Business Developer / Manager Vanzari angajam in Baia Mare si Bucuresti 

Cauti un loc unde sa-ti pui in valoare calitatile de vanzator pentru software dedicat crearii de site-uri magazine online?

Daca esti o persoana sociabila, interactionezi usor cu cei din jurul tau, esti orientat/a spre performanta si te regasesti in cerintele de mai jos, te invitam sa faci parte din echipa Gomag!

Cine esti tu?

  • Esti entuziasmat/a sa faci parte dintr-o echipa de oameni ambitiosi si profesionisti, specializati pe soft crearea magazine online - dedicati 100% succesului clientilor. Vrei sa ajungi cel mai bun, esti axat pe victorie, dar in acelasi timp, esti capabil sa intretii un mediu de lucru sanatos, echilibrat, bazat pe respect reciproc.
  • Iti place sa vorbesti cu clientii si potentialii clienti, indiferent de mediu: telefon, email, fata in fata. Iti iei timpul necesar pentru a intelege in profunzime nevoile si asteptarile clientului pentru platforma eCommerce Gomag si ai cunostintele necesare pentru a face fata oricarei probleme.
  • Ai acea sclipire de care avem nevoie pentru a incheia cu succes noi contracte pe platforma Gomag si a contribui la evolutia spectaculoasa a oricarei afaceri online.

Acum ai oportunitatea unica de a accelera cresterea Gomag si de a avea un impact puternic asupra succesului nostru!

Aplica daca esti interesat(a) sa vinzi si sa promovezi Gomag, software pentru crearea si cresterea unui magazin online.

Trimite-ne CV-ul tau pe [email protected] si hai sa ne cunoastem!

Ce abilitati ai tu:

  • Experienta (obligatorie) in domeniul vanzarilor prin telefon sau call center;
  • Constituie avantaj experienta in vanzarea de software, publicitate sau servicii online;
  • Studii definitivate;
  • Cunostinte aplicatii CRM;
  • Tehnici de vanzare si negociere;
  • Excelente abilitati de comunicare si organizare;
  • Abilitati de prezentare - stii cum sa explici succint si clar beneficiile pe care le au de castigat clientii;
  • Cunostinte limba engleza scris & vorbit;
  • Abilitati de a identifica usor si de a intelege nevoile clientilor;
  • Atitudine pozitiva, pro-activa, orientata catre client si rezolvarea concreta a solicitarilor;
  • Capacitate de invatare rapida si de a realiza mai multe sarcini simultan;
business-gomag
ioana balaj
joc-de-echipa

Ce ai de facut ca Business Developer / Manager Vanzari la Gomag?

  • Initierea apelurilor telefonice in vederea promovarii si vanzarii platformei Gomag si a serviciilor companiei;
  • Realizarea planurilor de vanzari;
  • Mentinerea si dezvoltarea cantitativa si calitativa a portofoliului de clienti;
  • Identificarea nevoilor clientilor, oferirea unor raspunsuri profesioniste,
  • Implicarea activa in rezolvarea problemelor clientilor;
  • Abilitati de a discuta cu oameni de orice nivel din cadrul companiei clientului;
  • Gestionarea contactelor si a informatiilor colectate in CRM;

De ce sa te angajezi in echipa Gomag la Baia Mare sau Bucuresti?

1. Cum salvezi lumea la Gomag? 🚀

Vrem ca in urmatorii 3 ani sa ajutam peste 3.500 de companii din Romania si strainatate sa isi creasca vanzarile online prin intermediul platformei noastre si a serviciilor pe care le oferim. Tu poti fi motivul pentru cresterea a mii de afaceri si a comertului online din Romania! Preiei demo-urile Gomag, oferi consultanta potentialilor clienti si le vinzi software - platforma eCommerce pentru crearea si cresterea magazinului lor online.

2. Pentru colegi de gasca 😎‍ 🦸‍♀️

Daca alegi sa ni te alaturi la Baia Mare, vei munci cot la cot in birou cu o super echipa. La Gomag, am format echipa doar din oameni de gasca, seriosi cand vine vorba de munca, dar la fel de seriosi si cand vine vorba de pauza. Mai o gluma, mai o poveste, mai o masa impreuna, ziua la munca va trece mai usor. Aici nimeni nu e lasat pe dinafara si garantat iti vei face prieteni noi inca din prima saptamana.

