Stim cat de mult conteaza design-ul unui magazin online, stim ca design-ul magazinului tau online trebuie sa aiba o personalitate, sa fie diferit de ce este in piata, sa-i incante pe vizitatorii acestuia si cel mai important sa ajute la transformarea lor in clienti. Da, un design bun trebuie sa genereze vanzari pentru un magazin online.

Daca pana acum echipa noastra a fost orientata mai mult pe dezvoltari de noi module si functionalitati la platforma, azi anuntam 4 teme noi de design, pentru 4 nise diferite de business: bijuterii, produse naturiste/bio, fashion si IT&C. Toate aceste teme, dar si viitoarele pot fi personalizate foarte usor de catre administratorul magazinului utilizand editorul de tema sau chiar editorul CSS pentru cei mai avansati.

De ce sunt mai speciale aceste teme decat altele ?

In primul rand pentru ca sunt ale noastre :), pentru ca echipa noastra de design si UX a muncit enorm la realizarea acestora.

Bun, sa trecem la lucruri care avantajeaza clientii: pot spune ca noile teme din platforma sunt perfect adaptate la noile standarde de design pentru magazine online, sunt curate, aerisite, au un timp bun pentru incarcare, o nota mare la testele de viteza din Google, arata extrem de bine pe mobil si sunt orientate la maxim spre conversie.

In ultima perioada am realizat foarte multe migrari de magazine de pe alte platforme, iar provocarea noastra este mereu de a obtine o rata de conversie mai buna decat inainte pentru noii clienti :).

Practic platforma Gomag a trecut la un nou nivel de dezvoltare, iar fiecare client nou, fiecare cerinta, fiecare feedback, fiecare problema rezolvata a ajutat si ajuta enorm pentru a obtine o solutie de vanzari online perfecta adaptata pietei din Romania.

Da, urmarim mereu trendurile internationale de design si mai mult de atat, impreuna cu echipa noastra interna de marketing reusim sa analizam impactul anumitor elemente grafice asupra vanzarilor, astfel spun eu ca reusim sa facem lucrurile mai bine decat altii.

elemente design pagina produs

Faptul ca din 2012 fac parte oficial din juriul GPeC unde am auditat sute de magazine (da, personal am analizat mereu toate magazinele inscrise anual in competite), este un alt element important care ajuta la perfectionarea design-ului si altor elemente din platforma. De aici reiese automat faptul ca platforma si design-ul sunt adaptate standardelor GPeC.

Da, sunt foarte entuziasmat si pot sa povestesc ore in sir despre ceea ce facem noi si mai ales noile teme de design din platforma, dar probabil am sa o fac iar intr-un video. Acum am sa postez cateva imagini si link spre teme pentru a putea fi testate.

Tema design magazin bijuterii:

tema design magazin bijuterii

Vrei sa testezi aceasta tema? Intra aici http://tiffany.skw.ro/

Tema design magazin bio / naturiste:

tema design magazin naturiste bio

Vrei sa testezi aceasta tema? Intra aici http://providence.skw.ro/

Tema design magazin IT&C

tema magazin itc

Vrei sa testezi aceasta tema? Intra aici http://techniq.skw.ro/

Tema design magazin fashion

tema design magazin fashion

Vrei sa vezi aceasta tema? Intra aici http://factual.skw.ro/

Ce poti sa faci in continuare? Sa testezi temele pentru magazinul tau online direct din administrare.

teme gomag

Vrei sa iti deschizi un magazin online sau vrei mai mult de la magazinul tau actual? Testeaza gratuit platforma Gomag si fa cea mai buna alegere pentru afacerea ta.

Cosmin Daraban