Probabil ai vazut ieri anuntul peste tot pe paginile noastre sau poate chiar ai primit un mesaj personal pe Instagram – am avut primul Gomag Meetup cu clientii si partenerii nostri in Bucuresti, la Hanul Berarilor.

Adevarul e ca… nu a fost ceva premeditat 🙂 . Ma gandeam de mult timp la ideea unor intalniri cu clientii si partenerii Gomag, dar si alte persoane interesate de domeniul acesta care ne leaga, eCommerce, in diferite locatii din tara. Insa nu am dus niciodata ideea pana la capat.

Ieri a fost prima ocazie sa fac un test, sa vedem daca oamenii ar fi interesati de astfel de intalniri. Ei bine, reactia voastra si experienta de aseara a fost una excelenta – m-a surprins si pe mine! (plus ca la un moment dat am inceput sa ma ingrijorez ca n-am rezervat o masa mai mare).

ecommerce cu Gomag

Daca nu ai reusit ieri sa ajungi la #gomagmeetup dar esti curios ce s-a intamplat (sau chiar ti-ar placea sa organizam o intalnire in orasul tau) m-am gandit sa iti povestesc totul in detaliu; pentru ca ne-am distrat atat de bine incat nici nu mi-a mai stat gandul la filmat, live-uri sau alte cele.

Posibil ca te intrebi care a fost scopul, pana la urma. Eu cred ca intr-o relatie de business conteaza extrem de mult increderea si comunicarea. Da, oricat de cliseic ar suna.

Gomag Meetup de ieri a fost un exercitiu prin care sa ne cunoastem mai bine, sa ne cunoastem personal (cu unii dintre voi cu care nu am apucat sa ma vad pana acum fata in fata) si sa vedem ce asteptari avem unii de la altii pentru a ne intelege mai bine.

Faptul ca ne-am intalnit personal conteaza mult pentru incredere si pentru ca relatia noastra sa fie mult mai deschisa. Toti am vorbit liber, am fost asa cum suntem in mod normal, in viata de zi cu zi, fara sa ne mai ascundem dupa un monitor sau un telefon.

Gomag Meetup Bucuresti

Da, e adevarat ca am discutat si despre platforma Gomag (80% dintre participanti au fost clientii nostri si pentru asta va multumesc) dar si despre proiectele fiecaruia dintre noi.

Provocari de business, intrebari, planuri de viitor, feedback pentru idei si rezolvari – au zburat de la unul la altul peste paharele pline si mancarea buna de la Hanul Berarilor. Chiar a fost o seara pentru eCommerce, ce s-a prelungit pana dupa ora 12 noaptea.

Dupa cum spuneam si mai sus, mai mult de jumatate dintre participanti au fost clientii Gomag, partenerii nostri. Si crede-ma pe cuvant, chiar sunt mandru de chestia asta.

Intalnire Gomag

Ma bucur ca au avut ocazia sa se cunoasca personal, sa schimbe pareri, sfaturi si povesti despre magazinele online pentru care lucreaza zi de zi. Cred ca discutiile de acest gen, vorbind din experienta, griji si probleme, ajuta de 10 ori mai mult decat o prezentare, un articol sau alte tipuri de evenimente.

De ce? Pentru ca aseara am fost 1 la 1. Fiecare si-a adus bagajul de intrebari, opinii si experienta si a facut schimb cu ceilalti de la masa, personal si direct. Si asta fara sa mai pun la socoteala atmosfera.

Cu siguranta e un experiment pe care il vom repeta, nu doar la Bucuresti ci si in alte orase din tara. Iar data viitoare vor fi si colegii mei acolo, gata sa iti raspunda la intrebari si sa iti spuna cum arata munca din spatele platformei Gomag.

Pregatim deja multe surprize, atat pentru clientii nostri cat si pentru viitorii clienti Gomag asadar stai pe-aproape.

Inscrie-te in grupul eCommerce cu Gomag daca nu ai facut-o deja si participa la discutii. Iar daca ai intrebari nu ezista sa le postezi, sigur va fi cineva potrivit sa iti ofere raspunsurile de care ai nevoie.

Cosmin Daraban