Mai e foarte putin timp pana la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024, iar peste jumatate dintre locuri s-au ocupat deja.

Ai reusit sa te inscrii la evenimentul nostru?

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest este primul eveniment fizic de amploare si cel mai mare pe care il organizam in acest an, pe 21 martie, la Bucuresti, Nord Events Center by Globalworth.

Punem la bataie 400 de locuri pentru conferinta si zona de festival, iar daca e sa ne inspiram din editia trecuta, te asteapta o zi intreaga de continut epic si oportunitati de networking de neratat.

Iata cele mai importante 24 de motive pentru care sa iti rezervi si tu bilete la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024!

 

Cuprins 24 de motive pentru care sa vii la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024

  1. Descoperi perspective reale, gata de aplicat imediat
  2. Obtii inspiratie pentru a creste pe plan personal si profesional
  3. Faci networking pe saturate
  4. Interacționezi cu participanti diversi
  5. Participi la sesiuni croite pentru orice interes
  6. Formezi noi colaborari si parteneriate
  7. Te intalnesti cu experti de top din Romania
  8. Le poti pune intrebari direct, cand deschid sesiunile Q&A
  9. Explorezi noi instrumente pentru eCommerce
  10. Primesti beneficii exclusive la inregistrare
  11. Ai oportunitati de promovare a companiei tale
  12. Ai subiecte pentru continut nou pe paginile tale social media
  13. Ai parte de bonusuri surpriza la eveniment
  14. Daca esti din Bucuresti, locatia e accesibila pentru tine
  15. Daca nu esti din Bucuresti, ai o scuza sa il vizitezi 🙂
  16. E o oportunitate pentru echipa ta sa invete lucruri noi
  17. Ai acces gratuit la inregistrarea conferintei, dupa eveniment
  18. E o investitie care da randament imediat
  19. Ai oportunitati sa iti promovezi brandul personal
  20. Energia colectiva iti ofera motivatie garantat
  21. Ai ocazia sa te intalnesti fata in fata cu o parte din echipa Gomag
  22. Ai parte de experiente ascunse, pe care nu le afli decat pe loc
  23. Primesti feedback imediat pentru ideile si proiectele tale
  24. Te poti reconecta cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult

1. Descoperi perspective reale, gata de aplicat imediat

Unul dintre cele mai importante beneficii pentru participanti este accesul la continut relavant pe industrie, dovedit ca functioneaza. 

Aici nu povestim teorii si idei abstracte; primesti tactici care au fost incercate, trenduri si instrumente validate, precum si perspective cu ani buni de experienta in spate.

Inveti de cei care au mers pe calea pe care ai pornit si tu, au facut greseli, au trecut prin esecuri, si au iesit invingatori.

2. Obtii inspiratie pentru a creste pe plan personal si profesional

Cand asculti povesti de succes, entuziasmul tau creste. Speakerii cheie la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest nu sunt acolo doar pentru a vorbi, ci si pentru a te inspira. 

specialisti-gomag-summit

Experienta lor cu provocarile care iti pun acum bariere in cale – sau urmeaza sa o faca, si inca nu le constientizezi – iti ofera informatiile si instrumentele necesare pentru ca tu sa atingi obiectivele pe care ti le-ai propus, atat pe plan personal, cat si profesional.

3. Faci networking pe saturate

Imagineaza-ti ca esti in acelasi spatiu cu alte 400 de persoane care au aceleasi idei, aspiratii si valori. Potentialul de networking la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest este de neegalat, pentru ca se concentreaza in jurul viziunii pe care o are comunitatea eCommerce cu Gomag.

Unitara. Profitabila. Puternica.

Indiferent de nisa in care vinzi, la summit vei gasi oameni de la care sa afli lucruri si solutii noi, cu care sa construiesti parteneriate sau vei gasi chiar mentori.

