gomag logo

A deschis 10 magazine pe platforma Gomag.
Vezi de ce!


Descopera motivele pentru care Lucian Bentu, Director General al cpap24.ro si-a deschis 10 magazine online pe platforma Gomag.

Cauti motivele pentru care Gomag se diferentiaza de alte platforme? Vezi ce spune clientul nostru si gandeste-te daca acestea sunt lucrurile pe care le cauti si tu!

Lucian spune ca “am fost foarte sceptic in a alege o platforma de vanzari online. In momentul in care am redus la un numar mic platformele si a trebuit sa alegem Gomag, si acolo a existat o perioada de scepticism.

Dar in mai putin de 2 luni de zile am fost convinsi ca am facut alegerea corecta.”

Din 2018 incepand, Lucian si echipa sa au deschis 10 magazine doar pe platforma Gomag.

De ce a ramas pe platforma noastra?

El spune ca motivul principal a fost acela ca “am avut un feedback foarte rapid la toate nevoile si toate solicitarile noastre. Dar in primul rand, stabilitatea platformei.“

Dupa multi ani de business, Lucian stie ca ai nevoie de parteneri stabili in afacere, care sa iti sustina cresterea si sa te ajute in mod constant sa aduci vanzari, clienti si sa faci profit.

Lucian Bentu este director general al cpap24.ro, companie ce furnizeaza produse medicale in domeniul tulburarilor de respiratie. 

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 16 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.