Dupa cum bine stii, SilkWeb sustine in fiecare an cel mai important eveniment de eCommerce din Romania, GPeC, un eveniment gigant care se intinde pe parcursul a 8 luni si consista dintr-o multime de evenimente de amploare: conferinte, workshop-uri, expo, cursuri specializate, Team Building, Competitia Magazinelor Online si Gala Premiilor eCommerce.

Articolul de astazi vine ca o invitatie deschisa la primele evenimente de neratat pentru orice antreprenor si proprietar de afacere online: Competitia Magazinelor Online si GPeC Summit, care va avea loc in 25-26-27 mai 2016, la Bucuresti.

Mai intai, iti voi prezenta avantajele inscrierii la Competitia Magazinelor online, eveniment pentru care am realizat si un infografic special la SilkWeb (vezi mai jos).

Aceasta competitie este destinata oricarui magazin online caruia ii pasa de cum arata si cum functioneaza site-ul eCommerce. Practic, fara site, nici magazinul tau online nu ar exista si nu ti-ar aduce profit. Este vital sa te asiguri ca parametrii de functionare, accesare, specificatiile de conformitate etc. sunt respectati iar utilizatorul traieste o experienta placuta in site si este motivat sa cumpere.

Care sunt avantajele participarii in Competitia Magazinelor Online?

  1. Magazinul tau online este analizat de echipa GPeC tinand cont de 24 de standarde pentru a fi sigur ca respecti legile in vigoare si bunele practici din industrie.
  2. Daca indeplinesti cele 24 de standarde, primesti gratuit pentru 12 luni Marca de Incredere Trusted.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si APC Romania, din care fac parte aproximativ 200 de magazine online romanesti.
  3. Esti acceptat in competitia GPeC si ai posibilitatea sa implementezi gratuit pentru 12 luni, sistemul de feedback Opinii de Incredere by Trusted.ro. Acesta te ajuta sa afli concret ce isi doresc oamenii in site-ul tau dar si sa le castigi increderea.
  4. Intri in etapa de jurizare, in care peste 20 de specialisti eCommerce din Romania iti analizeaza site-ul tinand cont de peste 120 de criterii de jurizare legate de Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice si Calitatea Serviciilor. Ma bucur sa te anunt ca voi face parte si anul acesta din juriul GPeC 🙂
  5. In urma primei etape de evaluare, fiecare magazin online inscris primeste rapoarte de evaluare continand note pentru fiecare dintre cele peste 120 de criterii, si scurte comentarii din partea juratilor. Concret, ai parte de un audit complet al site-ului tau la un pret cu muuult redus.
  6. Dupa analizarea raportului de evaluare, fiecare magazin online are ocazia sa discute cu juratii, pentru a afla recomandarile acestora. Intalnirile sunt fie fata in fata, fie pe email, fie pe Skype. Cu alte cuvinte, ai parte de consultanta specializata si sfaturi eficiente pentru imbunatatirea magazinului tau online.
  7. Apoi, timp de 2 luni ai ocazia sa iti imbunatatesti site-ul in timp real, in conformitate cu recomandarile juratilor.
  8. La finalul celor 2 luni de implementari si modificari, magazinele sunt reevaluate, urmarindu-se evolutia in timp si respectarea recomandarilor juriului.
  9. Magazinele online primesc un al doilea raport de evaluare, pe care au din nou ocazia sa il discute cu juratii.
  10. Pentru a stabili punctajul final, se face media notelor obtinute in cadrul celor doua etape de evaluare, stabilindu-se astfel care sunt magazinele online castigatoare.
  11. Indiferent daca magazinul tau online castiga sau nu, vei primi rapoarte de evaluare complete si vei afla care sunt masurile pe care trebuie sa le iei pentru ca site-ul tau sa vanda mai mult si mai des.

Dupa cum observi, ai de castigat o multime de beneficii, dar acestea nu se opresc aici. Calculand la rece, asemenea servicii costa si costa mult. Insa GPeC 2016 iti ofera toate aceste servicii si avantaje, plus altele, la numai 260 de euro +TVA, daca alegi pachetul STANDARD.

Inscrie-te cat mai repede, deoarece ai mai putin de o luna pana la expirarea termenului limita, pe 31 mai 2016.

Si inca nu am terminat. Echipa GPeC ti-a mai pregatit o surpriza: daca te inscrii in Competitia Magazinelor Online pana in 20 mai 2016 inclusiv, poti profita de oferta Early Bird, cu reduceri semnificative de pret – 310 euro + TVA pentru pachetul PREMIUM si 510 euro + TVA pentu pachetul PLATINUM.  

Vezi infograficul cu Avantajele Participarii in competitia GPeC 2016

avantajele participarii in competitia gpec

De asemenea, te invit sa ne vedem la GPeC Summit & eCommerce Expo, in perioada 25-26-27 mai, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. Este un eveniment de neratat, cu 8 speakeri internationali, o multime de specialisti romani si peste 700 de participanti la eveniment.

Cei 8 super speakeri sunt:

La GPeC Summit & eCommerce Expo ai parte de o zi de conferinta, cu o multime de prezentari si panel-uri de dezbatere si 2 zile de workshop-uri – un total de 27 de ore de continut obligatoriu pentru orice antreprenor din eCommerce.

Termenul de inscriere la GPeC Summit mai 2016 este 22 mai, ora 23:59 dar pana in 15 mai, poti profita de oferta Early Bird, de numai 147 de euro + TVA pentru cele 3 zile de eveniment.

Ce mai astepti? Inscrie-ti site-ul eCommerce in Competitia Magazinelor Online si hai la GPeC Summit 25-26-17 mai 2016! Vino sa te intalnesti cu elita comertului electronic la nivel national si international, in cadrul celui mai important eveniment eCommerce din Romania – GPeC 2016!

Cosmin Daraban