Ghid: Cum promovezi online un magazin de nunta

Ghid: Cum promovezi online un magazin de nunta & cum vinzi pentru nunti

Dupa o scadere brusca in ultimii 2 ani si numeroase restrictii legate de organizarea evenimentelor, nuntile revin in stil mare.

Iar asta inseamna ca furnizorii de servicii si articole pentru organizarea de petreceri de nunta incep sa recupereze interes si clienti.

Conform statisticilor, in aprilie si noiembrie numarul casatoriilor scade, in special datorita perioadei postului dinainte de Pasti si Craciun. Cu toate acestea, datele arata un numar cu cel putin 2 cifre in absolut toate lunile anului si in toate judetele din tara, privitor la casatoriile oficiate.

via GIPHY

Costurile produselor pentru nunti au fost dintotdeauna relativ mari, iar dupa pandemie, odata cu explozia de cerere pe aceasta piata, preturile au crescut si mai mult.

In ghidul de fata abordam planuri de promovare pentru magazinele online care vand articole pentru nunta, de la strategia de business, pana la cea de marketing. 

Sfaturile pot fi puse in practica inclusiv de furnizorii de servicii pentru nunti – fotografi & cameramani, sali de eveniment, restaurante, photobooth, DJ / formatii etc.

Cauti idei de business si marketing pentru alte industrii? Vezi aici colectia cu +30 de ghiduri de nisa.

Cuprins Ghid: Cum promovezi online un magazin de nunta

  1. Decide ce vinzi in magazinul online
  2. Consolideaza un brand usor de recunoscut + diferentiatori
  3. Aplica tehnici de crestere a valorii cosului
  4. Foloseste galerii de imagini pentru a-ti prezenta portofoliul
  5. Colaboreaza cu parteneri pentru servicii si promovare
  6. Gandeste un program referral implementat de la inceput

Idei de promovare pentru un magazin de nunta

  1. Gandeste-ti campaniile conform unui sales funnel
  2. Idei de articole pe blog pentru un magazin online de nunta
  3. Ce postezi pe Facebook, Instagram, TikTok, YouTube etc., cand vinzi articole pentru nunta
  4. Lead generation si lead nurturing: pregateste clientii pentru achizitie
  5. Implementeaza tehnici de recuperare a cosului abandonat
  6. Promoveaza-te la nivel local: SEO & offline marketing
  7. Investeste bugete in timpul sezonului

Cum sa iti gandesti o afacere cu articole pentru nunti

1. Decide ce vinzi in magazinul online

Rar se intampla ca rochia de mireasa sa fie comandata de pe internet, insa invitatiile, articolele de imbracaminte pentru cei care participa la nunti sau lumanarile de nunta sunt la mare cautare in online.

Ce poti sa vinzi TU in magazinul online:

  • Invitatii nunta (sunt cele mai cautate online)
  • Rochii elegante de nunta (II)
  • Marturii nunta (III)
  • Lumanari nunta
  • Etichete, cutii si pungi pentru prajituri
  • Pahare pentru mire si mireasa
  • Tort de nunta
  • Ornamente pentru casa / masina / sali de evenimente
  • Plicuri pentru bani
  • Numere de masa
  • Decoratiuni pentru evenimente
  • Aranjamente florale
  • Cofetarie
  • Cocarde si corsaje
  • Litere volumetrice
  • Propsuri pentru masa si / sau photobooth
  • Pantofi / articole de imbracaminte
  • Servicii pentru organizarea nuntii

In functie de tipul business-ului (de ex., poate ai o afacere locala si folosesti online-ul la maximum pentru promovare), poti vinde inclusiv rochii de mireasa, costume de mire si servicii adiacente, pachete de make-up sau hair styling pentru nunta si asa mai departe.

Ideea e sa gasesti produsele de baza, pentru ca pornind de la ele iti poti identifica locul in piata si nisa, competitorii si plaja de potentiali clienti.


2. Consolideaza un brand usor de recunoscut + diferentiatori

Competitia pe piata produselor pentru nunta este acerba, asa ca diferentierea prin pret nu te ajuta prea mult. 

Daca vrei sa iesi in evidenta si sa captezi interesul viitorilor miri sau al organizatorilor de evenimente, ai nevoie de un brand.

