreprenorului din spatele acestuia. Inspira-te si invata cum sa iti antrenezi simturile astfel incat sa profiti de toate oportunitatile posibile pentru afacerea ta.

De la corporatie, la magazin online cu 2000 de comenzi pe luna

Cand privesti esecurile cu ochi de antreprenor – ca trepte pentru evolutia ta, si nu bariere de netrecut – rezultatele nu se lasa asteptate. La fel a luat nastere si succesul magazinului online Pepiniera Sibiu, care a ajuns la un numar impresionant de comenzi, intr-o nisa specifica.

 

Inspira-te din povestea lui Dan Vasile, antreprenorul din spatele Pepiniera Sibiu, si descopera sfaturi de bun simt pe care poti sa le aplici si in afacerea ta. Urmareste video-ul!

Magazinul You&Me la 350-500 comenzi/luna pe platforma Gomag

O lectie de perseverenta si determinare, aici te poti inspira dintr-o noua poveste de succes marca Gomag, despre un business ajuns la o medie de 350-500 comenzi pe luna, dupa lansarea in online, in urma pandemiei.

Urmareste materialul si afla parcursul magazinului de fashion You&Me. Invata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont si propulseaza-i afacerea spre noi culmi!

Mobilado Vinde Mobila Online de 80.000 EURO Lunar cu Gomag

In 2020, au decis sa migreze la Gomag, ceea ce a fost o schimbare pozitiva. Migrarea a fost usoara, iar beneficiile continua sa fie resimtite. Volumul comenzilor a crescut semnificativ. A trecut de la 2000-3000 de euro pe luna la o medie de 80.000 de euro pe luna.

 

Inspira-te din povestea business-ului MOBILADO, magazin online de mobila, administrat cu fler de Lucian Todorut. Urmareste video-ul!

Business de Fashion pe Gomag: Pretty Women a ajuns la 500 comenzi/luna

Am fost in vizita la una dintre clientele noastre de top, Suzana Tosa de la Pretty Women. Fii pregatit sa te inspiri si sa afli mai multe despre antreprenoriatul la feminin, urmarind acest video.

Urmareste materialul si afla parcursul Pretty Women. Invata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont si du-ti business-ul in varf, acolo unde iti doresti.

Afacere profitabila cu board games pe Gomag: The Guild Hall

Pentru a migra in online, trebuie sa te simti increzator in ideea ta de produs si sa depasesti temerile. In plus, intrarea pe piata online nu este la fel de dificila pe cat pare, mai ales daca ai la indemana o platforma precum Gomag.

Inspira-te din povestea business-ului The Guild Hall, magazin online de board games, dar si spatiu destinat pasionatilor. Urmareste video-ul!

Cum a evoluat Mini Junior pana la o medie de 1000 comenzi online / luna

In lumea dinamica si competitiva a comertului online, succesul unei afaceri depinde adesea de alegerea platformei potrivite. Un exemplu bun al acestei reusite este afacerea Mini Junior, care isi construieste drumul catre varful industriei articolelor pentru copii, impreuna cu platforma Gomag.

Urmareste materialul si afla parcursul acestui business. Inspira-te si vezi cum poti chiar si tu sa iti dezvolti afacerea online.

Provocări și etape de creștere – Cum vinde Airless Consulting cu Gomag

Romania se remarca tot mai mult in peisajul global al comertului online, iar multumita unor antreprenori curajosi si vizionari, am vazut afaceri inovatoare prosperand in aceasta industrie dinamica.

Descopera povestea inspirationala a antreprenorului Sergiu Rad, fondator Airless Consulting, care a reusit sa transforme ideea sa de succes intr-o afacere prospera.

Povesti de succes de la antreprenori care vand online cu Gomag

Vanzarile online au devenit o oportunitate extraordinara pentru antreprenori.

Fa cunostinta cu patru antreprenori de succes, unii chiar cu multiple magazine pe Gomag: Sorin Moldovan, Founder Aqualine, Ionut Fundulea, Founder Afisport, Sorin Surcel, director de vanzari la Sanco Group si Cristian Szentlaszloi, CEO DualStore si iSEN Romania. Inspira-te din povestile lor!

