Angajam Front End Developer in Baia Mare

Suntem in cautarea unui Front-End Developer cu experienta profesionala de minim 3 ani, pentru a se alatura echipei noastre full-time la Gomag. 

Daca doresti sa construiesti proiecte durabile, de viitor si de impact, bun venit in echipa!

Cautam un Front End Developer Senior, care stapaneste la perfectie HTML5, CSS3 si JavaScript, este mega priceput si vrea sa se alature echipei noastre de developeri, aici la Gomag. 

El sau ea va lucra pe Front End – atat pentru clienti, cat si pe aplicatii folosite intern.

Te poti astepta la jQuery & HTML5, Bootstrap, JavaScript pentru proiecte la care muncesti de la inceput sau pentru cele pe care trebuie sa le modifici. 

Responsabilitati. Daca esti interesat sa:

  • Contribui in zona de front-end development in cadrul proiectelor
  • Urmaresti planificarea proiectului si sa respecti deadline-urile
  • Testezi cross-browser
  • Colaborezi cu colegii pe testare, pentru fixarea bugurilor
  • Iti aduci aportul in cadrul echipei prin propunerea de implementare a noutatilor din tehnologie
  • Fii la curent cu update-urile din aceasta arie de development
  • Ajuti cele peste 3500 de magazine Gomag - inclusiv clientii acestora - sa aiba o experienta de eCommerce WOW 

Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau (daca ai) pe [email protected] si hai sa ne cunoastem!

Avem nevoie de cineva cu ochi buni pe detalii pentru a respecta directivele de UI/UX, care ia fiecare task ca o provocare si care cauta si aplica cele mai potrivite solutii. 

Nu suntem pe principiul “omul bun la toate” ci cautam un coleg sociabil si dedicat, care lucreaza impreuna cu toata echipa.

Ce ar trebui sa stii ca Front End Developer la Gomag:

  • Ai cel putin 3 ani de experienta profesionala cu HTML, CSS, Javascript
  • Vorbesti fluent HTML5, CSS3 (Bootstrap, Foundation etc.)
  • Ai experienta JavaScript (jQuery, Ajax etc.) 
  • Responsive design & Mobile Optimization
  • UI/UX know-how
  • Folosesti GIT

De ce sa te alaturi echipei Gomag in Baia Mare ca Front End Developer

1. Cum salvezi lumea la Gomag 🚀

Avem peste 3500 de magazine online care ruleaza pe Gomag, adica sute de clienti care au incredere in tine si in munca ta. Pentru ei vei crea magazine care sa arate exact asa cum isi doresc, si nu doar atat - sa vanda cu succes. Daca estetica si usability se impletesc in fiecare proiect de care te-ai ocupat pana acum, TU esti omul nostru.

2. Pentru colegi de gasca 😎🦸‍♀️‍

Uite, o sa fim super sinceri. Petreci la birou peste 8 ore impreuna cu alti oameni – si sunt 8 ore in care sigur nu vrei sa te simti ca in iad, impuns cu furca de bug-uri si deadline-uri.

Am format echipa Gomag doar din oameni de gasca, seriosi cand vine vorba de munca, dar la fel de seriosi si cand vine vorba de pauze. Mai o gluma, mai o poveste, mai o masa impreuna, ziua la munca va trece mai usor. Aici nimeni nu e lasat pe dinafara si garantat iti vei face prieteni noi inca din prima saptamana.

3. Pentru ca poti sa faci level up in firma ⬆️🏆

Avem o multime de colegi care au avansat in cadrul firmei, si asta fara sa le ia ani de zile. Recunoastem meritele si talentul acolo unde il vedem si il rasplatim din plin. Bineinteles, si financiar. Cautam front end developeri pe care sa ne bazam si suntem pregatiti sa ii recompensam pe masura.