Strategia de branding reprezinta o serie de eforturi pe termen lung, si include cateva elemente de care ar fi bine sa tii cont:

  • Viziunea – ce te motiveaza? Ce vrei sa faci cu magazinul intr-un an? Dar in 5? Care e povestea din spatele afacerii tale?
  • Organizarea interna – care sunt valorile dupa care va ghidati in interiorul firmei? Ce cultura organizationala promovezi?
  • Modul de comunicare – vizual, emotional, senzorial – la ce emotii apelezi cu brandul tau? Ce elemente vizuale te caracterizeaza: logo, design, poze, text, fonturi? Ai stabilit jingle, arome, gust, materiale si modul de apel la simtul tactil?
  • Personalitatea brandului – care este comportamentul pe care il percep oamenii ca il are firma (prin actiunile angajatilor, prin valorile promovate, prin modul de reactie etc.)?
  • Care e pozitionarea produselor in piata?
  • Care este propunerea unica de valoare a brandului tau? Ce faci tu cel mai bine pe piata, comparativ cu ofertele existente?
  • Care este modelul tau de business? Care este sistemul din spatele afacerii (chiar daca nu tine direct de branding, reprezinta baza pe care se construieste acesta si poate determina din start un set de diferentiatori)? 
  • Ce avantaje ai fata de competitorii direct? Dar fata de cei indirecti? Care sunt punctele slabe ale afacerii tale si cum le poti transmite astfel incat sa fie considerate acceptabile?
  • Catre cine vinzi? Alege segmente de public principal si secundar. Nu trebuie sa vinzi catre oricine si pentru orice fel de nunta. Te-ai putea specializa.

branding-magazin-nunta

Toate acestea sunt intrebari la care sa te gandesti bine dinainte de a-ti deschide afacerea, dar nu strica sa le revezi periodic, si dupa aceea

Tine cont de ele mai ales cand iti ajustezi strategia de business sau pregatesti diverse campanii de marketing.

Ideea e sa comunici unitar, pe brand, astfel incat acesta sa devina usor de recunoscut, o alegere no-brainer pentru segmentul tau principal de clienti.

Citeste si: Brand si logo magazin online – 10 sfaturi care te vor ajuta sa faci alegeri bune

3. Aplica tehnici de crestere a valorii cosului

Intr-un magazin online de nunta poti folosi aproximativ aceleasi tehnici precum intr-un magazin online care vinde produse de zi cu zi.

Pana la urma, e vorba de un mix de produse pentru placere si pentru nevoie, asa ca tehnici precum upsell, pachete sau oferte unice functioneaza excelent. 

Cum poti creste valoarea cosului intr-un magazin online cu produse pentru nunta?

  • Pregateste produse upsell si cross-sell – pe langa produsele principale (din care faci profitul propriu-zis), adu in magazin produse complementare pe care sa le incluzi in oferte pentru a atrage atentia si a vinde mai mult.
  • Pregateste pachete de produse – la cate lucruri contine lista pentru organizarea unei nunti, poate fi relaxant pentru miri sa faca o alegere in magazinul tau, datorita faptului ca le oferi mai multe repere de care au nevoie, la pachet si la un pret pe care il percep drept bun. Forma pachetului depinde doar de tine: colectie de produse diferite prezentate intr-un bundle, 1+1 cu discount, 1+1 gratuit etc.
  • Seteaza un produs OTO (One-Time Offer) – poate fi un produs existent in magazin, la un pret unic. Ori un produs surpriza, de o potentiala valoare monetara. Sau un produs de tip gift card pentru urmatoarele cumparaturi etc.
  • Activeaza un popup de adaugare in cos – este declansat in momentul in care un produs a fost adaugat in cos. Aici poti stabili produse complementare, pentru a creste valoarea medie a cosului.
  • Ofera transport gratuit, consultanta personalizata sau beneficii speciale pentru cumparaturile de valori mari.
  • Gandeste un program referral, pe baza de recomandari. E cam greu sa faci fidelizare pe fata in zona comertului pentru nunta. Poti marsa, insa, pe transformarea clientilor in ambasadori de brand, care sa te promoveze mai departe catre prietenii si cunoscutii ce urmeaza sa faca marele pas. De asemenea, poti pregati discount-uri si remindere in cazul in care vinzi produse potrivite pentru urmatoarele evenimente majore din viata mirilor (baby shower, botez, gift box-uri pentru mamici si gravidute etc.).

