gomag logo

De la pasiune la business profitabil pe Gomag


Afla cum a reusit unul dintre clientii nostri sa isi transforme pasiunea intr-un business profitabil, cu ajutorul platformei Gomag. Descopera povestea clientului nostru, Alin Campeanu, de la Magazinul de Sah.

Alin Campeanu, Magazinul de Sah

“Se merge pe o solutie cu platforma de inchiriat care, cred eu, e de departe cea mai ok varianta, fara batai de cap. Ce poate sa fie mai bine?! Ai o gramada de functionalitati, de facilitati, de optiuni si mai iti si dezvolta cineva platforma pentru tine, fara sa te coste nimic. E excelent.”

Clientul nostru, Alin Campeanu de la Magazinul de Sah a reusit sa creeze un business profitabil pe o ramura super nisata a industriei de jocuri - jocuri logice, cu predilectie sah.

Adresat in general pasionatilor, de la amatori pana la profesionisti cu premii la competitii internationale, Magazinul de Sah a pornit ca o fateta auxiliara a clubului de sah Vados din Arad, care anul acesta implineste 13 ani de existenta.

Alin a inceput business-ul la nivel local, cu un site custom fara prea multe optiuni si facilitati.

“Am trecut intre timp pe platforma Magento si lucrurile s-au complicat in momentul in care baietii de la firma care se ocupa de site-ul nostru au parasit domeniul si s-au reprofilat pe programare. Atunci ne-au lasat in aer.

Am inceput sa colaboram cu diferiti freelanceri - pe Magento insa totul e scump - si am avut tot felul de batai de cap pana in momentul in care, practic, am avut probleme de securitate mari.

In 2016 site-ul a cazut, a fost paralizat cateva saptamani bune si atunci a trebuit sa ne reprofilam rapid. V-am ales pe voi si cred ca am ales foarte bine.”

Magazinul de Sah a migrat pe Gomag din vara lui 2016 dar, recunoastem cu totii, n-a fost totul roz de la inceput.

“Am inceput putin cu stangul datorita faptului ca aveam site-ul mort si eu voiam totul contra cronometru. Am scartait putin cu lansarea dar odata ce s-a facut migrarea si am inceput sa mergem pe Gomag totul a fost bine. Ne-am si marit tipul de abonament si acum suntem pe Pro, cu o gramada de aplicatii luate.”

Alin spune ca, atat pentru el cat si pentru echipa sa e destul de simplu sa faca toate operatiunile in magazin, pentru ca majoritatea functionalitatilor sunt intuitive.

Ne-a spus ca daca simt ca nu se descurca, intra in help-ul de pe Gomag si “bineinteles, daca e ceva, suportul de la Gomag functioneaza foarte bine - intotdeauna am avut deschidere foarte buna si s-a explicat tot ce era de explicat.”

Pe viitor, Magazinul de Sah are in plan sa isi diversifice gama de produse, adaugand pe langa produsele de sah, poker, remy, table, board games si produse educationale, inclusiv video-uri pe baza carora clientii lor sa joace din ce in ce mai bine.

Intre timp, angajatii Magazinului de Sah se folosesc de aplicatiile din Gomag dar si de tutorialele pe care le postam constant pe canalele noastre.

“Folosim foarte multe aplicatii din platforma - nici nu stiu ce nu folosim. Platforma are atatea functionalitati si eu simt ca nu le folosim pe toate cum ar trebui.”

Urmareste video-ul si descopera mai multe detalii din spatele afacerii MagazinuldeSah.ro, cum a evoluat afacerea la trecerea de la Magento la Gomag dar si care sunt planurile lui Alin Campeanu pentru un business super nisat, cu comenzi de mii de lei, aproape zilnic.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 16 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.