Cum vinde de 1 Milion de Euro cifra de afaceri/ an magazinul Aqualine.ro

Vrei sa afli cum creste magazinul Aqualine pe Gomag? Stai alaturi de noi si urmareste video-ul in continuare. Sorin Moldovan, CEO & Founder Aqualine iti va spune parcursului lui pe platforma Gomag, dar si cum atinge sute de comenzi cu magazinul sau online.

In anul 2022 s-a atins pragul de 1 milion de euro cifra de afaceri. De cand Sorin si-a mutat afacerea pe platforma Gomag, au crescut din ce in ce mai mult. Vezi detalii!

Cum au crescut 2 magazine super nisate pe Gomag, la 1500 comenzi lunar

Olguta Paraschiv este foarte implicata in acest business, deoarece detine 2 magazine online pe platforma Gomag. De la relatia cu furnizorii si cu clientii, si pana la gestionarea situatiilor dificile, ea incearca sa treaca cu brio peste aceste aspecte. 

Vezi cum a ajuns Olguta la performanta de 1500 de comenzi lunar in magazinele sale pe Gomag, KidMania si Brazi Premium!

Din televiziune, intr-un business de familie: magazinele Irina Reisler pe Gomag

Azi avem o super discutie alaturi de Irina Reisler, antreprenor si client Gomag, din care vei afla cum a ajuns la succes afacerea ei de familie cu 2 magazine online. 

Comenzile pe luna sunt in jur de peste 500, iar media anula este de 6000 de comenzi, cu o cifra de afaceri de 300.000 euro. Irina este de parere ca se putea mai mult daca nu ramanea la hotararea ca business-ul sa ramana unul de familie.

Cum vinde husdago.ro echipamente de protectie – peste 1200 de comenzi lunar

Husdago a luat nastere in anul 2015 si vinde produse din gama echipamentelor de protectie. Ideea a pornit in anul 2013, cand Alex lucra pe zona echipamentelor de protectie la unul dintre cei mai mari jucatori pe piata din Romania.

Afla povestea de succes a brand-ului Husdago, magazin pe platforma Gomag. Vezi cum a atins performanta de 1.200 comenzi pe luna, cu magazinul online de echipamente pentru protectie.

Gravolo.ro obtine peste 600 de comenzi / luna in sezon, chiar si fara marketing

Obtin 300 de comenzi pe luna, constant, cu varfuri de pana la 600-700 de comenzi in sezon, chiar si cand opresc reclamele si marketing-ul. Descopera povestea Gravolo.ro, castigatori a 3 premii GPeC in 2021 si clienti cu care ne mandrim la Gomag.

Vezi ce au facut pentru a-si construi o afacere profitabila.

5 motive pentru care Doctor Trotineta recomanda Gomag

Indiferent de nisa, o afacere poate reusi, in ciuda dificultatilor, daca te implici. Razvan Bendik (doctortrotineta.ro), antreprenor si client Gomag, iti spune cum a reusit afacerea lui dupa o serie de obstacole.

A migrat pe Gomag in septembrie-octombrie 2021 si, de la 3 comenzi pe platforma anterioara, a obtinut 141 de comenzi in ultimele 3 luni ale anului respectiv. Pana in mai 2022, a atins pragul de 1600 de comenzi, ceea ce e o performanta. Vezi mai mult!

Buy4Baby – De la startup, la 500 comenzi/luna si sute de clienti fideli

Au ajuns la 500 de comenzi constant pe luna, cu un magazin de produse pentru copii. Vrei sa afli cum au reusit? Ioana Ciumara, owner Buy4baby.ro, povesteste despre parcursul lor in eCommerce.

Vezi ce a facut pentru a consolida o afacere profitabila.

Cum vinzi online intr-o industrie super competitiva – Tresa.ro

Chiar si cu ani de experienta in spate, nu e intotdeauna usor sa iei deciziile potrivite. Afla de la Florin Ghita (co-fondator si director executiv Tresa.ro) cum s-a dezvoltat afacerea in eCommerce si ce i-a ajutat sa creasca in directia dorita.