Citeste si: 6 Modalitati Prin Care Poti Creste Valoarea Medie A Comenzilor

4. Foloseste galerii de imagini pentru a-ti prezenta portofoliul

Indiferent ca vinzi produse sau servicii pentru nunta, clientii tai sunt interesati sa poata vedea clar si transparent cum functioneaza acestea in situatii reale. 

Cel mai bun mod prin care poti sa iti comunici adevarata valoare este sa folosesti video-uri si galerii de imagini.

Cere activ clientilor existenti poze si / sau filmulete in care sa se vada produsele tale sau impactul serviciilor. Nu ezita sa le propui sfaturi si moduri de aranjare care sa iti puna produsele in cea mai buna lumina, astfel incat evenimentul sa fie super reusit.

Combinatia de recenzii si dovezi vizuale are un efect mai puternic decat iti imaginezi.

Iar daca esti la inceput, merita sa investesti intr-o sedinta foto dedicata, unde tu esti in controlul design-ului. E un start pentru a atrage urmatoarele materiale vizuale necesare pentru portofoliul tau online.

portofoliu-nunta-galerie-imagini

5. Colaboreaza cu parteneri pentru servicii si promovare 

Industria nuntilor include o multime de tipuri de afaceri cu care vei concura chiar si indirect (pentru a obtine cat mai mult din bugetul de nunta). Insa nu trebuie sa iti vezi competitorii ca pe inamici de moarte.

Ba din contra, puteti colabora pentru a va promova reciproc si pentru a oferi o experienta mai atragatoare, mai completa, clientilor. 

Ideal, colaboreaza cu firme ce ofera produse complementare pentru produsele tale. Ex., daca vinzi invitatii de nunta, poti colabora cu o firma care produce lumanari personalizate pentru nunti. 

Sau daca vinzi torturi de nunta si marturii dulci, poti colabora cu crafteri care fac propsuri si seturi de pahare pentru mire si mireasa.

Colaborarea va poate face mai vizibili si ofera un sentiment de liniste pentru miri, ce sunt inevitabil stresati datorita muntelui de lucruri de care trebuie sa se ocupe. 

Impreuna, le puteti lua de pe suflet o grija, printr-o oferta care pare mai buna fata de restul, pentru ca acopera multiple puncte “dureroase” sau nevoi, deodata.

Totul depinde de modul in care va promovati.


6. Gandeste un program referral implementat de la inceput

Am mentionat importanta recomandarilor si mai sus.

Clientii tai existenti sunt persoanele cele mai de incredere sa te promoveze in fata unui public receptiv. 

Foarte probabil viitori miri ce primesc recomandari din partea clientilor tai nu ii vor asculta in totalitate, insa in privinta furnizorilor de produse si servicii vor fi interesati – deoarece nu au mai interactionat pana acum cu aceasta nisa.

Programul referral te poate ajuta sa iti transformi clientii in ambasadori de brand, cu o influenta mai puternica decat influencerii consacrati. Mai ales cand e vorba de promovare la nivel local.

recenzii-clienti-produse-nunta

Noi iti recomandam sa folosesti sistemul automat de tip “invitatii pentru prieteni”, pe care il poti accesa din modulul puncte de fidelitate, in platforma Gomag.

Poti utiliza si instrumente mai avansate de la terte parti sau un ansamblu de email-uri si coduri de reducere, setate cu Gomag si GoBot.

Invita clientii sa iti promoveze activ afacerea si monitorizeaza rezultatele obtinute.

Pont! 

Sfatul meu este sa folosesti si grupurile de clienti din Gomag, impreuna cu CRM Bot pentru adaugarea de tag-uri. 

Iti poti diferentia clar tipurile de clienti si poti crea campanii personalizate prin care sa le vinzi sau sa ii convingi sa te recomande mai departe.

Citeste si: +105 idei de afaceri pe care le poti incerca in acest an

Idei de promovare pentru un magazin de nunta

1. Gandeste-ti campaniile conform unui sales funnel

La fel ca in orice alta industrie, clientii tai parcurg un drum intortocheat incepand de la identificare unei nevoi, pana la a deveni familiari cu produsele si brandul, si a cumpara.

Asa ca nu poti sa rulezi doar campanii de vanzare pentru magazinul tau de nunta. Pur si simplu, nu toti clientii targetati sunt in stadiul “pregatiti sa cumpere”. 

