gomag logo

e-acumulatori.ro - dupa 10 ani pe platforma Gomag


Dan Tudose - e-acumulatori.ro

Am trecut prin 10 platforme ale SilkWeb, dar am evoluat impreuna de cand voi erati 4 si noi eram… 1. Am crescut impreuna.

Clientul nostru, Dan Tudose, proprietarul magazinului E-acumulatori, este de 10 ani alaturi de noi si a vandut pe toate variantele prin care a trecut platforma Gomag, inainte sa ajunga ceea ce este acum.

Dan a inceput cu cateva zeci de produse in magazin, catalog care a crescut de-a lungul timpului la cateva zeci de mii, dintre care cateva mii pe stoc in permanenta. Are clienti atat online cat si offline, la magazinul sau deschis in Bucuresti de 4 ani de zile. Mixul de canale functioneaza foarte bine, ca o dovada de incredere pentru clienti: Avem clienti care vad ca existam fizic si fac comanda online.

In 2017, E-acumulatori s-a extins si international. Este o incercare, in prima faza. Trebuie sa adaptam ce putem noi sa facem catre piata, sa intelegem ce are nevoie piata si ce putem sa oferim noi din punct de vedere al costului de transport si al ofertei.

Dupa 10 ani in business, Dan stie foarte bine care sunt lucrurile ce ii diferentiaza afacerea de concurenta:am evoluat specializandu-ne pe diverse domenii si diverse nise din gama asta a bateriilor. Adica putem oferi mai multe solutii pe o singura cerinta”.  Si “noi oferim produse pe care oamenii trebuie sa se bazeze. Nu putem sa scadem o anumita calitate. Nu targetam cel mai scump ci cel mai rezonabil raport pret-calitate”.

A decis recent sa treaca la cea mai noua versiune a platformei Gomag si, conform spuselor lui, a fost o decizie foarte buna. Este destul de user friendly platforma pe care suntem acum, pe varianta noua de la Gomag. Este mult mai simpla decat inainte, moderna, si are foarte multe tool-uri pe care poti sa le folosesti sau nu.

Cifra lui de afaceri a crescut la 6 cifre in lei (sau euro) iar comenzile vin in fiecare zi. Cea mai mare comanda venita din online a fost de mai mult de 5 mii de euro si astfel de comenzi se repeta regulat - dovada ca se poate.

Care e sfatul lui Dan daca in acest moment te afli in cautarea celei mai bune platforme pentru magazinul tau online? Furnizorul de servicii de eCommerce este cheia in eCommerce. Deci trebuie sa intelegi ce poate, cand poate, daca ti se potriveste si trebuie sa comunicati din prima”.

Urmareste video-ul si descopera mai multe detalii din spatele afacerii E-acumulatori, provocari de parcursul timpului dar si sfaturi de bun simt pentru antreprenorii si viitorii antreprenori din tara.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag.

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 16 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.