Tresa este un brand sub umbrela companiei Geve Com, un business de familie, fondat de tatal lui Florin in 1993. Brand-ul vinde echipamente de protectie si consumabile pentru constructii. Vezi detalii in video!

EVOhoreca: Din secretele vanzarilor online B2B in nisa Horeca

Vanzarile B2B, chiar si in eCommerce, au un potential extraordinar. Dar multi antreprenori evita sa faca pasul in aceasta directie. In acest episod am fost in vizita la Alin Trusca (CEO EVOhoreca), ce va impartasi din experienta lui de peste 18 ani in eCommerce-ul B2B.

Vezi ce a facut pentru a se bucura de o afacere profitabila.

Cum sa atingi 1000 de comenzi lunar, in 6 luni, cu magazinul online

Ce crezi ca presupune deschiderea unui magazin online? De ce crezi ca ai avea nevoie pentru a reusi? 

Multi dintre noi amanam acest pas din mai multe motive. Fie nu avem suficienti bani (cel mai frecvent motiv), fie nu avem timp pentru a ne ocupa, nu stim cu ce se mananca sau nu stim de unde sa pornim. Vezi mai mult!

Cum vinzi in magazinul online folosind Instagram – WonderWoods.ro

Iti doresti o afacere online, dar iti e greu sa gasesti ideea care sa stea la baza? Acorda atentie la ce se intampla in jurul tau. Vezi ce nevoi au oamenii. Poate ai chiar tu nevoi ce nu sunt acoperite.

Daca esti o persoana creativa, atunci ai un avantaj din start. Creativitatea este binevenita in business, din moment ce duce la idei de produse inedite. Vezi mai mult!

Cum vinzi online produse pentru maternitate si copii – Safimama.ro

In foarte multe cazuri, inspiratia necesara pentru a porni o afacere online se afla in jurul nostru. Familia si prietenii nostri, nevoile si provocarile pe care le intampinam, chiar si activitatile zilnice pot reprezenta o sursa de idei pentru o afacere de succes.

Daca iti doresti flexibilitate, in ceea ce priveste programul zilnic, si independenta financiara, un magazin online iti poate oferi aceste lucruri. Vezi mai mult.

Sculex.ro de la prima comanda online in 3 zile pe Gomag, la aproape 1 mil. Euro

A inceput cu 3 salarii compensatorii si a ajuns aproape de 1 milion de euro, dupa 1 an si jumatate de activitate! Afla povestea de succes a brand-ului Sculex, magazin pe platforma Gomag, povestita de fondatorul Cristi Ionita.

Atunci cand te implici si esti dispus(a) sa inveti si sa rezolvi problemele aparute, afacerea ta va reusi.

Afaceri de succes: AllBoutique.ro si vanzarea de produse romanesti online

Inceputurile magazinului online AllBoutique Una dintre cele mai mari provocari cu care majoritatea antreprenorilor se confrunta la inceput de drum este neincrederea celor din jur, in special din partea familiei si a prietenilor. „Am citit in carti ca primii 3 clienti vor fi prietenii tai si familia.

Dupa aproximativ 1 an, am descoperit ca prietenii mei nu sunt clientii mei. Mai mult de atat, atitudinea lor era destul de descurajatoare”, ne spune Catalina.

​Cum creste magazinul online PersonallyME cu Gomag

Afla povestea PersonallyME dupa aproape 3 ani de la relansarea magazinului prin intermediul Gomag. O afacere care a pornit de la o pasiune si care a crescut de la cateva comenzi pe saptamana, la 700 de comenzi pe luna. „Am vandut masina familiei, un Golf 4, si cu banii obtinuti pe masina a venit o cutiuta din America cu un ciocan, poansoane si cateva materiale din argint. Vezi detalii !

1500 de comenzi lunar de la migrarea pe Gomag – Poveste de succes CasaIdea.ro

Descopera povestea de succes a CasaIdea.ro, magazin online prezent pe platforma Gomag de peste 1 an si jumatate, care a ajuns la un volum constant de aproximativ 1500 de comenzi pe luna.

