background

Re""Inventam Magazinul Tau Online

Gomag iti ofera tot ce ai nevoie pentru a vinde online

Imac

Design Responsive

Gomag vine impreuna cu un design responsive, gandit pentru a oferi clientilor tai o experienta deosebita. Indiferent de device-ul folosit - mobil, tableta sau PC - magazinul tau se va comporta la fel de bine, incepand de la homepage si pana la pagina de finalizare a comenzii.

Vinzi mai mult pe Mobil

Magazinul tau e optimizat pentru a oferi o experienta excelenta celor care il acceseaza folosind telefonul mobil. Clientii tai ajung mai usor la produsele cautate, iar asta se vede in volumul de vanzari.

Design Responsive

Configurezi usor produsele

Ai control absolut asupra magazinului tau: iti construiesti usor catalogul de produse, grupezi produsele in categorii si colectii, modifici stocurile si disponibilitatea produselor, adaugi optiuni si atribute pentru produsele tale.

Configurezi usor produsele

Focus pe Marketing

Iti oferim o multime de instrumente de marketing care sa te ajute sa vinzi online. De la coduri de reducere si pana la puncte de fidelitate, ai la dispozitie zeci de optiuni care te ajuta sa iti cresti vanzarile.

Promotii & Coduri de Reducere

Dispui de un numar foarte mare de tipuri de reduceri care sa te ajute sa iti motivezi clientii sa cumpere. De la reduceri simple si pana la coduri de reducere, posibilitatile sunt nelimitate.

 • okCoduri de Reducere
 • okPromotii cu limita de timp
 • okReguli avansate pentru reduceri de pret
 • okReduceri pentru grupuri de clienti
 • okPromotii "1+1 Gratis", "al 2-lea la reducere", etc.
 • okReduceri in functie de total comenzii
 • okTransport gratuit
image

Optimizat de Experti SEO

Magazinele noastre sunt gandite din punct de vedere tehnic pentru a fi "vazute" bine de catre motoarele de cautare. De la microdata si pana la optimizare pentru local SEO, iti oferim tot ce ai nevoie pentru a fi gasit rapid de clienti in rezultatele motoarelor de cautare.

Instrumente de SEO incluse

Gomag iti ofera tot ce ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile tale de SEO. Magazinul tau va avea pozitii mai bune in rezultatele motoarele de cautare, ceea ce inseamna mai mult trafic, mai multi potentiali clienti.

optimizare seo

Cresti Recurenta prin Email Marketing

Iti informezi clientii despre noutatile si promotiile tale, le reamintesti ca au produse in cosul de cumparaturi sau oferi o recompensa pentru a-si spune parerea despre produsul pe care tocmai l-au cumparat.

email marketing

Recuperezi cosurile abandonate

Trimiti mail-uri automate catre clientii care isi adauga produse in cos, dar nu finalizeaza comanda. Poti chiar sa incluzi un cod de reducere care sa ii motiveze sa cumpere. Cu o rata medie de recuperare de 15%, rezultatele sunt semnificative.

Ajuti clientii sa finalizeze comanda

Vezi in timp real ce au clientii tai in cos si acolo unde este cazul, poti interveni pentru a-l ajuta pe client sa isi finalizeze comanda.

image

Fidelizezi Clientii

Motiveaza-ti clientii sa cumpere de mai multe ori de la tine, prin optiunea de fidelizare a clientilor.
Pentru fiecare comanda, clientul primeste un numar de puncte pe care
le poate transforma in bani la urmatoarea comanda.

fidelizare clienti

Proces de comanda intuitiv

Intregul proces de comanda este construit pentru a ajuta clientul sa isi finalizeze cumparaturile usor si rapid. Poti prelua comenzi telefonice sau sa vezi in timp real cosurile de cumparaturi active, si poti sa vii in intampinarea clientilor pentru a-i motiva sa isi finalizeze comanda.

Metode de plata multiple

Ai la dispozitie toate metodele de plata: ramburs, online cu card bancar, rate, transfer, SMS, etc. Gomag ofera suport pentru integrarea cu diversi procesatori de plati online: PayU, MobilPay, ING, PayPal, etc.

Proces de comanda intuitiv
 • PayU
 • MobilPay
 • PayPal
 • Ing
 • Libra
 • Plati Online
 • 2CO
 • Skrill

Optimizat dupa criteriile GPeC

Criteriile de jurizare GPeC, Gala Premiilor eCommerce, au ajuns sa fie considerate un audit pentru magazinele online. De aceea, magazinele noastre sunt dezvoltate avand in vedere toate aceste criterii de jurizare, scopul nostru fiind similar cu cel al organizatorilor GPeC: te ajutam sa vinzi mai mult online.

Optimizat dupa criteriile GPeC
Suport Inclus
Suport Inclus

Fie ca e vorba de email, telefon sau chat, echipa noastra iti ofera tot suportul de care ai nevoie. In plus, ai la dispozitie ghidurile si blogul nostru de ecommerce care iti ofera raspunsuri si sfaturi practice care te ajuta in activitatea ta zilnica.

Gazduire Sigura
Gazduire Sigura

Siguranta datelor este un aspect de maxima importanta, magazinul tau este gazduit pe servere securizate, monitorizate 24/7.

Certificate SSL
Certificate SSL

Pentru a te asigura ca informatiile clientilor si datele afacerii tale sunt protejate, poti opta pentru un certificat SSL. Instalarea certificatelor SSL este gratuita,

Alege magazinul care ti se potriveste

CATIVA DINTRE CLIENTII CARE LUCREAZA CU GOMAG

clienti