Daca obiectivul tau este sa iti extinzi reteaua de contacte, evenimentul nostru e locul perfect in care sa te afli pe 21 martie 2024!

4. Interacționezi cu participanti diversi

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest va gazdui diversi profesionisti din sfera comertului online romanesc, de la specialisti de marketing, livratori, procesatori de plati, fondatori cu experienta, si pana la antreprenori in devenire. 

cine-vine-la-gomag-summit

Aceasta diversitate e motivul pentru care poti sa faci networking si sa obtii tot ceea ce ti-ai notat in planul tau de actiune la eveniment.

5. Participi la sesiuni croite pentru orice interes

Construim agenda evenimentului cu sesiuni diferite, astfel incat sa se potriveasca obiectivelor si intereselor tale. 

De la AI in business, pana la strategii pe Google & TikTok, leadership & dezvoltarea echipei, eCommerce si cele mai noi tendinte in marketing-ul digital, pregatim ceva bun pentru toata lumea.

6. Formezi noi colaborari si parteneriate

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest nu e doar o oportunitate de invatare, ci si una de crestere prin colaborare.

Implica-te in conversatii cu reprezentantii firmelor prezente in zona de festival (si nu numai) si stabileste noi relatii care ar putea fi cheia pentru cresterea si scalarea propriului tau proiect.

7. Te intalnesti cu experti de top din Romania

Aceasta este sansa ta sa te intalnesti fata in fata cu experti de renume din Romania, cu impact in cresterea pietei de eCommerce.

Printre speakerii ce vor urca pe scena Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024 se numara:

  • Oana Dumitrescu, Industry Head Google 
  • Mircea Capatina, Co-Founder SmartBill
  • Raluca Radu, Founder MTH.Digital
  • Calin Iepure, CEO BIZZ.club Romania
  • Andreea Rusz, Team Leader Gomag
  • Mihai Vinatoru, Co-Founder & CEO – DWF
  • Rares Banescu, CEO & Founder theMarketer
  • Iulia Dumitrescu, Account Manager TikTok Romania
  • Valeria Galea, Co-Founder Photosetup
  • Alex Cernatescu, CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy at Stefanini Infinit – US & EMEA
  • Elena Gheorghe, Country Manager PayU GPO Romania
  • Ciprian Cazacu, CEO & Co-Founder easySales
  • Tudor Ciumara, Managing Partner Empria
  • Ovidiu Toader, Business Coach
  • Cristian Buzduro, Founder Bombfit
  • Stefan Popa, CEO & Founder Helpship
  • Adrian Dragomir, Founder – StartAi.ro

speakeri-summit-gomag

Ii vei putea asculta in sesiuni individuale si key panels, din care iti poti lua o doza grozava de inspiratie si motivatie.

8. Le poti pune intrebari direct, cand deschid sesiunile Q&A

Mai mult, fiecare sesiune pe scena summit-ului include un timp alocat pentru Q&A. Asta inseamna pentru tine ca ai oportunitatea de a pune intrebari specifice pentru ceea ce vrei sa afli, astfel incat sa iti cresti business-ul.

de-ce-sa-participi

E total altceva cand te afli acolo, comparativ cu situatia in care te-ai uita la un video, chiar si live. Asadar, nu strica sa iti pregatesti o scurta lista cu intrebari incepand de acum.

Cu siguranta iti vor veni noi intrebari si idei pe masura ce asculti fiecare sesiune, insa lista pregatita de dinainte te ajuta sa ai siguranta ca nu uiti ce e mai important pentru tine.