Ideea de afacere a lui Alexandru Lungu, proprietarul CasaIdea.ro, a pornit de la dorinta de a oferi clientilor tot ceea ce au nevoie pe langa casa. Astazi, a restrans portofoliul de produse la peste 5000 de optiuni de scule. Vezi mai multe detalii!

​Afacere profitabila din tricouri cu personalitate: Colorescu.ro

Ideea a venit din nevoia de a acoperi lipsa unor obiecte vestimentare din magazinele de fashion. Foarte multe haine sunt produse si gandite in Asia, transmitand mesaje pe care nu le intelegem si nu ne reprezinta.

Asadar, a aparut ideea de a face haine cu simboluri si mesaje romanesti, reprezentative pentru noi. In plus, a existat si motivatia de a comunica de bine despre noi, ca natie.

Cum functioneaza un magazin online cu produse pentru copii – Bebeluc.ro

Afla povestea Bebeluc.ro dupa migrarea magazinului online de pe Shopify pe platforma Gomag. Descopera in video povestea din spatele brandului Bebeluc.ro si sfaturile lui Lucian pentru viitorii antreprenori in eCommerce.

Descopera o experienta de business din care sa te inspiri pentru magazinul tau online. Vezi mai multe detalii!

Despre lansarea magazinului online eBlossom cu Oana Neagu

​eBlossom este un magazin online de fashion, incaltaminte, genti si accesorii care isi propune sa ofere clientelor sale o experienta vizuala si tactila premium, cu fiecare vizita in magazin. Ideea de magazin online o avem de mai multi ani. Iata ca a venit momentul potrivit pentru aceasta.

Cine stie, poate ca e adevarat faptul ca, pe timp de criza, se dezolva multe lucruri frumoase. Poate ca acum este un moment foarte bun.

Lectii de antreprenoriat si business, cu Ioana Cristodoru de la VanillaDays.ro

Cand pasiunea se transforma in business Ioana ne povesteste ca mereu a fost pasionata de haine. Astfel, transformarea acestei pasiuni intr-un business real a reprezentat o alegere fireasca pentru ea.

In 2012 ia nastere proiectul Vanilla, iar in 2015, magazinul pune la dispozitia publicului primele colectii proprii. Primele comenzi si reactii pozitive din partea clientilor, au determinat-o pe Ioana sa extinda business-ul si sa se ocupe si de productia de pantofi.

Sofiline.ro a ajuns la 800 comenzi online / luna cu Gomag

​Afla povestea Sofiline.ro dupa aproape 2 ani si jumatate de la lansarea pe Gomag. Chiar daca a inceput cu 2 magazine offline, clientul nostru, Radu Buda, isi propune sa mute intregul business in online, pentru ca, spune el “acesta e viitorul”.

Sofiline.ro a avut numeroase vanzari chiar si pe timp de criza, ajungand pana la 700-800 de comenzi pe luna. Vezi detalii !

Cum isi Creste magazinul online NolaKids.ro Afacerea cu platforma Gomag

Fiecare parinte isi doreste sa stie ca prichindelul sau e in siguranta cand il transporta cu masina. Aceasta a fost si ideea de la care a plecat NolaKids.ro, afacere gandita de Ramona Vecean.

In acest video, Adrian Vecean, sotul si partenerul de afaceri al Ramonei, iti povesteste drumul parcurs de NolaKids.ro din 2015 pana acum.Vezi mai multe detalii!

Cum vinzi cu succes produse unice pe piata – Micostore.ro dupa 1 an si 8 luni pe Gomag

Afla povestea Micostore.ro, dupa 1 an si 8 luni pe platforma Gomag. Ceea ce a inceput din nevoia unui produs care nu se afla inca pe piata din Romania, cu un program part-time, dupa job, azi a devenit un magazin online care atrage din ce in ce mai multi parinti si pitici, cu 2 produse unice in portofoliu si peste 300 de comenzi pe luna. Vezi detalii!

Viata-Altfel.ro: cum creste un business de succes cu produse naturale

Viata-Altfel.ro: cum creste un business de succes cu produse naturale

Cum creste magazinul online Aqualine.ro pe Gomag cu 40% pe an

​Sorin Moldovan, fondator Aqualine.ro, iti povesteste chiar din sediul firmei sale cum a reusit sa-si faca un drum in lumea business-urilor online din Romania.

