Sa bata tobelee…. Am deschis inscrierile la Gomag Virtual Summit 2019!

Pe 24-26 septembrie te asteptam la cea de-a treia editie a celui mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania. 

Anul acesta, intr-un nou format, organizam 3 zile de sesiuni video cu specialisti de top in eCommerce, optimizarea conversiilor, SEO, PPC si dezvoltarea afacerilor online.

Inscrie-te gratuit si primeste strategii in valoare de cateva mii de euro de la cei mai buni!

Iti amintesti cum a fost la primele 2 editii?

via GIPHY

 •  Ni s-au alaturat peste 5000 de participanti, din toate colturile tarii dar si de peste hotare
 • Am creat impreuna peste 60 de ore de continut video, la calitate maxima
 • Am convins mai mult de 65 de speakeri sa povesteasca participantilor din experienta lor
 • Am organizat 18 sesiuni live, unde participantii au discutat direct cu speakerii despre problemele si solutiile de care au nevoie

Daca esti proprietarul unui magazin online sau al unei afaceri online, inscrie-ti numele pe lista cat mai repede, pentru ca sigur nu vrei sa ratezi sesiunile live.

Dar… daca lucrezi pentru o afacere online?

Si nu stii cum sa ii spui sefului ca vrei sa participi la o super conferinta care dureaza 3 zile?

Ei bine, ti-am pregatit aici cele mai bune motive si dovezi pe baza carora sa iti construiesti pitch-ul. 

Pe baza carora sa intelegi cum participarea la Gomag Virtual Summit iti poate oferi un incredibil avant in cariera.

La final, crede-ma, pana si seful tau va vrea sa participe la summit!

1. Experienta pura… la distanta de un click

Poate cel mai mare avantaj al Gomag Virtual Summit e ca totul se intampla online. E un eveniment 100% online.

Tot ce ai nevoie este un laptop sau chiar un telefon si conexiune la internet. In rest, poti participa activ la sesiunile live indiferent de unde te afli: la birou, acasa, intr-o calatorie, la cafeneaua ta preferata… you name it.

Asta inseamna un super eveniment la care participi fara costuri suplimentare. 

Nu-ti cerem sa cauti variante de cazare, transport, sa faci rezervari si sa-ti calculezi bugetul la sange pentru a fi mai usor sa iti convingi seful sa te lase sa participi. Singura investitie pe care trebuie sa i-o ceri este aceea de timp.

Si pentru ca tot veni vorba…

2. Timpul investit se va intoarce in bani

Gomag Virtual Summit se intampla in 24-25-26 septembrie, adica exact in timpul unei saptamani de munca.

Stim, in general in acest interval tu ai anumite indatoriri la birou pentru ca, la finalul zilei, sa poti spune ca ti-ai indeplinit sarcinile de care esti responsabil. Adevarul e ca si colegii tai, inclusiv seful, au de facut aceiasi treaba.

Tocmai de aceea, anul acesta am schimbat putin formatul Summit-ului:

In cele 3 zile de eveniment organizam 4 sesiuni exclusiv live in fiecare zi, intre 9:00 si 17:00. In total vei participa la 12 sesiuni, a maxim 2 ore fiecare – sau la sesiunile de care esti interesat.

E o investitie minima de timp care garantat se va intoarce transformata in bani, clienti si munca mai productiva – odata ce pui in aplicare ideile primite de la invitatii nostri.

Pentru ca intotdeauna e mai eficient sa inveti direct de la oameni cu experienta, validati de rezultatele pe care le-au obtinut de-a lungul timpului.

inscriere-gomag-summit

Citeste si: Gomag Virtual Summit 2018 – Start Inscrieri

3. Zeci de tactici actionabile, de la 12 speakeri LIVE

Am ales cu grija 12 oameni cu experienta si rezultate vizibile in piata care sa iti vorbeasca despre ce stiu ei cel mai bine sa faca.

Sunt oameni de afaceri, specialisti in diverse strategii de marketing online, oameni din spatele unor tool-uri de baza pentru orice afacere online si cunoscatori in ceea ce priveste piata din Romania – asa ca indiferent de stadiul business-ului pentru care lucrezi, vor stii sa iti dea sfaturi si raspunsuri.

Pentru ca acesta este un alt avantaj major al Gomag Virtual Summit 2019. Poti sa interactionezi live cu speakerii de care esti interesat si sa le pui intrebari despre lucrurile si problemele cu care te confrunti.

