Numarul maxim de locuri a fost atins.

Ne vedem data viitoare!

Cum sa vinzi online in 2020

Inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti si primeste cele mai performante strategii pentru un nou an plin de vanzari profitabile pe piata de eCommerce!


Cand? Pe 12 februarie, de la ora 16:00 pana la 21:00. Unde? La Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, Calea Rahovei 198A, Sector 5.

01
Zile
03
Ore
07
Minute
47
Secunde

Vino la Gomag Meetup Bucuresti!

Super speakeri. Zeci de tactici actionabile. Informatii fresh, de prima mana.

01
Zile
03
Ore
07
Minute
56
Secunde

Cine sunt cei 9 speakeri la Gomag MeetUp Bucuresti?

Dorin BOERESCU
CEO 2Performant

Dorin Boerescu este CEO 2Performant, companie care dezvolta un marketplace de servicii de marketing destinat eCommerce-ului. Anterior, Dorin a fost co-fondator in cateva companii de advertising – Hyperactive (agentie de performance – 2008), Bakemono (publisher online – 2009), Agrafa (tipografie digitala – 2004), Speed Promotion (in prezent Godmother – agentie full-service). Dorin a vorbit la zeci de evenimente de marketing si eCommerce din Romania, Polonia, Marea Britanie, Bulgaria, Croatia, si promoveaza democratizarea marketingului in eCommerce.

Mircea CAPATINA
CO-Founder @ Smart Bill

Co-Fondator al Smart Bill Romania, Mircea Capatina a ales calea antreprenoriatului in urma cu 13 ani. A pornit de la zero impreuna cu partenerii si prietenii sai, Ioana si Radu Hasan pentru a construi ceea ce reprezinta astazi o companie cu peste 50 de angajati si peste 65.000 de clienti, care a beneficiat de increderea a doua fonduri importante de investitii. Increzator in afacerea pe care o co-administreaza, Mircea este fericit astazi cu experienta dobandita in mediul de business din Romania, dorindu-si sa evolueze in permanenta si sa influenteze pozitiv prin ceea ce face dinamica antreprenoriatului romanesc.

Andrei RADU 
CEO & Founder GPeC

Andrei Radu este, de 14 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – Gala Premiilor eCommerce (GPeC) si unul din initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.
Andrei a organizat singurele teste de usability din Romania, devenind specialist in uzabilitate si optimizarea conversiilor. Ofera consultanta de specialitate in ceea ce privește piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est, dar si in zona usability si customer experience in eCommerce.


Rares BANESCU 
CEO Retargeting.BIZ

Rares Banescu este antreprenor de success, CEO si Fondator Retargeting.biz, cu o experienta de peste 10 ani in marketing-ul online. A fost intotdeauna pasionat de vanzari si acesta pasiune l-a imputernicit sa creeze Retargeting.biz, proiect infiintat in 2013 pentru a ajuta magazinele online sa comunice in mod automat cu fiecare client in parte. Retargeting.biz are in prezent peste 3000 de clienti multumiti, pe 5 continente si in peste 30 de tari, generand peste 25 milioane de euro de venituri aditionale cu functionalitati precum reclame dinamice Google Ads, Facebook si Instagram Ads, multumita integrarii prin API atat cu Google, cat si cu Facebook.

Constantin PARASCHIV
Fondator BiziLive TV

Constantin Paraschiv are 40 de ani si este antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor. De mai bine de 17 ani, de cand a început prima afacere, este convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale. A experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. A avut colaborari in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari. In prezent lucreaza cu brandul de electrocasnice POLTI din Italia si e-cloth compania inovativa din UK pentru curatarea casei. De peste 7 ani se dedica realizarii de programe video educative pentru antreprenori si dezvoltarii personale. In 2013 a initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educatie in activitatea de vanzari online si offline. A sprijinit si a fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cumar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.


Sorin DRAGHICI 
Managing Partner DWF

Sorin Draghici este Managing Partner la DWF - agentie specializata in cresterea traficul organic non-brand, ce gestioneaza campanii SEO pentru clienti precum: OLX Group, F64, ePiesa, TUI TravelCenter, FoodPanda, La Fantana, Farmaciile Catena, eMenatwork, , Fashion House, Berluni, Dasha, Etopsport, Termene, Vivacredit, Floria, Kafune, Lentiamo, Ideall si multi altii.