9. Explorezi noi instrumente pentru eCommerce

Atat pe scena evenimentului cat si in zona de festival vei face cunostinta cu noi instrumente si solutii pentru eCommerce. Ori, chiar daca ai mai auzit pana acum de ele, ai ocazia sa discuti fata in fata cu reprezentantii acestor solutii si sa le pui intrebarile care te macina.

parteneriate-gomag-summit

Printre expozantii si sponsorii prezenti la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest te vei intalni cu:

  • theMarketer – sponsorul principal al evenimentului nostru – platforma de e-mail marketing si programe de loialitate, conceputa pentru a sustine cresterea afacerilor si dezvoltarea relatiilor autentice si de lunga durata cu clientii.
  • Fulfill.ro – divizia specializata in logistica de e-commerce a Mediapost Hit Mail, ce ofera servicii standard si personalizate magazinelor online si are o capacitate de gestionare de 6000 de comenzi pe zi.
  • GS1 Romania – furnizor de coduri de bare/ EAN/GTIN cu licenta GS1®. E singura entitate licentiata de catre GS1 Global pentru teritoriul tarii noastre, codifica produsele si gestioneaza informatiile asociate acestora pentru companiile din Romania.
  • Limitless Agency – agentie de marketing online care sustine vanzarile prin toate canalele de marketing online (SEO, PPC, strategie, implementare si marketing automatizat etc.) si ajuta business-urile sa-si indeplineasca obiectivele.
  • DoAds – singura agentie de digital performance marketing din Romania fondata si administrata de fosti angajati Facebook. Se specializeaza in publicitate online PPC, concentrandu-se pe strategii personalizate.
  • Helpshipunul dintre principalii furnizori romani de solutii de eCommerce fulfillment si de livrare transfrontaliera, ce ofera comerciantilor online locali si internationali peste 600 de metode de livrare, inclusiv optiunea de ramburs la livrare  pentru 17 tari europene.
  • C Solution – PlatiOnline + PostaPanduri Pachetomate – companie romaneasca activa pe piata solutiilor integrate pentru eCommerce inca din 2001, dezvoltator al platformelor, Plati.Online, LivrariOnline.ro si PostaPanduri Pachetomate Click&Collect.
  • Woot.ro – platforma online de curierat, proiectata sa revolutioneze modul in care afacerea ta gestioneaza expedierile. Te ajuta sa reduci costurile de livrare cu 30-50%, maximizand astfel profiturile tale si sa alegi dintr-o gama extinsa de furnizori de curierat, toti la indemana ta intr-un singur loc.
  • 𝐭𝐛𝐢 bank – banca de tip challenger din Europa de Sud-Est si lider regional in domeniul solutiilor de plata alternative, care a construit un ecosistem prin imbinarea instrumentelor de finantare cu shopping-ul pentru a raspunde nevoilor clientilor.
  • Selectsoft – companie de software ce crede in puterea antreprenorilor de a folosi tehnologia pentru a crea afaceri de succes prin performanta, monitorizare si control total al afacerii. Este o companie 100% romaneasca, fondata acum 15 ani la Baia Mare.
  • FAVI – este liderul european al motoarelor de cautare in segmentul de mobila si decoratiuni, cu operatiuni in multiple tari. Fondata in 2016 in Republica Ceha, FAVI este cel mai simplu si usor mod de a viza persoanele care cauta produse specifice pentru casa lor.
  • DPDare cele mai bune solutii de livrare internationala, cu acces la o retea de peste 100.000 de puncte de preluare in 23 de tari europene si deruleaza un program amplu de sprijinire a magazinelor online romanesti care vor sa se extinda regional.
  • Ecoletnu este doar o platforma de servicii de curierat, ci este partenerul tau de incredere in lumea transporturilor. Cu Ecolet poti trimite cu usurinta colete catre orice locatie din Romania si din UE folosind platforma noastra online.
  • Update AdvertisingMisiunea Update Advertising este de a raspunde cat mai complet si rapid nevoilor de promovare ale companiilor/brandurilor, iar acest lucru il asigura prin paleta larga de produse si servicii, sub forma intrumentelor de comunicare si promovare haptica.
  • NETOPIA Payments – a luat nastere in anul 2003, din dorinta de a integra tehnologia in domeniul platilor online si offline, pentru a construi un sistem de plata capabil sa raspunda nevoilor afacerilor aflate in plina ascensiune.
  • NewsMAN – una dintre cele mai cunoscute solutii romanesti de trimitere newsletter si smart email marketing automation. De la simpla trimitere de newsletter la automatizarea personalizata a experientei de comunicare, NewsMAN te ajuta in indeplinirea obiectivelor de marketing.

