Prezentare Rezultate SeoPack si Plum Media

Unele companii indraznesc sa migreze catre o platforma gazduita fara sa se gandeasca la cum va fi afectata strategia SEO pe care o folosesc de ani de zile – si ajung sa aleaga una care le contrazice direct obiectivele. 

Alte firme nici macar nu se gandesc la cat de importanta este optimizarea pentru motoarele de cautare pentru succesul afacerii lor.

Un site de comert electronic optimizat pentru motoarele de cautare este un site de succes.

O platforma buna de comert electronic, care sa ofere magazine online optimizate corect, te ajuta sa obtii cele mai bune pozitii in paginile motoarelor de cautare si iti va oferi functii pentru a simplifica procesul de SEO.

SEO este procesul de editare a platformei si a continutului magazinului tau online in asa fel incat sa fie mai usor de gasit de motoarele de cautare. Poti face acest lucru adaugand cuvintele cheie potrivite in titluri, meta-descrieri, precum si in intregul continut. 

O adresa URL personalizabila, titluri de produse, link-uri externe si interne, toate sunt aspecte esentiale in SEO. 

Insusi aspectul site-ului tau contribuie la SEO. Cele mai bune platforme de comert electronic pentru SEO te vor ajuta sa gestionezi mai usor intreaga ta strategie de optimizare a magazinului online.

Din propria experienta, pot spune ca magazinele care functioneaza pe platforma Gomag au rezultate SEO mai bune si mai rapide. 

Acest lucru se datoreaza platformei SaaS care ofera o gama larga de instrumente SEO, inclusiv aplicatia SEO Avansat care este un real ajutor in orice strategie externa de optimizare a paginilor.

Mai jos iti prezentam cateva magazine care functioneaza pe platforma Gomag si care au avut succes in urma stategiilor de servicii SEO implementate de Seo Pack si Plum Media (parteneri Gomag):

Razvan Miron – Debonaire.ro

„Dupa multe framantari si colaborari cu firme si specialisti SEO, Alin mi-a fost recomandat de catre o prietena, care a apreciat in trecut munca lui.

Inca de la prima intalnire am fost placut surprins de cunostintele tehnice si lejeritatea lui in raspunsurile la intrebarile mele. Lucram din 2019 si cu toate ca i-am spus ca nu o sa-l recomand niciodata cuiva, pentru a nu-mi pierde un partener, nu pot sa nu recunosc, ca datorita muncii lui suntem unde ar fi trebuit sa fim inca de la inceput.”

rezultate-seo-magazin-cadouri

servicii seo trafic organic debonaire

Lorand Kovacs – Partymag.ro

„Am inceput sa lucram cu echipa SEO Pack in baza unei recomandari. Inca de la inceputul colaborarii cu Alin si echipa SEO PACK, am avut parte de o comunicare foarte buna, el intelegand perfect nevoile business-ului nostru. Strategiile propuse si aplicate de catre SEO PACK au dus la o crestere majora a traficului organic in mai putin de 3 luni, iar termenii de cautare tintiti au ajuns in pozitii de top.

Pe langa strategiile eficiente implementate de agentia SEO Pack, am gasit in Alin un partener receptiv, mereu deschis la propuneri. Putem spune cu incredere ca si dupa 1 an de zile de colaborare cu SEO Pack, vedem rezultate constant si ii recomandam cu drag pentru profesionalismul de care dau dovada in fiecare zi.”

rezultate-seo-articole-petrecere

servicii seo trafic organic partymag

George Tilici – Safemag.ro

„Colaborarea a inceput de la lansarea site-ului cand nici cunostintele si nici bugetele noastre nu erau foarte mari. Alin mi-a explicat foarte transparent si clar tot procesul de SEO, prognozele referitoare la timpii de indexare au fost foarte apropiate de realitate, propunerile de buget au fost intotdeauna adaptate in functie de vanzarile lunare-trimestriale.”

rezultate-seo-magazin-seifuri

servicii seo trafic organic safemag

Parteneriatul Plum Media si Seo Pack vine in ajutorul clientilor Gomag cu cele mai avantajoase si eficiente servicii de:

  • Web design si branding
  • Dezvoltare web (site-uri de prezentare, magazine online, aplicatii)
  • Promovare online (Google Ads, campanii social media Facebook & Instagram, marketing prin continut, optimizare pentru motoarele de cautare SEO)
  • Automatizare si internationalizarea afacerii in mediul online (Emag Marketplace, Amazon, Ebay, Elefant, Vivre, EasySales, Baselinker si alte platforme)

Succesul campaniilor SEO este amplificat si de faptul ca Gomag a realizat investiții de peste 250.000 de euro in dezvoltarea platformei si a serviciilor oferite in 2021, iar pentru 2022 estimeaza investitii de peste 500.000 de euro. 

De asemenea, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 2 mil. euro in 2021, cu o crestere de 45% fata de anul anterior.

Platforma Gomag este o afacere cu 100% capital romanesc, aleasa de peste 2500 de antreprenori.

Articol creat de partenerii nostri de la Plum Media si SEO Pack.

Cosmin Daraban