Poate mai au nevoie sa se documenteze sau sa compare, sau poate trebuie sa discute cu alte persoane implicate in decizie, sau poate nu stiu precis ce au nevoie.

Dar pentru ca e nevoie de timp astfel incat sa documentezi toate scenariile posibile, cel mai eficient e sa iti gandesti strategia de marketing & campaniile conform unui sales funnel, impartit in 3 stadii.

#1. Top of the funnel pentru un magazin de nunta

In acest stadiu, clientii tai sunt necunoscuti si persoane vag familiarizate cu brandul tau. 

Tocmai au decis sa faca pasul cel mare, asa ca sunt in cautarea unor surse de inspiratie si vor sa isi faca o idee despre ce le poate oferi piata.

Cum ii poti atrage?

  • Reclame platite Google Ads, Facebook Ads, Pinterest Ads, Tik Tok (brand, continut, oferte)
  • Ghiduri si continut inspirational
  • Newslettere
  • Postari si video-uri in social media
  • Afiliati si influenceri
  • Participare la targuri
  • Parteneriate cu alte business-uri si specialisti
  • Catalog si brosuri
  • Metas-uri

#2. Middle of the funnel pentru un magazin de nunta

In acest stadiu, clientii sunt familiarizati cu brandul tau, te gasesc direct datorita recomandarilor sau dau peste tine si promisiunea ta le capteaza atentia. 

Probabil se aboneaza la noutati sau iti cer informatii suplimentare.

Cum ii gestionezi?

  • Newslettere personalizate
  • Remarketing
  • Reclame platite pe audiente lookalike
  • Gated-content (ghiduri, discount sau beneficii contra adresei de email)
  • Oferte personalizate
  • Review-uri
  • Consultanta
  • Chestionare si quiz-uri

remarketing-produse-nunta

#3. Bottom of the funnel pentru un magazin de nunta

In acest stadiu, clientii tai sunt decisi sa faca alegerea finala si cauta oferte, oferte personalizate, motive de incredere si raspunsuri la potentialele intrebari care le trec prin minte. 

Aici faci eforturi pentru a-i convinge sa finalizeze comenzile si sa devina ambasadori de brand pentru afacerea ta.

Cum le vinzi?

  • Portofoliu
  • Remarketing
  • Cross-sell si upsell
  • Video-uri
  • Recenzii
  • Oferte si discount-uri
  • Pachete
  • Consultanta personalizata
  • Probe
  • Cadouri

Mai trebuie sa stii ca acest drum catre decizia de cumparare nu este liniar, in niciun caz. Oamenii au nevoie de diferite perioade de timp pentru a face alegerea.

Tipurile de continut mentionate mai sus au scopul de a le raspunde la intrebarile frecvente, de a le acoperi obiectiile si a le oferi sprijin si inspiratie pe tot parcursul calatoriei spre petrecerea de nunta perfecta.

2. Idei de articole pe blog pentru un magazin online de nunta

Foloseste modulul Blog din Gomag pentru a posta continut util intr-o zona dedicata, direct in magazinul tau online.

  • [Ghid] Nunta [tip de nunta] de la A la Z: tot ce trebuie sa stii
  • Cum alegi [tip de produs] pentru o nunta [atribut pozitiv]
  • X sfaturi pentru [tip de produs ex., invitatii de nunta] cand faceti nunta in [stil / locatie]
  • Tendinte nunta [an]: [cuvinte cheie despre tendintele anului ex., culori, locatii, stiluri]
  • Cum organizezi o nunta [stil] 
  • Locatii ideale pentru o nunta de poveste in [oras / judet]
  • X ponturi rapide pentru lista ta de invitati la nunta
  • Checklist – Ce sa nu uiti daca vrei sa faci nunta in acest an
  • Idei de [tip de produse ex., marturii] interesante [sau alt atribut]
  • X lucruri legate de organizarea nuntii despre care nu iti spune nimeni
  • Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi [tip de produs]
  • Cum sa stabiliti bugetul pentru nunta, fara sa risipiti bani degeaba
  • X lucruri la care sa renunti la nunta ta si X de care ai nevoie neaparat
  • Tot ce trebuie sa faci cu [perioada de timp ex., o luna] inainte de nunta
  • X moduri in care sa economisesti jumatate din bugetul de nunta
  • Nunta [stil]: ce [tip de produs ex., aranjamente florale] sa aleg
  • Cele mai frumoase melodii pentru dansul mirilor
  • [produs] sau [produs]: cum decizi ce se potriveste pentru nunta ta de vis

articol-blog-produse-nunta

Citeste si: Mega Ghid – Blogul si vanzarile online: +250 de Idei pentru blog si sfaturi pentru incepatori

