Developer PHP in Baia Mare / Bucuresti

Vrei sa fii noul nostru Super Developer PHP?

Cautam un om incredibil care sa se alature echipei noastre (care e si ea incredibila, nu ca ne laudam).

Ce inseamna sa fii SuperDeveloper la Gomag?

  • Contribui la dezvoltarea platformei Gomag, inclusiv cu idei pentru functionalitati noi (daca doresti)
  • Ajuti cele peste 3500 de magazine Gomag - inclusiv clientii acestora - sa aiba o experienta de eCommerce WOW 
  • Iti folosesti creativitatea si know-how-ul pentru a gasi solutii la provocarile care apar odata cu cresterea platformei
  • Colaborezi cu oameni care "respira" eCommerce in fiecare zi

Esti aici pentru ca vrei sa faci ceva nou, ceva care sa te provoace, intr-un loc in care ideile tale sunt apreciate iar munca ta are un impact extraordinar asupra a mii de oameni si afaceri.

Chiar daca nu vei fi, fizic, in biroul nostru din Baia Mare.

Pentru ca suntem in cautarea oamenilor talentati, indiferent in ce colt al lumii ar fi acestia. In special in Bucuresti!

Noa acum tine-ti caii pentru un minut. Inainte sa ne trimiti CV-ul, ne-ar placea sa ne raspunzi la cateva intrebari:

  • Care a fost cel mai urat bug al tau?
  • Care este cel mai recent moment de “panica” legat de programare si cum ai trecut peste?
  • Povesteste-ne despre un proiect de-al tau sau o bucata de cod veche pe care ai scris-o dar pe care acum ti-ar fi jena sa o citesti. Cat de mult s-au imbunatatit skill-urile tale de atunci?

Trimite-ne raspunsurile la cele 3 intrebari, impreuna cu CV-ul tau pe [email protected] si hai sa ne cunoastem!

Ce abilitati ai tu:

  • cel putin 3 ani de experienta profesionala cu PHP, MySql (LAMP / LEMP stack)
  • cunostintele tale pe partea de OOP / MVC sunt “beton”
  • faci echipa buna cu PHPUnit si nu puteti unul fara celalalt
  • cand vine vorba de query-uri, tu si Mysql-ul vorbiti aceeasi limba
  • ai know-how-ul necesar pentru a construi chestii super interesante cu JavaScript si HTML5 (Jquery, AJAX)
  • ai lucrat cu Memcached / Redis
  • daca tu esti Batman, GIT-ul este al tau Robin
  • CI/CD rezoneaza cu ceea ce faci de obicei
  • iti place sa lucrezi in echipa, poate ai experienta cu SCRUM sau metodologii similare, ceea ce este un plus

Cum salvezi lumea la Gomag?

  • lucrezi eficient, scrii cod de calitate si te descurci cu deadline-urile
  • esti proactiv si iti pui la constributie abilitatile si creativitatea ca sa dezvolti platforma Gomag impreuna cu restul echipei
  • construiesti super functionalitati pentru cele peste 3500 de magazine online care ruleaza pe platforma noastra
  • esti implicat in scalarea si imbunatatirea serviciilor pe care le ofera Gomag

De ce sa te alaturi echipei Gomag in Baia Mare sau Bucuresti

1. Cum salvezi lumea la Gomag? 🚀

Sunt peste 3500 de magazine online care ruleaza pe Gomag, adica sute de clienti care au incredere in tine si in munca ta. Vezi tu, chiar te vei simti ca un SuperErou in momentul in care o sa constientizezi ca fiecare linie de cod pe care o scrii are un impact urias asupra a peste 1 milion de oameni ce acceseaza in fiecare luna magazinele online de care te ocupi.

2. Pentru colegi de gasca 😎🦸‍♀️‍

Uite, o sa fim super sinceri. Petreci la birou peste 8 ore impreuna cu alti oameni – si sunt 8 ore in care sigur nu vrei sa te simti ca in iad, impuns cu furca de bug-uri si deadline-uri. Am format echipa Gomag doar din oameni de gasca, seriosi cand vine vorba de munca dar la fel de seriosi si cand vine vorba de <br>. Mai o gluma, mai o poveste, mai o masa impreuna, ziua la munca va trece mai usor. Aici nimeni nu e lasat pe dinafara si garantat iti vei face prieteni noi inca din prima saptamana.

