Vrei o cariera stabila, pe termen lung? 

Descopera anunturi de angajare pentru job-uri  

eCommerce, programare si marketing


  • Anunturi de angajare pentru locuri de munca in Baia Mare sau remote
  • Munca la birou, pentru oamenii creativi si descurcareti
  • Beneficii si training incluse pentru fiecare loc de munca disponibil
  • Fa cunostinta cu viitorii tai colegi: Echipa GOMAG!

Cauti un loc de munca remote sau in Baia Mare?

Aplica la Gomag! Job-uri disponibile ca developer PHP, Front-End Developer, Business Developer, 

Account Manager, Social Media Specialist, Copywriter, Marketing Specialist, PPC Specialist si altele! Vezi anunturile disponibile!

Construieste-ti o cariera la Gomag! Anunturi de angajare active:

Hai sa ramanem intr-o continua legatura!

Pentru asta te invit in comunitatea Gomag:

Acord GDPR

Aplicand pentru oricare dintre aceste pozitii, va exprimati consimtamantul ca noi, SILKWEB S.A. (sau SILKWEB), cu sediul social in Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures, J24/1758/2005, C.U.I. RO18067119, sa va prelucram datele personale existente in cuprinsul CV-ului (cum ar fi datele de identificare si de contact, date privind educatia, calificarile si experienta profesionala, fotografia si orice alte date personale pe care CV-ul d-voastra le contine ).

Vom prelucra datele dumneavoastra in scop de recrutare pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului dumneavoastra, si de asemenea in baza intentiei dumneavoastra de a intra intr-o posibila relatie contractuala cu noi, in conformitate cu principiile si obligatiile instituite de G.D.P.R./R.G.P.D. si cu respectarea drepturilor dumneavoastra, doar pentru durata necesara pentru atingerea scopului indicat mai sus, care nu va fi mai mare de 1 an.

Potrivit G.D.P.R., aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, printr-o simpla cerere adresata noua la coordonatele de contact de mai jos:

- prin servicii postale la adresa: Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures;
- prin email la adresa: [email protected]

Pentru mai multe informatii cu privire la datele personale si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, va rugam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor personale, disponibila aici: https://www.gomag.ro/politica-de-confidentialitate sau sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor din cadrul societatii noastre, [email protected].