Marti, 2 noiembrie, in cadrul editiei cu numarul 16, Gala Premiilor E-commerce a desemnat castigatorii anului in comertul electronic.

Suntem mandri si recunoscatori in acelasi timp pentru ca pe scena au urcat atat clienti Gomag, cat si 2 dintre colegele noastre, ce ne-au reprezentat in cadrul evenimentului.

Andreea si Alexandra au primit premiul acordat Academia Gomag pentru cea mai buna resursa de eCommerce in 2021. Bucuria si emotia lor pe scena sunt exact senzatiile pe care le-am trait si noi acasa, in timp ce stateam cu ochii lipiti de telefoane si laptop-uri.

academia-gomag-castigator-gpec

Academia de eCommerce Gomag a castigat premiul “Cea mai buna sursa educationala de eCommerce 2021″

Vrem sa iti multumim si sa va multumim voua, celor care faceti parte din comunitatea noastra si ne-ati votat sa ajungem pe locul 1!

Oficial, anul acesta Academia Gomag implineste 4 ani de la lansare. 

In acest timp ne-am straduit sa o transformam in ceea ce spune numele premiului castigat: cea mai buna sursa pentru antreprenorii cu afaceri online din Romania.

Asa ca, in acest moment, Academia a ajuns sa contina materiale extrem de variate:

  • Cursuri online de marketing si vanzari online, in format video – unele sunt create specific pentru anumiti membri, altele initial au loc live, iar apoi raman inregistrate in Biblioteci, iar altele sunt inregistrari valoroase de la evenimentele Academia & Gomag.
  • Cartea eCommerce no Bull$#!t, lansata in 2019
  • Academia Plus – program premium pentru cursanti cu acces rapid la cursuri, webinarii si materiale dedicate
  • GoFunnel – primul board game pentru eCommerce din Romania
  • Ghiduri si reviste in format fizic
  • Checklist-uri unice in fiecare curs, dar si materiale extra
  • Materiale PDF: ghiduri de nisa, template-uri, fise de lucru
  • Video-uri si webinarii online

O mare parte a resurselor din Academie sunt gratuite si accesibile oricarui membru inregistrat.

Academia contine si materiale premium, cursuri online care dureaza de la 1 la 9 ore si materiale fizice originale & 100% practice, create de catre echipa noastra.

Majoritatea membrilor din Academie sunt prezenti si in grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, unde incercam sa ajutam pe bune la dezvoltarea afacerilor din comunitatea noastra.

Ne bucuram ca eforturile noastre dau roade. 

Vedem asta ocazional in comentariile si postarile membrilor nostri, iar acum avem si o dovada fizica: premiul pentru cea mai buna resursa de eCommerce.cea-mai-buna-resursa-ecommerce

Va multumim si promitem sa mentinem aceeasi seriozitate in calitatea resurselor din Academie, ba chiar sa ridicam standardele pentru ceea ce inseamna cursuri si materiale de educare pentru eCommerce.

Avem in pregatire un proiect mai maricel pentru sfarsitul anului, asa ca va invitam sa fiti cu ochii pe noi. 

Si, desigur, pentru membrii nostri avem in tolba oferte de Black Friday cu cele mai mici preturi din an (asa cum v-am obisnuit din anii trecuti). Lista de asteptare este deschisa deja, iar inregistrarile se fac aici.

Va multumim din nou!

Gravolo.ro – Produse si Cadouri Personalizate au plecat acasa cu 3 premii

  • Premiul l: Cel mai bun magazin online categoria „Cadouri”
  • Premiul l: Best E-mail Marketing Communication
  • Premiul l: Best Start-up in Ecommerce

Clientii nostri de la Gravolo.ro sunt dovada ca nu ai nevoie de sute de angajati ca sa faci lucrurile la fel de bine si de profi ca o afacere suuuper uriasa. Ba din contra.

gravolo-castigator-gpec

Chiar daca au o echipa mica, eforturile Gravolo si ale partenerilor sai au fost recompensate cu 3 premii bine meritate.

Magazinul Gravolo este o afacere de familie lansata in 2007, care de anul trecut a intrat pe piata produselor personalizate. 

Afacerea se bazeaza pe un set de valori si principii stabilite cu precizie, iar dedicarea si transparenta in comunicare le aduce constant clienti multumiti (fapt vizibil si din testimoniale).

Felicitari echipa Gravolo.ro! Suntem mandri si va multumim ca ati ales platforma Gomag pentru dezvoltarea magazinului online!

Buy4Baby – Produse pentru siguranta copiilor a castigat 2 premii inedite

  • Premiul l: Cel mai bun magazin online categoria „Bebelusi, Copii, Jucarii si Puericultura”
  • Premiul l: Vanzari de Calitate ale unui seller din eMAG Marketplace

Clientii nostri de la Buy4Baby.ro nu sunt straini de premiile GPeC, pentru ca au fost prezenti si anul trecut pe scena. 

buy4baby-castigator-gpec

De data aceasta au reusit sa obtina nu doar unul, ci doua dintre premiile decernate. 

Echipa Buy4Baby este formata din mamici sau mamici-aspirante astfel ca selectia de produse prezentate in magazin trece mai intai pe sub ochii lor vigilenti si raspunde cu da la intrebarea “as folosi si eu produsul acesta pentru copilul meu?”.

Dupa un an de munca grea si eforturi sustinute, Buy4Baby a obtinut recompense pe masura: cele doua premii sunt dovada dedicarii fata de clienti, a interesului fata de micile detalii care transforma orice sesiune de shopping intr-o experienta frumoasa, pe care esti dornic sa o repeti.

Felicitari echipa Buy4Baby! Va multumim ca ne-ati ales si suntem mandri ca un magazin online premiant creste pe platforma Gomag!

Sa ne vedem la anul cu vesti la fel de bune.

Multumim comunitatii si felicitari tuturor participantilor!

Cosmin Daraban