3. Ce postezi pe Facebook, Instagram, TikTok, YouTube etc., cand vinzi articole pentru nunta

  • Checklist-uri si To Do Lists pentru nunta in general, lista de invitati, furnizorii de care ai nevoie, rochia de mireasa etc.
  • Surse de inspiratie in format vizual – imagini si video-uri de la clientii tai si din sedintele foto tematice cu un fotograf profesionist.
  • Story-uri si reels cum produci produsele sau cum le pregatesti pentru livrare.
  • Postari de la targuri si evenimente de profil la care participi.
  • Recenzii si continut de la clientii tai.
  • Asta sau cealalta – alegi 2 stiluri de nunti si creezi un continut comparativ.
  • Ponturi rapide
  • Palete de culori – tips de inspiratie in format vizual.
  • Concursuri si giveaways
  • Capturi din spatele scenei (pregatirea unei nunti, situatii haioase etc.).
  • Postari pentru interactiune – comenteaza cu stilul preferat, alege dintre 2 optiuni, comenteaza cu amintirea preferata etc.
  • Licitatii pentru o cauza.
  • Poze si informatii despre produsele din site.
  • Anunta ultimele oferte si campanii.
  • Ce ai trimis in ultimul newsletter + invitatie sa se inscrie la noutati daca nu au facut-o pana acum.

Pont! In nisa produselor pentru nunta, e vital sa postezi vizual – imagini si video. 

Conteaza si textul, povestea in care impachetezi produsele prezentate, insa continutul vizual, mai ales cel placut estetic, are cel mai puternic impact.

idei-postari-magazin-nunta

Citeste si: 50+ Idei Geniale & Usor de facut pentru postari Social Media

4. Lead generation si lead nurturing: pregateste clientii pentru achizitie

Mirii si persoanele implicate in organizarea unei nunti, au nevoie de mult mai mult timp decat in mod obisnuit pentru a lua decizia de cumparare.

Adevarul e ca sunt multe lucruri de luat in considerare la alegerea furnizorilor de produse, incepand de la buget, pana la stilul dorit, tipul de experienta cautata, paleta de culori etc.

Totul trebuie sa se potriveasca, insa nu toata lumea dispune de bugete imense pentru o ocazie care tine doar cateva ore.

De aceea ai nevoie de o strategie pentru captarea si intretinerea lead-urilor pentru magazinul tau online:

  • Gandeste de la inceput flow-ul prin care trec potentialii tai clientii, pana ajung sa cumpere de la tine.
  • Pregateste continut educativ si inspirational pentru care sa ceri adresele de email ale persoanelor care il consuma.
  • Pregateste formulare scurte in landing pages, in articolele din blog, in popup-uri, la standurile de la targuri si evenimente, in exit popups etc.
  • Pregateste o serie de email-uri si/ sau SMS-uri pentru onboarding, care sa fie trimisa doar pentru cei care s-au abonat, dar nu au cumparat inca.
  • Promite si ofera beneficii speciale abonatiilor pentru a urgenta decizia de cumparare.
  • Ofera optiuni si sfaturi pentru experienta de dupa nunta – multe produse pentru nunta inseamna o investitie pentru o singura folosire. Sigur, invitatiile sau maturiile nu raman pe capul mirilor dupa nunta, dar ce se intampla cu ornamentele sau decoratiunile? Le arunca, le pot recicla, le pot refolosi? Cum? Spune-le tu.


5. Implementeaza tehnici de recuperare a cosului abandonat

E foarte probabil sa ai cosuri abandonate in aceasta nisa. Asta se intampla datorita faptului ca multi adauga produsele dorite in cos, in cantitatea dorita, pentru a vizualiza costurile finale.

Apoi, poate ies sa compare, sau ies de tot si uita de tine.

Nicio nisa nu e ferita de problema cosurilor abandonate. Insa, la fel ca in orice alta nisa, si cand vinzi produse pentru nunta, iti recomand sa implementezi un sistem de recuperare a interesului clientilor.