10. Primesti beneficii exclusive la inregistrare

Asta credem noi: cel mai potrivit moment in care sa treci la actiune e acum. 

Asadar, in asteptarea summit-ului ti-am pregatit o doza gigant de informatii utile, sub forma unui bonus la inregistrare.

Practic, odata ce iti rezervi biletul la eveniment, iti oferim acces la materiale digitale educative in valoare totala de 6.363a de lei – pentrut tine, gratuit!

Super pont!

Pentru ca ai citit articolul pana aici, iti oferim un cod de reducere ascuns, care iti deschide accesul la pretul Early Bird (chiar daca perioada early s-a incheiat).

Foloseste codul GOblog268 in formularul de rezervare a biletului si ai 30% discount din pretul intreg.

Codul este valabil pana vineri, 15 martie, ora 23:59, in limita locurilor disponibile!

bonusuri-participare-gomag-summit

Foloseste materialele bonus pentru a-ti forma si consolida baza, de la 0 la un business de milioane. Iata ce materiale bonus castigi la inregistrarea biletului:

  • Curs online SalesMachine: Creste vanzarile si traficul de 3x, fara greseli – aproape 4 ore video + checklist-uri & formule [valoare: 2.665 lei]
  • Programul de 20 de Minute/Zi pentru 365 de zile de vanzari – checklist 52 pagini + 3 cursuri video [valoare: 127 lei]
  • Curs SEO: 100% Mai Mult Trafic Si Vanzari Din Google – 9 ore video + 16 checklist-uri [valoare: 1.223 lei]
  • Curs Content Marketing: Vinde de 10x mai simplu – 6 ore video + 7 checklist-uri [valoare: 1.716 lei]
  • Curs online de marketing – fa-ti propriul sales funnel – 3 ore video [valoare: 485 lei]
  • Ghid Provocarea de 30 de zile StartUp – 98 pagini + ghidaje [valoare 147 lei]

Vrei acces la toate acestea, gratuit? Rezerva acum biletul la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest!

11. Ai oportunitati de promovare a companiei tale

Fie ca participi din postura de antreprenor sau angajat, evenimentul nostru iti ofera o oportunitate pretioasa sa iti faci compania cunoscuta. 

Recomandarea mea este sa iti pregatesti dinainte un set de carti de vizita pe care sa le ai la indemana in timpul evenimentului. Poti face schimb de carti de vizita, atat cu expozantii din zona de festival, cat si cu alti participanti cu care interactionezi in sala si in timpul pauzelor.

Badge-ul pe care il vei primi la receptie contine, de asemenea, numele companiei tale, astfel incat ceilalti participanti sa stie ce business reprezinti. 

Iar cand pui intrebari speakerilor la conferinta, nu te impiedica nimeni sa specifici cine esti si de la ce companie 🙂 .

12. Ai subiecte pentru continut nou pe paginile tale social media

Continuand ideea de la punctul anterior, un alt beneficiu cand participi la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest este ca ai ocazia sa faci poze, video-uri si texte pe care sa le postezi pe paginile tale social media de business.

continut-gomag-summit

De exemplu, poti crea postari pe Facebook si Instagram cu instantanee de la eveniment, din zona de festival sau cu reprezentantii echipei tale (postari de tip sneak peek in spatele scenei). 

Apoi, poti crea video-uri scurte pe care sa le postezi pe TikTok si Instagram, cu lucrurile interesante pe care le-ai gasit la evenimentul nostru: o anumita idee de la speakeri, un anumit moment de interactiune, standurile expozantilor, zona instagramabila, unboxing goodie bag etc.