Si chiar daca lucrezi de la distanta, ii vei cunoaste pe colegii tai de proiecte si suport, de care noi credem ca iti va placea. Noi, clar, te asteptam in vizita oricand!

calin-silkweb

3. Pentru ca poti sa faci level up in firma ⬆️ 🏆

Avem o multime de colegi care au avansat in cadrul firmei si asta fara sa le ia ani de zile. Recunoastem meritele si talentul acolo unde il vedem si il rasplatim din plin. Bineinteles, si financiar. Cautam super-developeri si suntem pregatiti sa ii recompensam pe masura.

4. Pentru teambuilding-uri memorabile 🚵‍♂️ 🚣‍♂️ 🏕️

Excursii la cabana? Bifat. Drumetii pe munte? Bifat. Picnic sub ciresi? Bifat. Iesiri pe bicicleta? Bifat. Rafting? Bifat. Jungle Park? Bifat. Team Outdoor Race? Bifat. Altceva? Bifat oricum, ca de nu l-am facut deja, vom face.

Aici o sa ai nevoie de o alta super abilitate: sa NU te pierzi prin padure. Si daca o faci, sa o faci cu stil, trebuie sa duci traditia mai departe 😀

5. Pentru cafeaua la discretie ☕

Stim si noi ca liniile de cod nu se scriu numai asa. Stim ca in general developerii se alimenteaza cu mana, bere sau nervii prietenelor (asta a trebuit sa o scriem :D), dar le combinam pe toate in ceva ce iti place si mai mult – CAFEA. Ai cafea la discretie in bucatarie, suficienta incat sa o transformi in cod si clienti multumiti.

6. Pentru birou 🌞 🧑🏻‍💼

Vezi tu, biroul nostru ne reprezinta in totalitate. Stam la etajul 6, in 2 birouri racoroase vara si calde iarna si extrem de confortabile. Cand vrei sa mananci, ai o bucatarie mare dotata cu tot ce trebuie. Sau daca vrei sa te joci, ai la dispozitie terasa. Si, cel mai important, suntem noi acolo sa facem lucrurile sa mearga ca pe roate.

Ce iti mai oferim la Gomag?

  • Salariu negociabil in functie de competente si experienta
  • Asigurare de viata
  • Abonament la sala
  • Tot ce vrei sa citesti de la Bookster
  • Colantii si pelerina de SuperErou (working on it)

Restul te lasam sa le descoperi pe parcurs. 😉

Si, ca sa rezumam tot ce am spus pana acum:

Anunt de angajare!

Cautam un SuperErou al codului care e capabil sa transforme cafeina si pizza in software. Cafeaua si pizza o dam noi. Join us?

Daca te regasesti in anuntul nostru, vrem sa te cunoastem!

Trimite un email la [email protected] si nu uita sa specifici in subiect daca vrei sa lucrezi la biroul din Baia Mare sau Bucuresti.

Anuntul este de actualitate si acum cand il citesti.

Acord GDPR

Aplicand pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul ca noi, SILKWEB S.A. (sau SILKWEB), cu sediul social in Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures, J24/1758/2005, C.U.I. RO18067119, sa va prelucram datele personale existente in cuprinsul CV-ului (cum ar fi datele de identificare si de contact, date privind educatia, calificarile si experienta profesionala, fotografia si orice alte date personale pe care CV-ul d-voastra le contine ).

 
Vom prelucra datele dumneavoastra in scop de recrutare pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului dumneavoastra, si de asemenea in baza intentiei dumneavoastra de a intra intr-o posibila relatie contractuala cu noi, in conformitate cu principiile si obligatiile instituite de G.D.P.R./R.G.P.D. si cu respectarea drepturilor dumneavoastra, doar pentru durata necesara pentru atingerea scopului indicat mai sus, care nu va fi mai mare de 1 an.

 
Potrivit G.D.P.R., aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, printr-o simpla cerere adresata noua la coordonatele de contact de mai jos:

 
-prin servicii postale la adresa: Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures;
-prin email la adresa: [email protected]


Pentru mai multe informatii cu privire la datele personale si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, va rugam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor personale, disponibila aici: https://www.gomag.ro/politica-de-confidentialitate sau sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor din cadrul societatii noastre, [email protected].