Investeste in remarketing, pentru ca e relativ mai ieftin decat alte instrumente PPC, e eficient si iti permite sa ramai sub ochii clientilor tai.

De asemenea, sfatul meu este sa activezi si sa setezi email-ul de recuperare cos din aplicatia cu acelasi nume, in Gomag. 

Poti folosi si tool-uri mai avansate, pentru reactii super personalizate, insa aplicatia Gomag este o modalitate dovedita ca functioneaza, cand gasesti combinatia potrivita intre promisiunea din email si timpul de trimitere a email-ului.

recuperare-cos-abandonat

Citeste si: Abandonarea cosului: cum recuperezi cosuri pline de bani

6. Promoveaza-te la nivel local: SEO & offline marketing

In magazinele online cu produse pentru nunta intra mult trafic, insa deseori acestea pierd batalia in decizia finala, pentru ca mirii prefera sa cumpere de la un furnizor local, cu care pot colabora 1 la 1.

Ei, tu poate nu ai bugete pentru a-ti deschide puncte de lucru in diferite locatii din tara. 

Insa asta nu te impiedica sa te promovezi la nivel local, sau sa participi la evenimente locale, din locatiile in care identifici segmente profitabile de clienti.

Cum promovezi un magazin online de nunta la nivel local?

  • Incepe de la punctul tau de lucru – creeaza si completeaza o pagina Google My Business cu informatii cat mai complete. Gestioneaza periodic recenziile si continutul vizual de aici.
  • Participa la targuri si evenimente locale pentru awareness si colectare de lead-uri. Aici poti veni cu mostre si produse finite, astfel incat clientii sa vada si sa atinga produsele pentru a se convinge. NU merge la targuri daca nu ai ce sa oferi si pregateste-te cu mici cadouri pentru a iesi in evidenta, pentru a fi memorabil.
  • Fa SEO pentru imagini, inclusiv cu cuvinte cheie locale – nu uita cat de important e vizualul!!
  • Pregateste brosuri, carti de vizita, cataloage si alte print-uri necesare cand faci promo local. Multe mirese au un dosar unde aduna aceste materiale, astfel incat sa ia o decizie informata la final. 
  • Adauga continut pentru nunti in [diverse locatii din tara], cu cuvinte cheie ce includ numele locatiei si repere locale cunoscute. De aceea ai nevoie de continut extra, despre elemente legate de nunta, dar adiacente produselor tale. Nu trebuie sa iti mentionezi incontinuu produsele, poti sa fii subtil(a).
  • Cand nu poti avea prezenta fizica la nivel local, e important sa subliniezi beneficiile afacerii tale in comparatie cu ofertele locale. Iar asta inseamna sa iti cunosti bine piata si competitorii, asa ca nu uita de analiza si monitorizarea pietei.

magazin-nunta-seo-promovare

Citeste si: 5 Idei de marketing online pentru promovarea afacerilor locale

7. Investeste bugete in timpul sezonului

Oamenii se logodesc sau se cer in casatorie tot timpul anului. 

Nu prea poti sa prevezi cand se intampla o astfel de ocazie – cu exceptia faptului ca poti targeta cu reclame platite persoanele aflate intr-o relatie / logodite, nu poti spune exact cand si daca acestea sunt pregatite sa faca urmatorul pas.

Insa majoritatea petrecerilor de nunta au loc in perioada verii, din aprilie – mai, pana in octombrie. Pe langa faptul ca e frig, iarna si la inceputul anului, multe cupluri evita sa faca petrecerea de nunta datorita celor 2 mari posturi crestine.

Perioada sezonului este una scumpa nu doar pentru miri, ci si pentru furnizorii de produse si servicii de nunta. Pentru ca acum creste si pretul campaniilor de marketing.

Totusi sfatul meu este sa investesti constant in marketing, pe tot parcursul anului, si in special la inceputul sezonului. De ce? Deoarece acum se iau deciziile in tihna si pe o perioada mai indelungata.

Acum poti lucra la awareness si colectare lead-uri, astfel incat sa iti pregatesti audienta pentru a cumpara. 

Ramai prezent in viata viitorilor miri, ofera-le inspiratie si raspunsuri potrivite, si ai mari sanse sa obtii vanzarile dorite.

Cauti o platforma puternica pentru magazinul tau online de nunta? 

Testeaza platforma Gomag! Ai 15 zile gratuit in care te vei convinge de avantajele pe care ti le oferim.