Iti facem cunostinta cu o parte a invitatilor nostri, dar lasam loc si pentru cateva nume surpriza despre care vei afla in curand:

 • Razvan Acsente – Digital Commercial Manager @Vodafone
 • Adrian Cioroianu – Fondator @AC KNOWLEDGE
 • Vlad Diaconu – Fondator @theStartups.eu
 • Marian Hurducas – Fondator @HURDUcast
 • Catalin Matei – Fondator @Increase Media
 • Cosmin Costea – Digital Strategy Director @COSTEAconsulting
 • Horia Neagu – Fondator @Napoleon.Digital
 • Vlad Nita – Fondator @DoAds
 • Lucian Cramba – Co-fondator @Beez
 • Adi Ploscaru – Fondator @AP DEVELOP 4EX
 • Valentin Radu – Fondator @Omniconvert
 • Andrei Ureche – Fondator @Vandy Vision

4. Noi oportunitati pentru oricine vrea sa evolueze

Indiferent in ce domeniu lucrezi si indiferent care sunt responsabilitatile tale la munca, Gomag Virtual Summit 2019 iti aduce valoare.

Pentru ca se va vorbi despre atat de multe strategii si idei pentru dezvoltare incat n-ai cum sa nu iesi din live-uri fara cateva formule gata de aplicat in programul tau de lucru. 

Formule care te vor ajuta sa evoluezi in cariera dar si sa aduci un plus in firma, ce se va transforma usor in rezultatele pe care le tintiti.

Uite doar trei dovezi:

 • Si concurentii firmei tale vor participa la summit – anii trecuti ne-au fost alaturi peste 5000 de participanti, din toate industriile din Romania. Mai mult ca sigur printre acestia se numara si concurenti ai firmei pentru care lucrezi. Nu ii lasa sa ti-o ia inainte!
 • E o sansa unica sa interactionezi live cu 12 oameni super experimentati – daca ai intrebari (si sigur ai), noteaza-le. Daca ai o problema cu care te confrunti, descrie-o. Si vino pregatit la live-uri sa capeti raspunsurile de care tu si firma aveti nevoie.
 • Vei stii cu siguranta unde sa iti canalizezi energia si concentrarea – de multe ori, programul de lucru se scurge frustrant de greu, mai ales atunci cand nu stii precis ce si cum sa faci, sa obtii rezultatele dorite. Urmareste povestile unor vizionari in eCommerce si vanzari, si totul va deveni mai clar.

Vezi cum a fost la Gomag Virtual Summit 2018

 Bun, acum totusi, cum iti convingi seful sa te lase sa participi la Gomag Virtual Summit 2019? 

Creeaza un email sau noteaza-ti in agenda toate datele legate de eveniment:

Ce? Gomag Virtual Summit, cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania.

Cand? Pe 24-25-26 septembrie, in total 12 sesiuni live intre 9:00 si 17:00.

Unde? 100% online.

Cine? 12 speakeri alesi unul si unul, dintre specialisti de marketing si vanzari: Razvan Acsente, Vlad Diaconu, Adrian Cioroianu, Marian Hurducas si alti invitati surpriza.

De ce? Ii spui motivele despre care am discutat mai sus 🙂 .

Cum sa ai cele mai mari sanse sa spuna DA?

 • Alege timpul potrivit – de preferat, nu intr-un interval de timp ce este de obicei stresant sau inainte de masa (nu vrei sa vorbesti cu o persoana careia ii e o foame de lup). 
 • Creeaza un pitch scurt si descriptiv – cine, ce, cand, unde si de ce. Nu consuma mai mult timp decat e necesar si arata-i si lista cu potentialele intrebari / probleme la care esti interesat sa obtii raspunsuri de la speakeri.
 • Spune cu pasiune – entuziasmul si pasiunea sunt contagioase. Explica-i clar motivele pentru care vrei sa participi si de ce acesta ar fi unul dintre cele mai benefice lucruri pentru firma. 

Noi zicem ca am creat cel mai avantajos cadru de invatat, indiferent ca lucrezi intr-o firma, sau o detii tu sau pur si simplu esti pasionat de marketing si eCommerce.

Inscrie-te gratuit la Gomag Virtual Summit 2019, cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania, editia III! 

Cosmin Daraban