Misiunea lor este de a sustine in mod eficient brandurile din Romania, in demersul lor de crestere a vizibilitatii in rezultatele Google. Sorin are o experienta de peste 15 ani in digital marketing, eCommerce si SEO.

Ennifer MARINESCU
CEO & founder Personally ME

Cu background in comunicare si design interior, cu o mare pasiune pentru frumos si autentic, cu o nevoie acuta de a-mi exprima creativitatea, am creat in 2012 brandul Personally ME.
Am introdus pentru prima oara in Romania conceptul bijuteriilor personalizate, iar publicul l-a primit cu entuziasm.
Opt ani mai tarziu Personally ME a crescut frumos, demn si este un brand relevant in domeniu, iubit si apreciat de zeci de mii de clienti.
Imi doresc ca in continuare Personally ME sa creasca firesc, sa ramana un brand curat, corect, cu accent pe calitatea oferita si pe respectul fata de publicul sau.
Un alt proiect pentru viitorul apropiat este sa sustinem o cauza in care credem foarte mult, si anume educatia copiilor.





Dan TUDOSE
Manager e-acumulatori.ro

e-acumulatori.ro, unul dintre primele magazine online de produse electrice, este un business de familie, inceput în 2002. Astazi, din portofoliul magazinului online fac parte 30.000 de produse. Dan Tudose, actionar și manager, si-a conectat pasiunea pentru energie regenerabila cu experienta anterioară in vanzari, pentru a dezvolta solutii multiple pentru orice problema in domeniul energiei.

Cosmin DARABAN

Cosmin este CEO si co-fondator al platformei eCommerce Gomag. Cu o experienta de peste 19 ani in online, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.
Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, agentia SilkWeb din 2005, Academia de eCommerce, Gomag Virtual Summit si cartea eCommerce no Bull$#!t, lansata in 2019.
De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a peste 1500 de firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 1000 de magazine online, din toate industriile. 

Peste 30.000 de oameni ne adora webinariile si evenimentele live. Acum ai si tu ocazia sa ne intalnesti!

Acum ai si tu ocazia sa ne intalnesti!

Locurile disponibile sunt limitate la 200 de participanti si, din experienta evenimentelor trecute, acestea se ocupa mai repede decat iti vine sa crezi.

Inscrierile sunt deschise pana marti, 11 februarie sau pana se ocupa toate locurile. Asigura-ti locul acum!


Gomag MeetUp Bucuresti e mai mult decat o alta conferinta.


Pe 12 februarie iti punem pe tava informatii in valoare de mii de euro si cativa zeci de ani de experienta activa in piata - oameni de afaceri de succes din Romania, de la care vei descoperi retete de business exceptionale, pe care sa le aplici mai departe pentru magazinul tau online.

Haide sa gasim impreuna cea mai buna strategie de crestere pentru afacerea ta.

Oameni la fel ca tine aplica profitabil aceste strategii!

Daca esti din Bucuresti sau din imprejurimi si vrei sa inveti cum sa iti cresti vanzarile online,
inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti si hai sa ne intalnim pe 12 februarie!

Din cuprins:


  • Povesti de succes in antreprenoriat si eCommerce
  • Marketing afiliat - pana la 130% mai multe vanzari online
  • Tactici de crestere a unui business online
  • Cum sa vinzi online cu profit si sa faci ceea ce iti place
  • SEO in 2020 - de la trafic, la conversii
  • Cum sa ai clienti fericiti pentru o afacere puternica
  • Mindset-ul de business: cum inveti sa conduci o afacere
  • Despre achizitia de clienti si fidelizarea consumatorilor
  • Ce aduce nou 2020 - cum sa iti transformi vanzarile
  • Planuri de viitor: incotro ne indreptam

Bonus: ti-am pregatit un super pachet de resurse suplimentare pe care sa il iei acasa si sa il folosesti zi de zi pentru a-ti modela singur propriul viitor la care visezi in eCommerce.