Vezi cum si-a pus pe picioare propria afacere, cum a ajuns de la o comanda pe luna la comenzi de peste 200.000 de lei lunar si cum a crescut cu 40% in fiecare an de cand e client Gomag. ​Vezi detalii!

Polti.ro si-a triplat vanzarile dupa o luna si jumatate pe Gomag

”Am facut trecerea pe Gomag, respectiv avem o luna jumate. Intr-o luna jumate am reusit sa triplam vanzarile, foarte rapid.”

Constantin Paraschiv, clientul nostru de la Polti.ro, a adus in Romania un nou tip de produse pentru curatenie pe baza unor principii sanatoase dedicate si adaptate familiei: curatenie fara detergenti sau alte solutii de curatare, ce pe termen lung, se dovedesc nocive si scumpe. Vezi mai multe detalii!

e-acumulatori.ro – dupa 10 ani pe platforma Gomag

Clientul nostru, Dan Tudose, proprietarul magazinului E-acumulatori, este de 10 ani alaturi de noi si a vandut pe toate variantele prin care a trecut platforma Gomag, inainte sa ajunga ceea ce este acum. Vezi mai multe detalii!

​Lansarea magazinului online cu Alex Dona de la DespreVin.ro

Descopera strategia de lansare a unui magazin online, de la actiunile de cercetare de piata pentru a vedea oportunitatile de business, pana la marketing si comunicare prin influenceri, plus secrete despre fidelizarea clientilor.

Ti-am pregatit o poveste despre vin si eCommerce, pe care sa o asculti alaturi de un pahar din licoarea lui Bachus. Desprevin.ro a luat nastere in plina criza si ii face cum nu se poate mai bucurosi si impliniti pe cei doi cofondatori, Alex Dona si partenera sa, Marina.

De la idei inovatoare, la business de succes: Deajoaca.ro

​In 2019 a inceput colaborarea cu Gomag. In februarie 2020 magazinul a fost gata, cu tot cu incarcarea produselor. Inclusiv partea de marketing a fost agreata cu o agentie de profil.

Totul s-a intamplat in perioada in care tara intrase in lockdown. Pentru Deajoaca.ro a fost un noroc, din moment ce a inregistrat o crestere spectaculoasa. Trezindu-se in casa, cu copiii, foarte multi parinti au inceput sa caute jocuri si jucarii menite sa ii tina ocupati.

De la pasiune la business profitabil pe Gomag

“Se merge pe o solutie cu platforma de inchiriat care, cred eu, e de departe cea mai ok varianta, fara batai de cap. Ce poate sa fie mai bine?! Ai o gramada de functionalitati, de facilitati, de optiuni si mai iti si dezvolta cineva platforma pentru tine, fara sa te coste nimic. E excelent.”

Afla cum a reusit unul dintre clientii nostri sa isi transforme pasiunea intr-un business profitabil, cu ajutorul platformei Gomag. Descopera povestea clientului nostru, Alin Campeanu, de la Magazinul de Sah. Vezi detalii!

A deschis 10 magazine pe platforma Gomag. Vezi de ce!

Descopera motivele pentru care Lucian Bentu, Director General al cpap24.ro si-a deschis 10 magazine online pe platforma Gomag. Cauti motivele pentru care Gomag se diferentiaza de alte platforme? Vezi ce spune clientul nostru si gandeste-te daca acestea sunt lucrurile pe care le cauti si tu! Vezi detalii!

Sfaturi pentru cresterea unui magazin online cu Andreea Mosor de la PaturicaFermecata

Andreea ne-a povestit ca ideea business-ului a pornit de la cei doi copii ai sai. „A pornit de fapt de la cei doi copii ai nostri, ei au fost motorul si oarecum scanteia spre deschiderea acestui business. […] Incercand tot timpul sa gasesc variantele si alternativele cele mai faine pentru ei, am zis “de ce nu”. Ceea ce imi doresc pentru copiii mei, e foarte posibil sa isi doreasca si alte mamici pentru copiii lor”, ne spune Andreea.