4. Pentru teambuilding-uri memorabile 🚵‍♂️🚣‍♂️🏕️

Excursii la cabana? Bifat. Drumetii pe munte? Bifat. Picnic sub ciresi? Bifat. Iesiri pe bicicleta? Bifat. Rafting? Bifat. Jungle Park? Bifat. Team Outdoor Race? Bifat. Altceva? Bifat oricum, ca de nu l-am facut deja, vom face.

Aici o sa ai nevoie de o alta super abilitate: sa NU te pierzi prin padure. Si daca o faci, sa o faci cu stil, trebuie sa duci traditia mai departe 😀

5. Pentru cafeaua la discretie ☕

Stim si noi ca liniile de cod nu se scriu numai asa. Stim ca in general developerii se alimenteaza cu mana, bere sau nervii prietenelor (asta a trebuit sa o scriem :D), dar le combinam pe toate in ceva ce iti place si mai mult – CAFEA. Ai cafea la discretie in bucatarie, suficienta incat sa o transformi in cod si clienti multumiti.

6. Pentru birou 🌞🧑🏻‍💼

Vezi tu, biroul nostru ne reprezinta in totalitate. Stam la etajul 6, in doua spatii de lucru reci vara si calde iarna si extrem de confortabile. Cand vrei sa mananci, ai o bucatarie mare dotata cu tot ce trebuie. Sau daca vrei sa te joci, ai la dispozitie terasa. Si, cel mai important, suntem noi acolo sa facem lucrurile sa mearga ca pe roate.

Ce ai de castigat ca Front End Developer la Gomag?

  • Salariu negociabil in functie de experienta si competente
  • Un mediu de lucru intr-o echipa tanara si entuziasta, cu orientare spre dezvoltare
  • Sarbatorim fiecare eveniment cu pizzaaa, tort, ciocolata si multa voie bune
  • Un birou mega fain, cu vedere spre munti, astfel incat sa te simti revigorat de fiecare data cand iei o pauza de la task-urile tale.
  • Teambuilding-uri anuale
  • Asigurare de viata
  • Abonament la sala
  • Acces la cursuri de profil si de dezvoltare personala

Restul te lasam sa le descoperi pe parcurs. 😉

Si, ca sa rezumam tot ce am spus pana acum:

Anunt de angajare!

Vrei sa fii si tu unul dintre oamenii de la Gomag care duc piata de eCommerce din Romania cat mai sus? 

Iubesti web-ul si vrei sa construiesti cot la cot cu noi proiecte extraordinare?

Trimite un email la [email protected]!

Saaau, daca nu te regasesti in cerintele de mai sus, poti sa dai un share pentru a ajuta un prieten / cunoscut din lista ta. Multumim frumos!

Anuntul este de actualitate si acum cand il citesti.

Acord GDPR

Aplicand pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul ca noi, SILKWEB S.A. (sau SILKWEB), cu sediul social in Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures, J24/1758/2005, C.U.I. RO18067119, sa va prelucram datele personale existente in cuprinsul CV-ului (cum ar fi datele de identificare si de contact, date privind educatia, calificarile si experienta profesionala, fotografia si orice alte date personale pe care CV-ul d-voastra le contine ).

 
Vom prelucra datele dumneavoastra in scop de recrutare pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului dumneavoastra, si de asemenea in baza intentiei dumneavoastra de a intra intr-o posibila relatie contractuala cu noi, in conformitate cu principiile si obligatiile instituite de G.D.P.R./R.G.P.D. si cu respectarea drepturilor dumneavoastra, doar pentru durata necesara pentru atingerea scopului indicat mai sus, care nu va fi mai mare de 1 an.

 
Potrivit G.D.P.R., aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, printr-o simpla cerere adresata noua la coordonatele de contact de mai jos:

 
-prin servicii postale la adresa: Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures;
-prin email la adresa: [email protected]


Pentru mai multe informatii cu privire la datele personale si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, va rugam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor personale, disponibila aici: https://www.gomag.ro/politica-de-confidentialitate sau sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor din cadrul societatii noastre, [email protected].