Inscrie-te la Gomag Meetup Bucuresti cat mai repede, locurile sunt limitate!


Numarul maxim de locuri a fost atins.
Ne vedem data viitoare!

Suna bine, nu-i asa? Inscrie-te la evenimentul nostru si hai sa iti aratam cum sa vinzi mai mult online - sa iti cresti business-ul intr-un an, cat altii in 5!

Pentru cine este Gomag MeetUp Bucuresti?

Antreprenori incepatori, cei care isi doresc din prima o firma castigatoare

E dificil sa incepi ceva de unul singur, daramite o afacere. Tocmai de aceea am gandit conceptul Gomag MeetUp ca o sesiune intensiva pentru promovarea si cresterea business-ului tau. In editia de la Bucuresti ai oportunitatea de a discuta direct cu oameni la fel ca tine dar care au reusit sa isi duca afacerile in top - si sa inveti de la ei ce functioneaza in mod real.

Antreprenori experimentati, cei care au deja un business online

Daca faci parte din aceasta categorie de antreprenori, cu siguranta ai incercat deja o multime de strategii. Poate, unele cu prea putine rezultate. Pentru tine am pregatit studii de caz, exemple practice dar si sugestii de instrumente utile, pe care le-am folosit toti personal pentru afacerile noastre. Nu indulcim nimic, vorbim business pe bune.


De asemenea, asteptam cu interes participarea colegilor nostri marketeri, dar si a altor persoane interesate sa invete eCommerce si marketing online.

Ce ai de castigat?

Inveti in mod practic, cu exemple si tactici aplicabile, cum sa iti cresti afacerea si sa iti modelezi propriul succes in antreprenoriat - chiar daca esti la inceput sau ai minimum de experienta.

Ai sansa sa castigi premii constand in carti, acces la diferite materiale educative, prezentari etc. De asemenea, aici poti descoperi raspunsuri profesioniste la intrebarile care te preocupa de multa vreme.

Castigi 5 ore de informatie la foc continuu, sugestii personalizate pe nevoile business-ului tau, exemple practice si studii de caz precum si sfaturi de la oameni super smart, care chiar stiu cu ce se mananca online-ul

Ce ai de pierdut?

In cazul in care unele dintre informatiile noastre iti sunt deja cunoscute, pierzi 5 ore din timpul tau. Insa daca stai sa te gandesti mai bine, sunt 5 ore in care iti poti schimba perspectiva, inspirandu-te din povesti reale de business care au trecut prin ce treci si tu.

Vezi ce spun cei care au participat la evenimentele Gomag

“Guys, felicitari pentru prestatie si organizare, mi-a placut, mai ales ca acum pe piata, chiar si contra-cost, gasesti chestii ieftine, din care n-ai mare lucru de invatat. Nu cred ca s-a plictisit nimeni 3 ore, pentru cine a avut urechi a fost ceva informatie interesanta. Iar daca o sa inteleg ce fac botii aia ma bate gandul sa si vin pe GoMag!”

Mihai Vasile, Blogger

​“A fost super, aștept cu nerăbdare următorul eveniment, am mers acolo din Bihor, dar nu regret deloc drumul lung, oboseala, etc. Mi-am propus să devin clientul vostru cât de curând, sunteți o echipă frumoasă și faceți o muncă extraordinară, felicitări!!!”

Galea Aurora Denisa, Teamstal

​“Din pacate -4 ore au fost prea putine pentru a stoarce speakerii de informatii. Probabil trebuia sa ne intindem pana la ora 12 noaptea ca sa spuna fiecare tot ce avea :) In ritmul asta evenimentele Gomag se vor intinde pe cateva zile :) Felicitari!”

Mihai Sorin Iftene, Echipam.ro


Am vorbit la cele mai importante evenimente de ecommerce, marketing si business din tara


Hai la Gomag Meetup Bucuresti!

Participa si tu gratuit. Inscrie-te la Gomag Meetup Bucuresti cat mai repede, locurile sunt limitate!


Numarul maxim de locuri a fost atins.
Ne vedem data viitoare!


Gomag 2020