gomag logo

5 motive pentru care Doctor Trotineta recomanda Gomag


Indiferent de nisa, o afacere poate reusi, in ciuda dificultatilor, daca te implici. Razvan Bendik (doctortrotineta.ro), antreprenor si client Gomag, iti spune cum a reusit afacerea lui dupa o serie de impedimente.


Povestea afacerii Doctor Trotineta a inceput in 2018, cand mi-am dat seama ca nu este in regula sa pierd o ora jumatate in trafic, facand naveta intre serviciu si acasa. Este anul in care mi-am achizitionat o trotineta electrica.

Pentru ca la scurt timp s-a stricat, am cautat un service si am descoperit doar unul. Cu atatea trotinete in Bucuresti, un singur service nu este suficient pentru a deservi toti clientii.

Dupa o perioada de cercetare, am decis sa deschid propriul service de trotinete electrice.

Care a fost cea mai dificila situatie?

Multe persoane comandau produse, dar fara sa le doreasca. Asadar, am fost entuziasmat la inceput sa vad ca am 30-40 de comenzi, doar sa realizez ca in final au ramas doar vreo 2.

Problema s-a rezolvat cu implementarea unui GoBot, din Gomag, responsabil cu trimiterea de SMS-uri cu link-uri pentru confirmare a comenzilor.

De asemenea, contactam si telefonic clientii, pentru a obtine confirmarea comenzii.

Cum a inceput afacerea?

Prima data afacerea a fost lansata si dezvoltata ca si service pentru trotinete electrice.

Dupa ce am capatat experienta, am vazut ca zona de online pe nisa noastra de activitate era subdezvoltata. Nu existau magazine online care sa vanda piese pentru trotinete electrice.

In 2019 am trecut si in online, dar am inceput cu alta platforma, cu care nu am avut deloc rezultate intr-un an. Am fost complet nemultumit si de suportul oferit.

De Gomag am aflat dintr-o recomandare si, chiar daca am fost reticent la inceput, am acceptat recomandarea de trece pe Gomag. Iar rezultatele au fost exceptionale pentru Doctor Trotineta.

Am migrat pe Gomag in septembrie-octombrie 2021 si am obtinut 141 de comenzi in ultimele 3 luni ale anului. Iar in 2022, am atins 1600 de comenzi in cele 5 luni ale anului.

Suntem foarte incantati de platforma, pentru ca ne usureaza foarte mult procesarea comenzilor. Cu un click generezi factura si AWB, mai trebuie impachetata comanda si treaba e gata..

Ce functionalitati/aplicatii Gomag folosesti?

Pentru noi, cel mai importanta e integrarea cu eMag Marketplace. Anul acesta am intrat si pe eMag.

GoBot-ul cu SMS link e una din aplicatiile cele mai utile pentru magazin. Nu mai trebuie sunat clientul pentru confirmarea comenzii.

Ce apreciaza clientii la Doctor Trotineta?

Seriozitatea si calitatea serviciilor sunt cele mai apreciate. Incercam sa oferim cele mai bune servicii de reparatii.

Care sunt planurile de viitor?

Sper ca pe viitor sa extind afacerea in sistem de franciza. Primim multe telefoane de la clienti din tara care si-ar dori un service pentru trotinete electrice in judetul lor.

3 motive pentru care merita sa alegi Gomag

1. Functionalitatea - toate procesele legate de preluarea si pregatirea unei comenzi se pot face rapid (factura, awb, SMS, email etc.).

2. Suportul - indiferent de problema sau nelamurire, legata de platforma, nu au trecut niciodata 48 de ore fara sa primesc un raspuns. Am primit si follow-up la situatie.

3. Raport valoare-pret - pretul unui abonament pe Gomag este foarte accesibil in comparatie cu functionalitatile pe care le primim. Platforma de usureaza mult munca de zi cu zi, iar asta nu ne costa mult.

Foarte usoara si eficienta e implementarea procesatorilor de plati. Doar alegi cu cine vrei sa lucrezi, faci cateva setari si se poate folosi in magazin.

Landing page-ul (inclusiv bannerele) le-am facut eu. E foarte usor sa faci aceste lucruri si nu ai nevoie de un programator.

Nu ai nevoie de skill-uri de programare sa-ti faci un site pe Gomag.

Sfat pentru antreprenorii la inceput de drum

Sa-si invinga teama de esec, sa aiba incredere ca vor reusi si sa fie perseverenti. Chiar daca intr-o zi nu ai comenzi sau intampini dificultati, trebuie sa ai convingerea ca vei reusi.

Daca vrei sa lansezi o afacere online si inca mai ai dubii, poti incepe cu o perioada de test pe Gomag. Fa-ti un cont de demo si ai 15 zile in care poti incerca platforma gratuit.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 17 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 3500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.