Nu in ultimul rand, poti crea un articol pentru blogul companiei tale cu lucrurile pe care le-ai aflat la summit si planurile de crestere ale afacerii in viitor.

13. Ai parte de bonusuri surpriza la eveniment

O buna parte dintre expozantii prezenti in zona eCommerce Fest iti pregatesc experiente surpriza, de care te poti bucura doar daca participi si tu la summit.

Pe langa informatiile si raspunsurile pe care le obtii de la ei, ai ocazia sa pleci acasa si cu alte premii secrete.

Citeste si: 10 Motive pentru care sa vii si tu la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest

14. Daca esti din Bucuresti, locatia e accesibila pentru tine

Gomag SUMMIT are loc la Nord Events Center by Globalworth, sala SUMMIT, Strada George Constantinescu, numarul 4B, Bucuresti.

Locatia e chiar langa gura de metrou Pipera, la nici 100 de metri de ea, iar daca vrei sa vii cu masina, o poti lasa in parcarea Interparking (langa restaurant Si Lounge, ca reper pe Google Maps).

15. Daca nu esti din Bucuresti, ai o scuza sa il vizitezi 🙂

Anul trecut ne-am bucurat sa regasim printre participanti oameni veniti din toate colturile tarii: de la Cluj, Deva, Constanta, Timisoara, Bacau, Iasi, Sibiu si multe altele. Dat fiind faptul ca au venit de departe, ei au fost printre cei mai entuziasti sa incerce toate experientele la summit.

Asadar, locatia evenimentului nu ar trebui sa te descurajeze, dimpotriva!

Pe langa networking si continut fantastic pentru afacerea ta, profita de ocazie sa vizitezi locatii interesante din Bucuresti, de la muzee, Centrul vechi si Carturesti Carusel, pana la restaurante si locuri ascunse pe care le urmaresti pe TikTok.

16. E o oportunitate pentru echipa ta sa invete lucruri noi

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest este o adevarata zi de training daca vii impreuna cu colegii tai. 

Ofera-le posibilitatea de a invata lucruri noi, de a-si aprofunda cunostintele si de a-si testa abilitatile.

17. Ai acces gratuit la inregistrarea conferintei, dupa eveniment

Dupa Gomag SUMMIT, e momentul perfect sa incepi sa pui in practica informatiile primite in cadrul sesiunilor si a panel-urilor. 

Tinem cont ca e posibil sa nu apuci sa-ti notezi totul pe loc, pentru ca e vorba de cateva ore bune de continut, pe diverse subiecte.

Asadar, iti oferim acces gratuit – pe viata – la inregistrarile video din cadrul conferintei. 

Imediat ce le procesam, iti vom trimite un email cu link-ul prin intermediul caruia poti sa vezi inregistrarile, in contul tau din Academia de eCommerce Gomag.

18. E o investitie care da randament imediat

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest e locul de intalnire a unora dintre cei mai eficienti specialisti din Romania, care vin pregatiti sa iti impartaseasca cele mai noi informatii si strategii prin care poti sa vinzi mai mult.

Daca nu esti prezent cu noi, exista o sansa reala sa ramai in urma sau sa pierzi exact oportunitatea pe care ti-o doreai pentru afacerea ta!

19. Ai oportunitati sa iti promovezi brandul personal

Poate esti influencer, freelancer sau te afli in cautarea unui loc de munca mai bun. La Gomag SUMMIT ai sansa sa iti promovezi brandul personal, astfel incat sa gasesti noi clienti, noi colaborari sau un angajator bun.

beneficii-gomag-summit

Si in acest caz, evenimentul te ajuta prin furnizarea de continut extraordinar pentru profilele tale publice sau locul in care esti tu creator, fie ca e vorba de un canale de YouTube, de TikTok, de Instagram, o comunitate pe Facebook sau un blog.

