1 minute timp de citire

Stii ce trebuie sa ai… pentru a reusi sa faci un business profitabil?

Un mindset corect, care iti permite sa vezi dincolo de miturile legate de antreprenoriat. Un mindset care te face sa actionezi pentru obiectivele si indicatorii tai de performanta.

Alaturi de Lorand, am discutat la rece despre cum trebuie sa functioneze mintea si asteptarilor celor care isi doresc o afacere de succes, indiferent in ce mod defineste fiecare succesul.

In acest episod din Doza de eCommerce by Gomag vei descoperi:

  • Cum sa gasesti motivatii si obiective SMART pentru business-ul tau
  • Cum stabilesti principalii indicatori de performanta si cum te tii de acestia, pe masura ce iti deschizi si iti cresti afacerea
  • Care este modul de gestiune a muncii cu echipa pentru Lorand, si cum sa te inspiri de aici pentru a stabili modul de relationare cu propria ta echipa
  • Care sunt calitatile vitale ale unui antreprenor de succes
  • Cele 5 intrebari esentiale pentru a gasi clientii potriviti si pentru a le vinde in mod repetat

Discutia noastra a inclus cateva adevaruri probabil greu de inghitit pentru wantreprenori, dar in aceeasi masura, am discutat despre lucrurile reale care stau la baza unei strategii de business si marketing 100% aplicabila, cu rezultate eficiente pe termen lung.

Ti-a placut acest episod? Asculta si alte episoade din Doza de eCommerce by Gomag si lasa-mi parerea ta. Urmeaza si alte discutii, la fel de interesante!

Cosmin Daraban