Deschiderea si cresterea unei afaceri reprezinta pentru multi antreprenori o adevarata provocare.

Nu e o noutate.

Informatia si sfaturile sunt la distanta de un click, insa multe sunt contradictorii sau prea generale. 

Deseori, cea mai buna cale pentru a-ti asigura reusita este sa te bazezi pe experienta si sfaturi personalizate. Sa implementezi, sa testezi.

Din acest motiv, am acceptat cu bucurie propunerea #sefacelastup.

Stup este un proiect fizic si virtual lansat de Banca Transilvania ce aduna sub umbrela sa tot ce este necesar unei afaceri, de la idee, la crestere si scalare. 

In cadrul proiectului ai acces la peste 20 de parteneri, incepand de la platforma eCommerce Gomag si consultanta din partea reprezentantului nostru, pana la servicii de infiintare firma, marketing, contabilitate, analiza financiara, servicii de recrutare si medicale pentru angajati, francizare si finantare din partea BT Mic.

Spatiul fizic Stup se afla in Bucuresti, Calea Stefan Voda nr. 206-218. Comunitatea online poate fi accesata pe btstup.ro, dupa ce iti faci un cont.

 

Ce #SeFaceLaStup?

  • Poti sa aduci la realitate sau sa iti dezvolti o idee: business-uri, magazine online, site-uri, campanii de online marketing, francize etc.
  • Poti deschide o afacere: primesti sustinerea necesara – atat prin consultanta, cat si servicii – pentru a incepe un business, de la inregistrarea firmei la Registrul Comertului, servicii de contabilitate si finantare, pana la platforma de eCommerce, strategii de marketing digital si dezvoltarea echipei.
  • Poti duce o afacere in online: suntem prezenti la Stup sa iti oferim consiliere si solutiile potrivite pentru ca afacerea ta sa infloreasca pe internet, impreuna cu alti furnizori de servicii pentru cresterea unui magazin online (furnizor hosting si domenii, marketing, conta, management, extindere in marketplace etc.).
  • Poti creste o afacere cu sesiuni de consultanta dedicata si implementarea solutiilor ce lipsesc business-ului tau: analiza financiara, accesare fonduri europene, recrutare, servicii pe partea legala etc.
  • Poti primi finantare din partea BT Mic, program de microfinantare in cadrul Banca Transilvania.

Experienta si solutiile unite in cadrul Stup pentru a-ti oferi tot ce ai nevoie sunt… inestimabile.

E putin probabil sa mai gasesti asa ceva in alta parte, in special daca folosesti atat spatiul fizic, cat si cel digital, la potentialul maxim.

Important de retinut!

Proiectul Stup este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent la ce banca sunt clienti.

In plus, odata ce faci parte din comunitate, ai acces si la evenimentele periodice organizate de Banca Transilvania sau impreuna cu partenerii prezenti in acest proiect.

Stup a fost lansat la final de iulie 2022, impreuna cu 20 de parteneri: Gomag, MTH Digital, SmartBill, REGnet, eJobs, DC Conta, Termene, Regina Maria, Hosterion, Namirial, Danubius, Fonduri-structurale.ro, Filip & Company, The Yellow Creators, ThinkOut, Weex Global, Mini CRM, Prime Dash, Ebriza si Baselinker.

Vrei sa intri si tu in comunitatea Stup? Deschide aici un cont, gratuit!

stup-bt-afaceri-gomag

Fa o vizita la Stup, in Bucuresti!

Daca esti din capitala sau ai drum prin apropiere, nu ezita sa faci o vizita la sediul fizic Stup.

E un spatiu de 2.500 m patrati, in care poti interactiona direct cu oameni pregatiti sa iti raspunda la intrebari, reprezentanti ai partenerilor Stup. 

Tot aici poti discuta direct cu colegul nostru de la Gomag, despre platforma, despre serviciile pe care le oferim, abonamentele Gomag si idei pentru actuala sau viitoarea ta afacere.

Stup asigura infrastructura de care au nevoie antreprenorii pentru a accesa solutii si parteneri de incredere in procesul de deschidere, crestere si management pentru afacerile lor.

Indiferent in ce stadiu esti, sau daca ai ori nu un istoric in spate. 

La Stup gasesti oameni cu raspunsuri, idei si, foarte important, solutii pentru nevoile business-ului tau, in mod personalizat.

In plus, spatiul fizic te va motiva, pentru ca arata fantastic!

locatie-stup-bt-bucuresti

Daca vrei inca un motiv pentru care sa faci parte din comunitatea Stup, te las cu doua dintre afirmatiile partenerilor nostri de la Banca Transilvania:

Stup este contributia BT la cresterea comunitatii antreprenoriale. Va fi un loc de intalnire, un loc al ideilor, in care se vor naste business-uri, dar si in care venim cu solutii la nevoile reale ale acestora. Ne dorim sa contribuim la intarirea tesutului antreprenorial al Romaniei”, Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Orice antreprenor gaseste in Stup doua lucruri importante pentru provocarile de zi cu zi dintr-un business, consilierea necesara si ulterior implementarea concreta a solutiei potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salveaza timp si aduce un confort al calitatii in alegerile facute”, Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

lansare-stup-bt-gomag

Asadar, acestea sunt principalele lucrurile pe care le castigi la Stup:

  • Castigi timp pentru a te misca rapid, in directia potrivita pentru cresterea business-ului tau.
  • Eviti greselile tipice la inceput de drum si, astfel, iti economisesti resursele investind doar acolo unde trebuie.
  • Primesti consultanta si idei pentru implementarea solutiilor de care ai nevoie pe bune.
  • Iti cresti sansele ca afacerea ta sa vanda si sa creasca rapid, pentru ca ai acces la parteneri pregatiti sa te ajute in fiecare pas.

Toate acestea sunt lucruri la care orice om de afaceri cu experienta ar fi vrut sa aiba acces in momentul in care a inceput (gasesti multe astfel de marturii in Stup).

Ce mai astepti? Indiferent ca ai deja o afacere sau vrei sa fii antreprenor, acum e cel mai bun moment sa te inscrii in Stup!

Nu uita ca te asteptam pe la biroul nostru din Stup 🙂 .

Cosmin Daraban