Dar aceste cautari nu s-au produs peste noapte. Andreea isi aminteste ca au fost necesari 3 ani de cautari si analize pentru a intelege ca este nevoie de altceva in piata.

Cum lansezi un magazin online cu succes de Black Friday

Te gandesti daca are rost sa lansezi un magazin online de Black Friday? Vezi povestea clientului nostru care a reusit sa genereze vanzari de lavete in valoare de 30.000 ron cu ocazia Black Friday in Romania.

“Recomand Gomag 100%. Vrei sa te urci intr-o masina sport? Te-ai urcat, ai produsele, faci putin branding, bagi putin bani in AdWords. Nu merge fara… poti sa incerci, dar gandeste-te de ce face reclama Coca-Cola.” Vezi mai multe detalii!

​1.500 comenzi online/luna pe platforma Gomag – De vorba cu partenerii Gomag

​Vrei sa iti deschizi un magazin online, dar nu stii de unde sa incepi si ce platforma sa alegi? Afla de la partenerul nostru, Ioan Bactan, fondator Bitefect, cum a inceput sa colaboreze cu noi si cum a ajuns la 1.500 de comenzi pe luna pe platforma Gomag.

Bitefect este unul dintre partenerii Gomag care te poate ajuta sa iti imbunatatesti la maximum magazinul online. Vezi serviciile pe care le ofera aici: Descopera-i povestea si invata din sfaturile lui. Vezi mai multe detalii!

Cum dezvolti o afacere online cu produse premium: Juland.ro

Ideea de a avea o afacere proprie era conturata de mai multi ani in mintea mea. Am tot amanat sa fac pasul acesta, din lipsa de curaj. Dupa concediul de maternitate, am constatat ca nu mi-am mai gasit locul la job.

Apoi, pe masura ce baiatul meu a crescut, am inceput sa caut jucarii care sa ii dezvolte aptitudinile si sa ii hraneasca curiozitatea. Toate acestea mi-au oferit motivatia necesara pentru a crea Juland.ro.

Dupa 50.000 Euro pierduti pe Magento, magazinul Borealy.ro creste pe Gomag

Urmareste video-ul si descopera mai multe detalii din spatele povestii Borealy, care au fost motivele migrarii pe Gomag, provocarile de-a lungul a 10 ani de business dar si sfaturi / sugestii pentru cei aflati la inceput de drum ca antreprenori.

UleiSomcuta.ro are comenzi zilnice chiar si cu 17 de produse in magazin [Studiu de caz]

Nicoleta a dat startul propriului proiect online impreuna cu noi acum un an si jumatate, dupa participarea la primul eveniment marca Academia de eCommerce in Baia Mare – un moment care a impulsionat cresterea brandului UleiSomcuta de la o pagina de Facebook la un site in toata regula.

Astazi, Nicoleta are comenzi zilnice pe site cu doar 17 produse in catalog – un exemplu ca pana si un magazin foarte mic, aflat inca la inceput, are toate sansele sa vanda bine online.

Mindblower.ro dupa 6 luni pe Gomag – Vezi Parerea Clientilor si activitatea lor zilnica

Cel mai mult, platforma Gomag mi-a luat de pe umeri greutatea cu care colaboram inainte cu dezvoltatorii de site-uri. Acum am timp sa ma ocup de afacere, nu mai trebuie sa fiu project manager pentru colegul de la departamentul de IT.

Clientii nostri, Angela si Alex de la MindBlower.ro, au schimbat 5 platforme pana la ajunga la Gomag! Gandeste-te cat timp, energie, bani si resurse au pierdut in tot acest timp dar si cu ce probleme s-au luptat.

Cum si-a dublat numarul de comenzi magazinul DualStore.ro – dupa 6 luni pe Gomag

Afla povestea DualStore.ro, dupa 6 luni de la migrarea pe Gomag. Activ pe piata din 2007, magazinul clientului nostru Cristi Sena a ajuns sa isi dubleze numarul ce comenzi, chiar si pe timp de criza.

Cu o gama de produse intens diversificata de la primele telefoane dual SIM vandute acum 13 ani, DualStore.ro a ajuns sa numere pana si 200 de comenzi intr-o zi. Vezi mai multe detalii!