20. Energia colectiva iti ofera motivatie garantat

Exista ceva special in atmosfera unui eveniment ce reuneste peste 400 de oameni interesati de aceleasi lucruri ca tine. 

Nivelul de concentrare e maxim, discutiile se prelungesc, iar ideile infloresc intr-un mediu extrem de propice pentru a te dezvolta pe toate planurile.

Partciparea ta la Gomag SUMMIT are toate sansele sa iti ofere imboldul de energie necesar pentru a-ti planifica un 2024 legendar, dar si de a actiona eficient, pentru ca afacerea ta sa evolueze profitabil.

21. Ai ocazia sa te intalnesti fata in fata cu o parte din echipa Gomag

Pentru ca numarul de participanti creste de la an la an, la fel se intampla si cu numarul colegilor din echipa noastra. La Gomag SUMMIT 2024 vor fi prezenti si mai multi oameni din echipa, atat in zona de conferinta, cat si in cea de festival.

stand-gomag-summit-echipa

Pregatim un stand dedicat unde sa stai la povesti cu colegii nostri, sa ne pui intrebari si sa te bucuri de experientele pe care ti le oferim.

Vrei sa vezi cine se afla in spatele platformei Gomag? Haide si tu la summit si vino la stand, sa ne intalnim fata in fata.

22. Ai parte de experiente ascunse, pe care nu le afli decat pe loc

Asa cum spuneam si mai sus, la Gomag SUMMIT ti se pregatesc bonusuri surpriza si experiente ascunse pe care nu le poti accesa daca nu participi live, chiar daca ti-ai propus sa iei ulterior inregistrarile.

Ca un sneak peek, in goodie bag noi iti pregatim un sistem original prin Harta celor 5 piese pentru vanzari repetate, in forma unei reviste pe care o poti completa pas cu pas. Iar acesta e doar un singur bonus, pentru ca te asteapta multe alte lucruri faine la summit 🙂 .

23. Primesti feedback imediat pentru ideile si proiectele tale

Cei mai in masura oameni sa iti spuna daca ideile si strategiile tale vor functiona sunt cei care au trecut deja prin provocarile cu care te confrunti. La eveniment se iveste exact prilejul pe care ti-l doreai pentru a-ti valida ideile si pentru a primi feedback despre proiectul tau.

Daca ai dubii in ceea ce priveste magazinul, ni-l poti arata la stand si poti primi sfaturi personalizate. Daca esti nesigur(a) in privinta strategiei de marketing, partenerii nostri din zona expo sunt acolo sa iti ofere perspective noi si solutii personalizate sau de-a gata.

La fel poti interactiona si cu speakerii ori ceilalti participanti, printre care se numara multi antreprenori si angajati specializati.

24. Te poti reconecta cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest este, nu in ultimul rand, ocazia de a te reintalni cu prieteni si cunostinte cu care ai interactionat si la editia anterioara, sau la alte evenimente specifice pentru comertul online.

Vezi tu, uneori, aceste contacte contribuie enorm la dezvoltarea ta ca antreprenor, ori specialist, ori ce alt impact vrei sa lasi in lumea eCommerce-ului, mai mult decat o poate face orice altceva.

cand-e-gomag-summit

Asa ca vino si tu alaturi de noi, la Gomag SUMMIT!

Vezi si: Evenimente de eCommerce si Marketing Online din Romania la care trebuie sa participi

Iti place ceea ce ai citit pana aici? Vrei sa obtii toate beneficiile pe care le-am mentionat in articol?

Inscrie-te acum la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest, si hai sa ne vedem pe 21 martie 2024 la Nord Events Center, Bucuresti!

Iti reamintesc ca locurile disponibile se ocupa repede, asa ca e momentul sa iei decizia, pentru cresterea ta pe plan personal si profesional.

Ne intalnim curand!

Cosmin Daraban