Chiar si cand lucrezi din Bucuresti, vei fi in contact permanent cu echipa, iar colegii te vor sustine pentru a intra rapid in ritmul de lucru.

3. Pentru ca poti sa faci level up in firma ⬆️ 🏆

Avem o multime de colegi care au avansat in cadrul firmei si asta fara sa le ia ani de zile. Recunoastem meritele si talentul acolo unde il vedem si il rasplatim din plin. Bineinteles, si financiar. Cautam super business developeri si suntem pregatiti sa ii recompensam pe masura.

4. Pentru teambuilding-uri memorabile 🚵‍♂️ 🚣‍♂️ 🏕️

Excursii la cabana? Bifat. Drumetii pe munte? Bifat. Picnic sub ciresi? Bifat. Iesiri pe bicicleta? Bifat. Rafting? Bifat. Jungle Park? Bifat. Team Outdoor Race? Bifat. Altceva? Bifat oricum, ca de nu l-am facut deja, vom face.

Aici o sa ai nevoie de o alta super abilitate: sa NU te pierzi prin padure. Si daca o faci, sa o faci cu stil, trebuie sa duci traditia mai departe 😀

5. Pentru cafeaua la discretie (daca vii in Baia Mare) ☕

Stim si noi ca vanzarile nu se fac numai asa. Prins/a intre telefoane, email-uri si discutii cu clientii si viitori clienti, ai nevoie de un strop de magie pentru ca energia ta sa ramana la nivel maxim. Si ce magie mai buna decat CAFEAUA? Ai cafea la discretie in bucatarie, suficienta incat sa o transformi in clienti multumiti.

6. Pentru birou (daca ni te alaturi la Baia Mare)🌞 🧑🏻‍💼

Vezi tu, biroul nostru ne reprezinta in totalitate. Stam la etajul 6, in doua spatii racoroase vara si calde iarna si extrem de confortabile. Cand vrei sa mananci, ai o bucatarie mare dotata cu tot ce trebuie. Sau daca vrei sa te joci, ai la dispozitie terasa. Si, cel mai important, suntem noi acolo sa facem lucrurile sa mearga ca pe roate.

evenimente-ecommerce-echipa
echipa-gomag

Ce iti oferim la Gomag daca alegi sa ocupi pozitia de Business Developer / Manager vanzari?

  • Salariu fix. Pachetul salarial se negociaza la interviu in functie de experienta fiecarui candidat.
  • Bonusuri pentru atitudine si rezultate deosebite.
  • Asigurare de viata
  • Abonament la sala
  • Training in domeniu
  • Program de lucru Full-Time

Restul te lasam sa le descoperi pe parcurs. 😉

Si, ca sa rezumam tot ce am spus pana acum:

Anunt de angajare!

Ai incredere in abilitatile tale de vanzator? Vrei sa vezi cum soft-ul si serviciile noastre schimba viata clientilor in bine?

Vrem sa te cunoastem!

Trimite un email la [email protected] si spune-ne care este experienta ta in vanzari!

Anuntul este de actualitate si acum cand il citesti.

Acord GDPR

Aplicand pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul ca noi, SILKWEB S.A. (sau SILKWEB), cu sediul social in Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures, J24/1758/2005, C.U.I. RO18067119, sa va prelucram datele personale existente in cuprinsul CV-ului (cum ar fi datele de identificare si de contact, date privind educatia, calificarile si experienta profesionala, fotografia si orice alte date personale pe care CV-ul d-voastra le contine ).

 
Vom prelucra datele dumneavoastra in scop de recrutare pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului dumneavoastra, si de asemenea in baza intentiei dumneavoastra de a intra intr-o posibila relatie contractuala cu noi, in conformitate cu principiile si obligatiile instituite de G.D.P.R./R.G.P.D. si cu respectarea drepturilor dumneavoastra, doar pentru durata necesara pentru atingerea scopului indicat mai sus, care nu va fi mai mare de 1 an.

 
Potrivit G.D.P.R., aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, printr-o simpla cerere adresata noua la coordonatele de contact de mai jos:

 
-prin servicii postale la adresa: Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures;
-prin email la adresa: [email protected]


Pentru mai multe informatii cu privire la datele personale si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, va rugam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor personale, disponibila aici: https://www.gomag.ro/politica-de-confidentialitate sau sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor din cadrul societatii noastre, [email protected].