De la 20 la 400 De Comenzi Pe Zi cu Platforma Gomag la pentruanimale.ro – Laurentiu Miron

Descopera cum a crescut Pentruanimale.ro de la 20 la 400 de comenzi pe zi, alaturi de platforma Gomag. Afla povestea super clientului Gomag, petshop-ul online Pentruanimale.ro.

Vezi alte povesti de succes si studii de caz

Pentru ca oferim suport maxim in buna dezvoltare a comertului online, periodic se adaugam noi studii de caz si povesti de la clientii nostri.

Provocari si etape de crestere cu Aqualine, business de 1 mil Euro

Provocari si etape de crestere cu Aqualine, business de 1 mil Euro

Inspira-te dintr-o poveste frumoasa de succes pe Gomag. Sorin Moldovan, CEO & Founder Aqualine iti spune parcursului lui in afaceri, dar si cum atinge sute de comenzi cu magazinul sau online. Important e sa stii ca afacerea a crescut treptat, cu multa munca, ca...

Afacerea inSosete.ro dupa 1 an de la lansarea pe Gomag

Afacerea inSosete.ro dupa 1 an de la lansarea pe Gomag

inSosete.ro este unul dintre proiectele dragi noua, la Gomag, dintr-o multime de motive.  Lansata 100% online acum putin mai mult de 1 an de zile, afacerea a crescut si s-a dezvoltat frumos, intr-o subnisa a uneia dintre cele mai populare industrii: fashion-ul....

Cum vinzi in magazinul online folosind Instagram – WonderWoods.ro

Cum vinzi in magazinul online folosind Instagram – WonderWoods.ro

Iti doresti o afacere online, dar iti e greu sa gasesti ideea care sa stea la baza? Acorda atentie la ce se intampla in jurul tau. Vezi ce nevoi au oamenii. Poate ai chiar tu nevoi ce nu sunt acoperite. Daca esti o persoana creativa, atunci ai un avantaj din start....

Cum vinzi online produse pentru maternitate si copii – Safimama.ro

Cum vinzi online produse pentru maternitate si copii – Safimama.ro

In foarte multe cazuri, inspiratia necesara pentru a porni o afacere online se afla in jurul nostru. Familia si prietenii nostri, nevoile si provocarile pe care le intampinam, chiar si activitatile zilnice pot reprezenta o sursa de idei pentru o afacere de succes. ...

Cum sa atingi 1000 de comenzi lunar, in 6 luni, cu magazinul online

Cum sa atingi 1000 de comenzi lunar, in 6 luni, cu magazinul online

Ce crezi ca presupune deschiderea unui magazin online? De ce crezi ca ai avea nevoie pentru a reusi?  Multi dintre noi amanam acest pas din mai multe motive. Fie nu avem suficienti bani (cel mai frecvent motiv), fie nu avem timp pentru a ne ocupa, nu stim cu ce se...

Cum cresti o afacere cu spirit romanesc – ColorEscu.ro

Cum cresti o afacere cu spirit romanesc – ColorEscu.ro

Pasiunea pentru creatie si identificarea unei nevoi in piata reprezinta mixul ideal pentru pornirea unei afaceri si a unui magazin online. Pentru brand-ul ColorEscu, cele doua ingrediente au functionat foarte bine. Bineinteles, calitatea a cantarit mult in cresterea...

Cum dezvolti o afacere online cu produse premium: Juland.ro

Cum dezvolti o afacere online cu produse premium: Juland.ro

Cochetezi cu ideea de a avea o afacere proprie, dar nu stii de care capat sa apuci funia? Un magazin online este una din cele mai bune modalitati de a incepe un business. Pentru un astfel de magazin ai nevoie de mai putine resurse, din moment ce totul se petrece pe...

„Cum faci business din joaca” – de la offline la online

„Cum faci business din joaca” – de la offline la online

Cui nu-i place sa descopere o poveste de succes? Daca te gasesti citind aceste randuri, inseamna ca ai o idee de business sau un magazin online. Ori esti pe cale de a transforma aceste lucruri in realitate.  De ce merita sa afli povestile altora? In antreprenoriat,...