gomag logo

1.500 comenzi online/luna pe platforma Gomag - De vorba cu partenerii Gomag


Vrei sa iti deschizi un magazin online, dar nu stii de unde sa incepi si ce platforma sa alegi? Afla de la partenerul nostru, Ioan Bactan, fondator Bitefect, cum a inceput sa colaboreze cu noi si cum a ajuns la 1.500 de comenzi pe luna pe platforma Gomag. 

Urmareste video-ul realizat impreuna cu Ioan Bactan si vezi care a fost experienta lui pe platforma Gomag, de ce recomanda platforma si altor, dar si pasii pe care sa ii parcurgi pentru a-ti lansa magazinul online.

De asemenea, Ioan Bactan iti spune mai multe despre agentia Bitefect, despre serviciile pe care le ofera si care iti fac business-ul mai vizibil in mediul online.

Bitefect si platforma Gomag

Experienta lui Ioan Bactan in eCommerce a inceput in 2008, intr-o perioada in care clientii erau mai reticenti in a cumpara de pe internet.

Zece ani mai tarziu, in 2018, a fost momentul in care Bitefect a lansat primul magazin online pe platforma Gomag, pentru un client. De atunci, a invatat tot mai multe despre platforma si a adus la noi si alte magazine. Cel mai mare numar de comenzi inregistrate intr-o luna pe Gomag este de 1.500.

Ce face Bitefect pentru afacerea ta

- Se ocupa de setup-ul magazinului tau (crearea magazinului)
- Te promoveaza prin Facebook Ads
- Te promoveaza prin Google Ads
- Creeaza Logo-ul afacerii tale
- Iti ofera consultanta in eCommerce
- Iti administreaza pagina de Facebook

Ce faci cand vrei sa-ti deschizi un magazin online

Daca iti doresti o afacere online, partenerul nostru iti recomanda sa fii foarte atent atunci cand alegi produsul pe care il vinzi. Cand comercializezi un produs doar pentru ca e in trend, exista sanse ca afacerea ta sa nu reziste in timp - vei face bani pe moment dar dupa, trebuie sa te orientezi spre alte produse.

Trendurile vin si pleaca si nu vrei sa te trezesti intr-o dimineata ca un alt produs este acum la moda. In schimb, un magazin de nisa poate fi un succes.

Daca vrei sa vinzi online, dar inca nu stii ce, Agentia Bitefect iti ofera si consultanta in alegerea produselor.

Acum ca ai hotarat ce vinzi, urmeaza sa iti promovezi magazinul in mediul online, iar asta inseamna educatie pe partea de marketing.

Chiar daca unele cursuri sunt destul de costisitoare, majoritatea informatiilor sunt gratis si se afla la doar un click distanta. Conteaza insa sa stii cum sa le filtrezi, sa le alegi pe cele mai relevante.

Apoi, ca sa te poti concentra pe imbunatatirea produselor sau a serviciilor pe care le oferi, poti externaliza partea de marketing.

Partenerul nostru, Ioan Bactan recomanda platforma Gomag deoarece:

- iti lansezi magazinul intr-un timp scurt;
- te ajuta sa scalezi usor;
- ai integrari cu multipli furnizori (transportatori, plati, facturare, marketing, Analytics etc.);
- suportul platformei este rapid si gestioneaza orice situatie;
- platforma se adapteaza la dorintele clientului.

Bitefect este unul dintre partenerii Gomag care te poate ajuta sa iti imbunatatesti la maximum magazinul online. Vezi serviciile pe care le ofera aici: https://www.gomag.ro/parteneri/bitefect.

Vezi si alte povesti de succes cu clientii Gomag

Testeaza platforma Gomag

Vrei mai mult de la afacerea ta online sau urmeaza sa lansezi un nou magazin online?

Dezvoltat de o echipa cu peste 16 ani de experienta in eCommerce, Gomag este deja folosit de peste 2500 de magazine online. Fie ca ai deja un magazin online sau vrei iti lansezi unul, ai nevoie de o solutie de ecommerce care sa te ajute sa vinzi online. Ne ocupam noi de chestiile complicate pentru ca tu sa te concentrezi asupra business-ului tau.